Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 11, 2003 11:30 am Předmět: Vilgerius NENI vrah |
|
|
Uz me asi 10 lidi na obvinilo/zeptalo se me, ze mam/zda mam PK postavu Vilgerius. Takze pokud nekoho takoveho potkate, poslete ho prosim na tento topic:
a) Zadne PK Vilgerius jsem NIKDY na DP nevidel. Minimalne jedno PK a jeden nebo dva modraci maji PODOBNE jmeno.
b) kdybych PK mel (at uz mam nebo ne), tak bych mu nedaval podobne (natoz pak uplne stejne) jmeno jako svemu modrakovi
c) kdybych PK mel (at uz mam nebo ne), tak bych ho hral stejne jako sve modre postavy - tj. NEBYL bych svine a kdyz mi nekdo napise, ze jede nekam na vypravu, tak bych nerelogl na PK a nejel je tam zabit.
d) mam nekolik modrych postav, nektere se mezi sebou vubec neznaji, jine spolu obchoduji za normalni ceny a jen dve spolu spolupracuji vice - bratrove Vilgerius a Wotan. Takze kdybych mel PK, je to (jako i dalsi postavy) RP postava a tudiz nezneuzije znalosti, ktere ma Vilgerius, a nepojede vrazdit slabsi kamarady a kamarady mych kamaradu
e) pokud jsem nekoho nepresvedcil, tak to ma blbe... a pokud nejake PK mam, muze ocekavat jeho navstevu
f) to si vazne nekteri na DP mysli, ze krome Vilgeria jsem za ten ctvrtrok co tu jsem stihl namaxovat i PKcko? Whow, diky za poklonu, ale vazne jsem lama (ehm, on ani Vili neni namaxovany...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 11, 2003 1:27 pm Předmět: |
|
|
A jeste bych to doplnil, kdyz uz jsem u toho
NEJSEM clenem guildy Conquerors, jak si par lidi mysli (myslelo)
NEJSEM mag, nechtejte po me vykouzlit ohnivou stenu
NEJSEM kovar, nechtejte po me opravit vase brneni
NEJSEM vamp, nenabizejte mi blood brneni
Vim, ze muj vzhled obcas muze trosku klamat, ale ... ale.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: út listopad 11, 2003 5:13 pm Předmět: |
|
|
Mozno si ta mylia s pk Vilgefortzom(alebo ako sa vola)  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: út listopad 11, 2003 9:42 pm Předmět: |
|
|
Rad se taky pridam :
ROZHODNE NEMAM NECRO JMENEM ANCALAGON, taktez bych nedaval stejne jmena a uz ted nemam dost casu na klerika.
POKUD HO UVIDITE DELAT NAKOU PRASARNU NAPISTE MI A JA TO ZKUSIM VYRESIT PRES GM ( zmena jmena - doufam ze je mladsi ) _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 12:00 pm Předmět: |
|
|
No, bohužel tuhle změnu jmen GM neřeší, František ml. by mohl vyprávět...
Také bych mohl přihodit svou trošku do mlýna. Hellrider není Hellmaster a nemá s ním nic společného. Když mu někdo dáte brnění v domění že já vám to nějak vrátím, neshoduje se to jak s mým RP přesvědčením, tak s mými možnostmi. Opravdu mě nemůžete obviňovat z toho že vás lootnul. Stejně tak chci podotknout, že ani postava Hellgirl se mnou nemá nic společného.
Můžete však narazit na Hellmasterion, která je Hellmasterovým poslem. Už dlouho se ale v našem světě neukázala, protože Hellmaster jejich služeb po zrušení NB dungeonu přestal využívat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom Garcia Headless
|
Zaslal: pá listopad 21, 2003 6:49 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
No, bohužel tuhle změnu jmen GM neřeší, František ml. by mohl vyprávět...
Také bych mohl přihodit svou trošku do mlýna. Hellrider není Hellmaster a nemá s ním nic společného. Když mu někdo dáte brnění v domění že já vám to nějak vrátím, neshoduje se to jak s mým RP přesvědčením, tak s mými možnostmi. Opravdu mě nemůžete obviňovat z toho že vás lootnul. Stejně tak chci podotknout, že ani postava Hellgirl se mnou nemá nic společného.
Můžete však narazit na Hellmasterion, která je Hellmasterovým poslem. Už dlouho se ale v našem světě neukázala, protože Hellmaster jejich služeb po zrušení NB dungeonu přestal využívat. |
Jojo taky tu běhá milion Xxx  _________________ Můžeš se schovat ale neutečeš........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|