Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
saruman Headless
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 5:31 pm Předmět: Saruman |
|
|
Bylo tomu davno co osoba zvana Saruman povolanim mag sel se svymi prateli do obavanych bažin, aby zažili dobrodružství a taky za cílem vydelku. Jejich vyprava se zdala jako docela vyrovnana a mela velke sance na porazeni draku a moster co vypadají jakokone- nightmare a valecniku a dalsi jine haveti, ktere okupují baziny a okolí.
Ale zdani muze klamat. Sice porazili par draku i jine monstra, ale jejich sila byla skoro miziva, protoze sila spociva v jednote cestnosti a vyrovnanosti! A to oni vubec nebyli. Jejich vyprava se blizila asi polovine kdyz v tom necekaně narazili na draka, ktery plivl a dva z clenu vypravi lehnuli na bahnatou zem mocalu.
Bohuzel zbyvajici clen vypravy neumel vratit duchum jejich tel zpet fyzickou podobu, atak si pockal az drak odesel a obral jejich tela. Byl to zbabelec, protoze ani jim nevratil jejich veci zpatky.
Od té doby mag zvany Saruman hleda spolecenstvi jez by mohlo byt jednotne, silne a hlavne cestne.
Jednou se tak probyral seznamem spolků a zaujal ho na zev Spolek. Uz jeho nazev cosi rikal o jenote a cestnosti a tak se mu toto spolecenstvi zacalo libit, uz k vuli tomu ze touzil po spolecenstvi kde vladne jednota, v ktere je sila! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 7:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Ta. V prvom rade si premenuj nazov prihlasky,ma mat meno ako ty. Inak som rad, ze opat dalsi mag ma zaujem o nas Spolek. Dufam, ze mas prestudovane vsetky potrebne zvitky a doporucujem teda co najskor sa ozvat Panovi rekrutu - Wolfovi.Krv S Tebou. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 7:55 pm Předmět: |
|
|
i já tě tu vítám, jak napsal Nosferatu, postupuj podle instrukcí na webu a na fóru, které jsi jistě četl.
Z mé strany zatím jedna nerp otázka:
Na oficiálním fóru DP je jistý Saruman, založený 19.01.2005. Jsi to ty nebo je to shoda jmen? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
Tuto žádost bych normálně měl zamítnout okamžitě jako nevyhovující ale počkám. Aby jsi mohl odpovědět Představenému. A pak si napiš novou přihlášku.
Mimochodem, ten úvodní příběh má něco do sebe. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 11:45 pm Předmět: |
|
|
Dostalo se mi uspokojivé odpovědi, přihlášku bych nechal otevřenou. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 11:47 pm Předmět: |
|
|
Dobrá. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
saruman Headless
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 3:22 pm Předmět: saruman |
|
|
porominte mi a omlouvam se, ze jsem misto odpovedi odeslal nove tema:)
no a chtel jsem řict, že když me oci uvideli v jine zadosti o clenství,že máte malo lukostrelcu, tak mam hranicare jmenem dambo, ktery ovlada ochocováni lam a koní. S kusi taky u mí zachazet vytecne.
Saruman |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 4:13 pm Předmět: Re: saruman |
|
|
saruman napsal: |
porominte mi a omlouvam se, ze jsem misto odpovedi odeslal nove tema:) |
Neva, stane se. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 5:20 pm Předmět: Re: saruman |
|
|
no a chtel jsem řict, že když me oci uvideli v jine zadosti o clenství,že máte malo lukostrelcu, tak mam hranicare jmenem dambo, ktery ovlada ochocováni lam a koní. S kusi taky u mí zachazet vytecne.
Saruman |
Ehm konkurence *podíval se na něj jako sám ďábel*
Kdo říkal, že je jich málo? *usmívá se*
Lamy, koně, nechci být nějaký tento, ale nakousl jsi to sám, tudíž jsi počítal s přirozenou otázkou, víš a znáš respawny? Umíš sehnat jezdítka? A co mustíky? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 8:47 pm Předmět: Re: saruman |
|
|
Leny-m napsal: |
Saruman |
Ehm konkurence *podíval se na něj jako sám ďábel*
Kdo říkal, že je jich málo? *usmívá se*
Lamy, koně, nechci být nějaký tento, ale nakousl jsi to sám, tudíž jsi počítal s přirozenou otázkou, víš a znáš respawny? Umíš sehnat jezdítka? A co mustíky? |
*kouká la Lenyho jak si brání výhodné místo dá se říct jediného Rangera v guilde* *směje se* _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|