Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: st leden 06, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
Torchlight je fakt dobry  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út leden 12, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Leny-m napsal: |
Po tomhle doporučení jsem si Torchlight stáhnul a mohu jen přitakat. Je to lightweight supervěc
Teď instaluji League of Legends, taky lightweight a mmorpg... po pár dnech Modern Warfare 2 online na bráchovo PS3 potřebuji oddych na počítači, aby se zahojily jizvy na prstech od ovladače (jn, zkouškové přišlo, tak pařím :p) |
Leny a hrál jsi CoD i v singlu? Co na to říkáš? |
CoD MW2 v singlu je opruz, nebavilo mě to, nemělo to tu krásu CoD. Pamatuji si starší díly, kdy jsi opravdu cítil to prostředí, vnímal všechno kolem sebe a když jsi dosáhl vítězství a pustila se ta hudba, přišel sis najednou hrozně uvolněný, jako vítěz a ten pocit byl krásný. To pro mě mělo význam. Teď jsem dohrál kampaň dvakrát, jednou na normální úroveň a pak na veterána a všechno probíhalo stylem hrr, kill kill, hrr. Jediná postava, kterou mělo smysl sledovat po mapě byl Ghost, který měl trochu osobnost a to na Tebe prakticky ani nepromluvil.
A mulťák v MW2 je přesně ten systém "nasyp brouky do krabice". Mapy malé, víceméně nejlepší taktika je pohybující se kempa a to stejně vždycky chytneš kulku do zad... Jiný způsob na našetření streaku neexistuje. Prostě opatrně postupovat mapou a schovávat se, pořád. Většinou mě pak dokáže zabít jenom runner, který mi profrčí skrz claymora v zádech a já se nestihnu ohnat nožem.
Jediné, co je trochu hratelné je klasické CS search and destroy, kde jen přiblblé UAV dokáže prakticky vyhrát celý boj ) A sniper hraný na PS3 s obyč analog ovladačem je totální peklo a týden jsem s tím musel hrát, abych se naučil aspoň trochu mířit. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út leden 12, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušel jsem League of Legends a oproti Torchlight mě to baví mnohem víc. Ale zase to tam funguje tak, že na začátku při objevování taktik jednotlivých šampiónů se pobavíte, ale později zjistíte, že vyšší level bere vše :p Když jdu proti stejným lvl jako jsem já, nemám problém si 3 v 5 dobýt celou mapu, ale jakmile hraji proti lvl o 10 a výš, jsem v koncích, protože mě prostě utlučou po všech stranách.
Torchlight mě prudilo identifikováním předmětů a takovou opakovatelností levelů. Všechno mi přišlo stejné. Diablo bylo fajn tou různorodostí, nebylo to všechno jednotvárné. A berserker s kouzly jako je blind apod. No way
Teď mě napadá, že jsem si stáhnul i tu adventuru, jdu na ní.
E: Adventura byla dobrá na oddech až na místnost, kde slintavě chrápě vyplašený mozek či co, tam jsem musel ztlumit zvuky. Celkově příběh žádný, mohli to trochu lépe uvést jako na ostrově lidojedů. A nezapomenu jim, že se nepostarali o toho uneseného robota... prostě odletět bez něj a nevzít ho na jeho planetu nazpět... tse. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út leden 12, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
E: Adventura byla dobrá na oddech až na místnost, kde slintavě chrápě vyplašený mozek či co, tam jsem musel ztlumit zvuky. Celkově příběh žádný, mohli to trochu lépe uvést jako na ostrově lidojedů. A nezapomenu jim, že se nepostarali o toho uneseného robota... prostě odletět bez něj a nevzít ho na jeho planetu nazpět... tse. |
Mluvíš o Machinariu? Kterého robota měli vzít sebou? Ten Chrápající slinta na konci, to byl přece hlavní robot města. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út leden 12, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
E: Adventura byla dobrá na oddech až na místnost, kde slintavě chrápě vyplašený mozek či co, tam jsem musel ztlumit zvuky. Celkově příběh žádný, mohli to trochu lépe uvést jako na ostrově lidojedů. A nezapomenu jim, že se nepostarali o toho uneseného robota... prostě odletět bez něj a nevzít ho na jeho planetu nazpět... tse. |
Mluvíš o Machinariu? Kterého robota měli vzít sebou? Ten Chrápající slinta na konci, to byl přece hlavní robot města. |
Ne, ten o patro níž na stěně, jak má v sobě tlačítko vyprávející jeho příběh. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so leden 16, 2010 12:27 am Předmět: |
|
|
Mluvíš o Machinariu? Kterého robota měli vzít sebou? Ten Chrápající slinta na konci, to byl přece hlavní robot města. |
Ne, ten o patro níž na stěně, jak má v sobě tlačítko vyprávející jeho příběh. |
Jo ten, který je původem ze Samorostu 2. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po leden 18, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Spoileři...
A nebo zkuste Sacred 2 + datadisk Ice & Blood (ten je potřeba). Ta hra je monumentální. Na první pohled upoutá (krásná grafika na silném stroji, zajímavý systém povolání), ale pak člověk zjistí, že mu to celé nějak uniká, protože do hry se velmi špatně dostává. Ale když tomu dáte šanci, čtete si všechny questíky, knížky co najdete atd., je ta hra úžasná. A taky potřebujete fantazii a schopnost nesnažit se udělat si postavu "co nejsilnější to jde", vymyslet jí příběh a jít spíš cestou "takovou tu postavu chci mít". Hra je velmi snadná, lze ji dohrát i s velmi alternativně rozloženými skilly. Jo a chce to otevřenost trošku netradičnímu přístupu k fantasy. Sacred 1 není třeba znát.
Každopádně a hlavně je ta hra...fakt velká :o). Jakože opravdu velká. Obrovská. A po německém způsobu precizní. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: út leden 19, 2010 1:37 am Předmět: |
|
|
Mě machinárium teda moc bavilo. Pěkně to protáhlo mozek a hlavně 'esteticky' mě to velice potěšilo. Akurát ten pták no, na toho jsem musel vyklikat helpa, abych se k němu dostal:p _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út leden 19, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
Ten help se nemá používat na každé obrazovce?  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út leden 19, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
Díky za tipy na Samotosty a Machinarium, moooc se mi líbí  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|