Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Games
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JoeBrabenec
Lost Soul

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Torchlight je fakt dobry Smile
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Leny-m napsal:
Po tomhle doporučení jsem si Torchlight stáhnul a mohu jen přitakat. Je to lightweight supervěc Smile

Teď instaluji League of Legends, taky lightweight a mmorpg... po pár dnech Modern Warfare 2 online na bráchovo PS3 potřebuji oddych na počítači, aby se zahojily jizvy na prstech od ovladače Smile (jn, zkouškové přišlo, tak pařím :p)

Leny a hrál jsi CoD i v singlu? Co na to říkáš?

CoD MW2 v singlu je opruz, nebavilo mě to, nemělo to tu krásu CoD. Pamatuji si starší díly, kdy jsi opravdu cítil to prostředí, vnímal všechno kolem sebe a když jsi dosáhl vítězství a pustila se ta hudba, přišel sis najednou hrozně uvolněný, jako vítěz a ten pocit byl krásný. To pro mě mělo význam. Teď jsem dohrál kampaň dvakrát, jednou na normální úroveň a pak na veterána a všechno probíhalo stylem hrr, kill kill, hrr. Jediná postava, kterou mělo smysl sledovat po mapě byl Ghost, který měl trochu osobnost a to na Tebe prakticky ani nepromluvil.

A mulťák v MW2 je přesně ten systém "nasyp brouky do krabice". Mapy malé, víceméně nejlepší taktika je pohybující se kempa a to stejně vždycky chytneš kulku do zad... Jiný způsob na našetření streaku neexistuje. Prostě opatrně postupovat mapou a schovávat se, pořád. Většinou mě pak dokáže zabít jenom runner, který mi profrčí skrz claymora v zádech a já se nestihnu ohnat nožem.

Jediné, co je trochu hratelné je klasické CS search and destroy, kde jen přiblblé UAV dokáže prakticky vyhrát celý boj Smile) A sniper hraný na PS3 s obyč analog ovladačem je totální peklo a týden jsem s tím musel hrát, abych se naučil aspoň trochu mířit.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2010 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkoušel jsem League of Legends a oproti Torchlight mě to baví mnohem víc. Ale zase to tam funguje tak, že na začátku při objevování taktik jednotlivých šampiónů se pobavíte, ale později zjistíte, že vyšší level bere vše :p Když jdu proti stejným lvl jako jsem já, nemám problém si 3 v 5 dobýt celou mapu, ale jakmile hraji proti lvl o 10 a výš, jsem v koncích, protože mě prostě utlučou po všech stranách.

Torchlight mě prudilo identifikováním předmětů a takovou opakovatelností levelů. Všechno mi přišlo stejné. Diablo bylo fajn tou různorodostí, nebylo to všechno jednotvárné. A berserker s kouzly jako je blind apod. No way Smile

Teď mě napadá, že jsem si stáhnul i tu adventuru, jdu na ní.

E: Adventura byla dobrá na oddech až na místnost, kde slintavě chrápě vyplašený mozek či co, tam jsem musel ztlumit zvuky. Celkově příběh žádný, mohli to trochu lépe uvést jako na ostrově lidojedů. A nezapomenu jim, že se nepostarali o toho uneseného robota... prostě odletět bez něj a nevzít ho na jeho planetu nazpět... tse.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
E: Adventura byla dobrá na oddech až na místnost, kde slintavě chrápě vyplašený mozek či co, tam jsem musel ztlumit zvuky. Celkově příběh žádný, mohli to trochu lépe uvést jako na ostrově lidojedů. A nezapomenu jim, že se nepostarali o toho uneseného robota... prostě odletět bez něj a nevzít ho na jeho planetu nazpět... tse.

Mluvíš o Machinariu? Kterého robota měli vzít sebou? Ten Chrápající slinta na konci, to byl přece hlavní robot města.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Leny-m napsal:

Mluvíš o Machinariu? Kterého robota měli vzít sebou? Ten Chrápající slinta na konci, to byl přece hlavní robot města.

Ne, ten o patro níž na stěně, jak má v sobě tlačítko vyprávející jeho příběh.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2010 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Ursus napsal:
Leny-m napsal:

Ne, ten o patro níž na stěně, jak má v sobě tlačítko vyprávející jeho příběh.

Jo ten, který je původem ze Samorostu 2.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoileři...

A nebo zkuste Sacred 2 + datadisk Ice & Blood (ten je potřeba). Ta hra je monumentální. Na první pohled upoutá (krásná grafika na silném stroji, zajímavý systém povolání), ale pak člověk zjistí, že mu to celé nějak uniká, protože do hry se velmi špatně dostává. Ale když tomu dáte šanci, čtete si všechny questíky, knížky co najdete atd., je ta hra úžasná. A taky potřebujete fantazii a schopnost nesnažit se udělat si postavu "co nejsilnější to jde", vymyslet jí příběh a jít spíš cestou "takovou tu postavu chci mít". Hra je velmi snadná, lze ji dohrát i s velmi alternativně rozloženými skilly. Jo a chce to otevřenost trošku netradičnímu přístupu k fantasy. Sacred 1 není třeba znát.
Každopádně a hlavně je ta hra...fakt velká :o). Jakože opravdu velká. Obrovská. A po německém způsobu precizní.
Stillwater
Velkej Drak

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 1:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě machinárium teda moc bavilo. Pěkně to protáhlo mozek a hlavně 'esteticky' mě to velice potěšilo. Akurát ten pták no, na toho jsem musel vyklikat helpa, abych se k němu dostal:p
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten help se nemá používat na každé obrazovce? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tipy na Samotosty a Machinarium, moooc se mi líbí Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Přejdi na: