Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Narmo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napíšu to natvrdo, takhle přihláška do našeho společenství vypadat nemá a kdo ji takovou udělal, nemá opravdový zájem k nám vstoupit, ba co víc, dokonce se k nám asi ani moc nehodí.

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem téhož názoru jako Kelnor. Je tvrdé to típnout takto v začátku, ale už se to tu párkrát stalo a toto asi nebude výjimka. Spolek je natolik specifická guilda, že některé zdánlivě banality u nás mají naprosto zásadní smysl. A víc než že by Spolek neměl zájem o tebe to vypadá, že ty nemáš zájem o Spolek a naším společným cílem je, aby každý našel co hledá. My hráče se specifickým postojem ke hře a ty guildu která ocení tvých kvalit. Nepochybuju o tom, že taková guilda existuje. Nejsem si ale jist, zda-li je to zrovna Spolek. Nebo nás přesvědčíš o opaku?
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napraveno v úvodním přízpěvku Wink
Lucinka Nádherná
Mummy

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*tupě zírá na to co napsal Hellmaster a v jejím mozečku jí to to jedno paladinské kolečko nezvládá*

Zdravím Tě bojovníku, pokud jsou Tvé úmysly a srdce čisté, tak z mé strany jsi vítán. Však podivně mluvíš... připomínáš mi.... *ach*... už vím... takové ty podivné individua na cvičištích, kteří i dokonce pod pohrůžkou násilí, z mladé paladinky mámili jakási temná čísla.

Nicméně, učíme se celý život, tak čas ukáže...

*a pak mu do pošeptala něco, co neslyšel nikdo krom jich dvou*

"Bacha na Kelnora... jo ten upír... ten je fakt divnej"

Adeptka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucinka Nádherná napsal:
*tupě zírá na to co napsal Hellmaster a v jejím mozečku jí to to jedno paladinské kolečko nezvládá*

Zdravím Tě bojovníku, pokud jsou Tvé úmysly a srdce čisté, tak z mé strany jsi vítán. Však podivně mluvíš... připomínáš mi.... *ach*... už vím... takové ty podivné individua na cvičištích, kteří i dokonce pod pohrůžkou násilí, z mladé paladinky mámili jakási temná čísla.

Nicméně, učíme se celý život, tak čas ukáže...

*a pak mu do pošeptala něco, co neslyšel nikdo krom jich dvou*

"Bacha na Kelnora... jo ten upír... ten je fakt divnej"

Bojovníci někde musí začínat, aby získali alespoň základy. Nikdy jsem se však nikoho nedoprošoval.
Když jsem potřeboval peníze, zalezl jsem do dolů a tam jsem se dlouhé dny tvrdě pracoval. Výsledky jsem prodával na místní třžnici. Nyní už si tykám s krumpáčem a dokáži i bájný mytheril vytěžit a přetavit na ingoty
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak děkuju, že jste mě hned nezavrhli Smile
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Narmo u pohovoru ukázal obrovské nedostatky, co se týče znalostí historie Spolku (Nevědět kdo je Aethan, ts ts ts...). Nicméně protože (jak všichni víte Twisted Evil Twisted Evil ) jsem velikánskej dobrák, slíbil jsem mu druhou šanci u druhého pohovoru. Víceméně ze zvědavosti, co předvede.

Bohužel co čert nechtěl, několi domluvených termínů padlo, jednou to byla vyloženě moje fela, podělala se mi UO Smile . Tak jsem aspoň Narma zkoušel maličko pošťouchnout k nějaké aktivitě třeba na foru, aby furt pasivně neseděl a nečekal. Bohužel, nic se neděje. Dlouho jsem uvažoval, jestli se zachovat trochu nehezky a rozhodl jsem:

Zamítám Narmovu přihlášku.

Všechno není jen černé a bílé (občas je to taky žlutý), Narmo je docela sympatický člověk a já mu přeji, aby se dostal do nějaké jiné dobré guildy. Kdybys potřeboval doporučení, dej vědět. A promiň za ten radikální krok i za to odkládání pohovorů.

Aethan tě provázej...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: