Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Vilgerius NENI vrah

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 11:30 am    Předmět: Vilgerius NENI vrah Odpovědět s citátem

Uz me asi 10 lidi na obvinilo/zeptalo se me, ze mam/zda mam PK postavu Vilgerius. Takze pokud nekoho takoveho potkate, poslete ho prosim na tento topic:

a) Zadne PK Vilgerius jsem NIKDY na DP nevidel. Minimalne jedno PK a jeden nebo dva modraci maji PODOBNE jmeno.

b) kdybych PK mel (at uz mam nebo ne), tak bych mu nedaval podobne (natoz pak uplne stejne) jmeno jako svemu modrakovi

c) kdybych PK mel (at uz mam nebo ne), tak bych ho hral stejne jako sve modre postavy - tj. NEBYL bych svine a kdyz mi nekdo napise, ze jede nekam na vypravu, tak bych nerelogl na PK a nejel je tam zabit.

d) mam nekolik modrych postav, nektere se mezi sebou vubec neznaji, jine spolu obchoduji za normalni ceny a jen dve spolu spolupracuji vice - bratrove Vilgerius a Wotan. Takze kdybych mel PK, je to (jako i dalsi postavy) RP postava a tudiz nezneuzije znalosti, ktere ma Vilgerius, a nepojede vrazdit slabsi kamarady a kamarady mych kamaradu

e) pokud jsem nekoho nepresvedcil, tak to ma blbe... a pokud nejake PK mam, muze ocekavat jeho navstevu Razz

f) to si vazne nekteri na DP mysli, ze krome Vilgeria jsem za ten ctvrtrok co tu jsem stihl namaxovat i PKcko? Whow, diky za poklonu, ale vazne jsem lama Very Happy (ehm, on ani Vili neni namaxovany...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeste bych to doplnil, kdyz uz jsem u toho Smile

NEJSEM clenem guildy Conquerors, jak si par lidi mysli (myslelo)

NEJSEM mag, nechtejte po me vykouzlit ohnivou stenu

NEJSEM kovar, nechtejte po me opravit vase brneni

NEJSEM vamp, nenabizejte mi blood brneni

Vim, ze muj vzhled obcas muze trosku klamat, ale ... ale. Razz
Petko
Lizardman

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno si ta mylia s pk Vilgefortzom(alebo ako sa vola) Confused
Ancalagon
Harpy

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad se taky pridam :
ROZHODNE NEMAM NECRO JMENEM ANCALAGON, taktez bych nedaval stejne jmena a uz ted nemam dost casu na klerika.
POKUD HO UVIDITE DELAT NAKOU PRASARNU NAPISTE MI A JA TO ZKUSIM VYRESIT PRES GM ( zmena jmena - doufam ze je mladsi )
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2003 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, bohužel tuhle změnu jmen GM neřeší, František ml. by mohl vyprávět...
Také bych mohl přihodit svou trošku do mlýna. Hellrider není Hellmaster a nemá s ním nic společného. Když mu někdo dáte brnění v domění že já vám to nějak vrátím, neshoduje se to jak s mým RP přesvědčením, tak s mými možnostmi. Opravdu mě nemůžete obviňovat z toho že vás lootnul. Stejně tak chci podotknout, že ani postava Hellgirl se mnou nemá nic společného.
Můžete však narazit na Hellmasterion, která je Hellmasterovým poslem. Už dlouho se ale v našem světě neukázala, protože Hellmaster jejich služeb po zrušení NB dungeonu přestal využívat.
Tom Garcia
Headless

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2003 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
No, bohužel tuhle změnu jmen GM neřeší, František ml. by mohl vyprávět...
Také bych mohl přihodit svou trošku do mlýna. Hellrider není Hellmaster a nemá s ním nic společného. Když mu někdo dáte brnění v domění že já vám to nějak vrátím, neshoduje se to jak s mým RP přesvědčením, tak s mými možnostmi. Opravdu mě nemůžete obviňovat z toho že vás lootnul. Stejně tak chci podotknout, že ani postava Hellgirl se mnou nemá nic společného.
Můžete však narazit na Hellmasterion, která je Hellmasterovým poslem. Už dlouho se ale v našem světě neukázala, protože Hellmaster jejich služeb po zrušení NB dungeonu přestal využívat.

Jojo taky tu běhá milion Xxx Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: