Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kelnor Arach

|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
Napíšu to natvrdo, takhle přihláška do našeho společenství vypadat nemá a kdo ji takovou udělal, nemá opravdový zájem k nám vstoupit, ba co víc, dokonce se k nám asi ani moc nehodí. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
Jsem téhož názoru jako Kelnor. Je tvrdé to típnout takto v začátku, ale už se to tu párkrát stalo a toto asi nebude výjimka. Spolek je natolik specifická guilda, že některé zdánlivě banality u nás mají naprosto zásadní smysl. A víc než že by Spolek neměl zájem o tebe to vypadá, že ty nemáš zájem o Spolek a naším společným cílem je, aby každý našel co hledá. My hráče se specifickým postojem ke hře a ty guildu která ocení tvých kvalit. Nepochybuju o tom, že taková guilda existuje. Nejsem si ale jist, zda-li je to zrovna Spolek. Nebo nás přesvědčíš o opaku? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Narmo Headless
|
Zaslal: út březen 13, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
Napraveno v úvodním přízpěvku  _________________ Narmo Warrior - žadatel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: út březen 13, 2007 5:28 pm Předmět: |
|
|
*tupě zírá na to co napsal Hellmaster a v jejím mozečku jí to to jedno paladinské kolečko nezvládá*
Zdravím Tě bojovníku, pokud jsou Tvé úmysly a srdce čisté, tak z mé strany jsi vítán. Však podivně mluvíš... připomínáš mi.... *ach*... už vím... takové ty podivné individua na cvičištích, kteří i dokonce pod pohrůžkou násilí, z mladé paladinky mámili jakási temná čísla.
Nicméně, učíme se celý život, tak čas ukáže...
*a pak mu do pošeptala něco, co neslyšel nikdo krom jich dvou*
"Bacha na Kelnora... jo ten upír... ten je fakt divnej" _________________ Paladinka Světla co má modroučké brnění a meč Cti, ale umí uplný kulový
...teda teď už i něco umí.
Adeptka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Narmo Headless
|
Zaslal: út březen 13, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
Lucinka Nádherná napsal: |
*tupě zírá na to co napsal Hellmaster a v jejím mozečku jí to to jedno paladinské kolečko nezvládá*
Zdravím Tě bojovníku, pokud jsou Tvé úmysly a srdce čisté, tak z mé strany jsi vítán. Však podivně mluvíš... připomínáš mi.... *ach*... už vím... takové ty podivné individua na cvičištích, kteří i dokonce pod pohrůžkou násilí, z mladé paladinky mámili jakási temná čísla.
Nicméně, učíme se celý život, tak čas ukáže...
*a pak mu do pošeptala něco, co neslyšel nikdo krom jich dvou*
"Bacha na Kelnora... jo ten upír... ten je fakt divnej" |
Bojovníci někde musí začínat, aby získali alespoň základy. Nikdy jsem se však nikoho nedoprošoval.
Když jsem potřeboval peníze, zalezl jsem do dolů a tam jsem se dlouhé dny tvrdě pracoval. Výsledky jsem prodával na místní třžnici. Nyní už si tykám s krumpáčem a dokáži i bájný mytheril vytěžit a přetavit na ingoty _________________ Narmo Warrior - žadatel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Narmo Headless
|
Zaslal: so březen 17, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
Jinak děkuju, že jste mě hned nezavrhli  _________________ Narmo Warrior - žadatel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so duben 21, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
Narmo u pohovoru ukázal obrovské nedostatky, co se týče znalostí historie Spolku (Nevědět kdo je Aethan, ts ts ts...). Nicméně protože (jak všichni víte ) jsem velikánskej dobrák, slíbil jsem mu druhou šanci u druhého pohovoru. Víceméně ze zvědavosti, co předvede.
Bohužel co čert nechtěl, několi domluvených termínů padlo, jednou to byla vyloženě moje fela, podělala se mi UO . Tak jsem aspoň Narma zkoušel maličko pošťouchnout k nějaké aktivitě třeba na foru, aby furt pasivně neseděl a nečekal. Bohužel, nic se neděje. Dlouho jsem uvažoval, jestli se zachovat trochu nehezky a rozhodl jsem:
Zamítám Narmovu přihlášku.
Všechno není jen černé a bílé (občas je to taky žlutý), Narmo je docela sympatický člověk a já mu přeji, aby se dostal do nějaké jiné dobré guildy. Kdybys potřeboval doporučení, dej vědět. A promiň za ten radikální krok i za to odkládání pohovorů.
Aethan tě provázej... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|