Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Shodne jmeno
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 1:52 pm    Předmět: Shodne jmeno Odpovědět s citátem

Videl jsem dalsiho Kedrigerna z guildy Braterstvo a docela dost mi ta shoda jmen vadi. Kdysi jsem v pravidlech cetl ze pokud majiteli jmena, ktere mu nekdo zkopiroval, pripadne se nahodou trefil do sameho jmena, toto vadi, bude mladsi postava prejmenovana. Dival jsem se ted do pravidel a nejak to od tama zmizelo. Kazdopadne, da se tohle resit??? Jak byste to resili vy??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lze to resit tak, ze ten kdo si o to zazada, tak mu muze byt ke jmenu pridelena cislovka, ale jinak se prejmenovavat neda Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem si pravidla naposledy četl bylo tam něco jako že GM tohle neřeší. Jinak já bych se přikláněl k tomu aby se to řešilo přesně tak jak píšeš.
Jinak podobný problém řešil Wolf a jediný co ti můžu poradit je to abys všechny na kom Ti záleží informoval o tom že existuje ještě nějaký jiný Kedrigerna pokusil se nějak to dát najevo i do světa, aby se to tak nějak obecně "vědělo". Způsobů jak to udělat je hodně ale žřádný z nich není 100% účinný, můžeš o tom napsat na Dvorní Klepy (na který ale stejně většina lidí nemůže), můžeš to psát na fórech, promluvit si o tom s tim druhym Kedrigernem a společně něco vymyslet, udělat něco ve hře pod čim si Tě lidi zapamatujou...ale ten druhej člověk už s Tebou bude vždycky spojenej, dokud bude existovat...
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naja napsal:
lze to resit tak, ze ten kdo si o to zazada, tak mu muze byt ke jmenu pridelena cislovka, ale jinak se prejmenovavat neda Sad

Milá Najo, ovšemže se to DÁ. Technicky to není žádný problém. Všechny problémy jsou o dohledání takových změn, o jejich oprávněnosti a o kontrole. Proto to GMka dělat nechtějí, ne že to nejde. Aspoň takové informace mám já.

"Nemo sapiens, nisi patiens"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odne lidi z nas melo na pocatku jine jmeno, jde to a dela se to, takze byt tebou, tak se dohodnu s Kedrim II. na udelani Kedriho II.ho, popripade treba Dekrigena, nebo tak Smile
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mluvim o tom, co lze a nezle v ramci pravidel a zavedenych reguli, v zadnem pripade o technicke strance veci
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naja napsal:
mluvim o tom, co lze a nezle v ramci pravidel a zavedenych reguli, v zadnem pripade o technicke strance veci

Ano, v tom případě máš naprostou pravdu. Jenom jsem to z Tvého předchozícho postu úplně nepochopila.

"Nemo sapiens, nisi patiens"
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyjadruji se zde jako GM DP, proto takze jsou me posty ladeny jako odpoved hracum, kteri o tuto zmenu zadaji Wink
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsme u toho, jak je mozne zmenit title u postavy? Mimoguildovni... videl jsem uz minimalne dve postavy, co ho meli zmeneny.
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viconia napsal:

Milá Najo, ovšemže se to DÁ. Technicky to není žádný problém. Všechny problémy jsou o dohledání takových změn, o jejich oprávněnosti a o kontrole. Proto to GMka dělat nechtějí, ne že to nejde. Aspoň takové informace mám já.

Ano, presne to psala Naja, da se to, ale prinasi to neskutecne problemy a zvlast pri soucasnem poctu lidi je to prakticky nezvladnutelne.

Sveho casu jsem delal zpetne dohledani bugoveho prejmenovani postav, byla to neskutecna prace. Navic by k povoleni prejmenovani pristoupila i nutnost vsechna zverejnovat - dokazu si zive predstavit, ze nejcastejsi prejmenovani by bylo typu Dark Kenny -> Mirek Dusin apod.

Neco jineho by bylo, kdyby byla technicka moznost osetrit jmena uz pri vytvareni postav, ta ale bohuzel neni Sad

Jinak nastesti diky gildam a Abbrewu situace tak hrozna neni, zkratka slusne gildy za jmenem da dost jasne najevo, ze ten neslusny tehoz jmena bude asi nekdo uplne jiny
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: