Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:52 pm Předmět: Shodne jmeno |
|
|
Videl jsem dalsiho Kedrigerna z guildy Braterstvo a docela dost mi ta shoda jmen vadi. Kdysi jsem v pravidlech cetl ze pokud majiteli jmena, ktere mu nekdo zkopiroval, pripadne se nahodou trefil do sameho jmena, toto vadi, bude mladsi postava prejmenovana. Dival jsem se ted do pravidel a nejak to od tama zmizelo. Kazdopadne, da se tohle resit??? Jak byste to resili vy?? _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
lze to resit tak, ze ten kdo si o to zazada, tak mu muze byt ke jmenu pridelena cislovka, ale jinak se prejmenovavat neda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
Když jsem si pravidla naposledy četl bylo tam něco jako že GM tohle neřeší. Jinak já bych se přikláněl k tomu aby se to řešilo přesně tak jak píšeš.
Jinak podobný problém řešil Wolf a jediný co ti můžu poradit je to abys všechny na kom Ti záleží informoval o tom že existuje ještě nějaký jiný Kedrigerna pokusil se nějak to dát najevo i do světa, aby se to tak nějak obecně "vědělo". Způsobů jak to udělat je hodně ale žřádný z nich není 100% účinný, můžeš o tom napsat na Dvorní Klepy (na který ale stejně většina lidí nemůže), můžeš to psát na fórech, promluvit si o tom s tim druhym Kedrigernem a společně něco vymyslet, udělat něco ve hře pod čim si Tě lidi zapamatujou...ale ten druhej člověk už s Tebou bude vždycky spojenej, dokud bude existovat... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:07 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
lze to resit tak, ze ten kdo si o to zazada, tak mu muze byt ke jmenu pridelena cislovka, ale jinak se prejmenovavat neda  |
Milá Najo, ovšemže se to DÁ. Technicky to není žádný problém. Všechny problémy jsou o dohledání takových změn, o jejich oprávněnosti a o kontrole. Proto to GMka dělat nechtějí, ne že to nejde. Aspoň takové informace mám já. _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:09 pm Předmět: |
|
|
odne lidi z nas melo na pocatku jine jmeno, jde to a dela se to, takze byt tebou, tak se dohodnu s Kedrim II. na udelani Kedriho II.ho, popripade treba Dekrigena, nebo tak  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
mluvim o tom, co lze a nezle v ramci pravidel a zavedenych reguli, v zadnem pripade o technicke strance veci |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
mluvim o tom, co lze a nezle v ramci pravidel a zavedenych reguli, v zadnem pripade o technicke strance veci |
Ano, v tom případě máš naprostou pravdu. Jenom jsem to z Tvého předchozícho postu úplně nepochopila. _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:14 pm Předmět: |
|
|
vyjadruji se zde jako GM DP, proto takze jsou me posty ladeny jako odpoved hracum, kteri o tuto zmenu zadaji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsme u toho, jak je mozne zmenit title u postavy? Mimoguildovni... videl jsem uz minimalne dve postavy, co ho meli zmeneny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:31 pm Předmět: |
|
|
Viconia napsal: |
Milá Najo, ovšemže se to DÁ. Technicky to není žádný problém. Všechny problémy jsou o dohledání takových změn, o jejich oprávněnosti a o kontrole. Proto to GMka dělat nechtějí, ne že to nejde. Aspoň takové informace mám já. |
Ano, presne to psala Naja, da se to, ale prinasi to neskutecne problemy a zvlast pri soucasnem poctu lidi je to prakticky nezvladnutelne.
Sveho casu jsem delal zpetne dohledani bugoveho prejmenovani postav, byla to neskutecna prace. Navic by k povoleni prejmenovani pristoupila i nutnost vsechna zverejnovat - dokazu si zive predstavit, ze nejcastejsi prejmenovani by bylo typu Dark Kenny -> Mirek Dusin apod.
Neco jineho by bylo, kdyby byla technicka moznost osetrit jmena uz pri vytvareni postav, ta ale bohuzel neni
Jinak nastesti diky gildam a Abbrewu situace tak hrozna neni, zkratka slusne gildy za jmenem da dost jasne najevo, ze ten neslusny tehoz jmena bude asi nekdo uplne jiny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|