Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá září 03, 2004 6:13 pm Předmět: |
|
|
navrhuji LOCK _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá září 03, 2004 6:20 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Každý na to má svůj názor a málokdo se asi s někym jinym na 100% shodne. Charone to že se do tebe ostatní opřeli nebylo kvůli tomu že by o Tvůj názor nikdo nestál, ale proto že jsi ho prezentoval...řekněme...poněkud útočněji než jsme tady zvyklí.
Já bych to uzavřel s tím že nadávat a mluvit sprostě neni zase tak nic hroznýho a je to určitej způsob jak se vyjádřit. Stejně tak ale neni zase takovej problém sprostě nemulvit, pokud je to zakázaný. A řešíme-li jestli je správný něco takovýho zakazovat, nemůžeme striktně říct ano nebo ne, protože čeho je moc toho je příliš a stejně tak něco málo nikomu neuškodí. Tady se ale musí říct jednoznačně ano nebo ne kvůli obtížnosti s vyhmatatelností. Takže řekneme-li že je správný to zakázat, budou neprávem postiženi ti kteří si jen tak čas od času sprostě odfrknou a řekneme-li že je špatný to zakázat, ti kteří nadávaj nad únosnou hranici nebudou postiženi a to ublíží těm co jim to vadí. V prvním případě se nespravedlnosti dá vyhnout tím že ti co moc nenadávaj nebudou nadávat vůbec. V druhym případě se dá nepravedlnosti vyhnout tak že ti kterým nadávky vaděj tu nebudou hrát. Každej má jistě svůj vlastní názor na to co je správnější, koneckonců je toho tenhle topic plnej a vzhledem k tomu že já už jsem se tu vyjádřil, beru to jako uzavřenou věc, přesto že každý nový názor si rád přečtu, narozdíl od bezpředmětných hádek o tom čí názor je správnej, protože to prostě v týhle věci určit nelze.
Takže z mý strany je to poslední post tady, už teď se mlátim do hlavy za to že to tu ještě rozmazávám :o)).
Edit: Charone, Tvoje posty jsou kraťoučký :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá září 03, 2004 7:22 pm Předmět: |
|
|
Trakat napsal: |
Necrostan napsal: |
No jo ted jde o to jestli by jsi to rekl kdyz u tebe bude stat 8lety kluk. Dalsi vec jestli se ti to nelibi, nechod sem, my se tu tak bavime ze ? |
Dobre a 8lety kluk to v realu neuslysi? Aha on to treba jeste neslysel a dozvi se to slovo zrovna z UO hmm...A nebo ze by to byl 8letej maser co dava sam Desp? Znas nekoho na DP komu je 8? Ja teda ne.. |
Já teda jo a RP zvládá líp než polovina ostatních!
Mě vulgarismy taky vadí. Osobně bych dával o mnoho horší tresty. Ostatně, když se tady někdo oháněl vulgarismy, jakožto RP prostředkem, tak mám dotaz: Mluvil by Lord vulgarně?
Odvoláváte se někteří na pure RP jen když se vám to hodí!!! _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá září 03, 2004 7:25 pm Předmět: |
|
|
Tak já to uzavřu takto:
Až uvidím u lorda, jak mluví nádhernou spisovnou češtinou s latinskými frázemi, tak mu pak odpustím všechny nadávky, co řekl s jinou postavou (povalečem).
[Myšleno s nadsázkou... (ale ne moc velkou ) ] _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá září 03, 2004 7:39 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, ale nebude problem na tebe vytahnout dost fantasy knizek, nebo i historickych, kde se dovis o mnoha panovnicich, lordech, generalech, .. kteri meli peprny slovnik.
Jinak kouknete na krabici od UO, jaky je tam minimalni vek... a 8mi lete kluky nereste.
Resi se tu blbosti.
Pokud nekdo neni schopen urcit, co je vulgarni nadavka a co neni, tak at dostane banana. Aspon ziska prilezitost jit ven mezi lidi, zopakovat jim to co psal "anonymne" na netu a dostat pres hubu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá září 03, 2004 7:50 pm Předmět: |
|
|
Můj závěr. Trestejte tvrdě ale spravedlivě.
Edit: Nevyhlásíme soutěž v nekratším závěru?  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: pá září 03, 2004 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Trakat napsal: |
Dobre a 8lety kluk to v realu neuslysi? Aha on to treba jeste neslysel a dozvi se to slovo zrovna z UO hmm...A nebo ze by to byl 8letej maser co dava sam Desp? Znas nekoho na DP komu je 8? Ja teda ne.. |
Já teda jo a RP zvládá líp než polovina ostatních!
Mě vulgarismy taky vadí. Osobně bych dával o mnoho horší tresty. Ostatně, když se tady někdo oháněl vulgarismy, jakožto RP prostředkem, tak mám dotaz: Mluvil by Lord vulgarně?
Odvoláváte se někteří na pure RP jen když se vám to hodí!!! |
Ja nikdy nic o RP nerekl na obranu vulgarismu....RP nehraju na DP takze se nemam cim ohanet... _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: po září 06, 2004 5:20 pm Předmět: |
|
|
No ono jde o to, ze jestli nekdo bude mit napr 5 - 6k logu za nadavky, tak to neni kvuli tomu ze se jednou bouchne do prstu ze? Ja moc na verejna mista jako je trh apod posledni dobou moc nezavital, ale kdyz uz sem tam byl, videl sem jak se tam chovaj ty, kteri nejdou prehlidnout a je to uz vazne docela sila. Nerikam ze sem nejakej slusnacek apod, ale ceho je moc toho je prilis. A asi ne nahodou se zrovna ty lide ocitli v jailu s mnoha tisici logy.
Jen sem zde napsal svuj nazor, stejne jako ja muzu vyjadrit svuj nazor, tak ho muze nekdo zkritizovat, to je prece normalni ne?  _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po září 06, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
Mortaelth napsal: |
No ono jde o to, ze jestli nekdo bude mit napr 5 - 6k logu za nadavky, tak to neni kvuli tomu ze se jednou bouchne do prstu ze? Ja moc na verejna mista jako je trh apod posledni dobou moc nezavital, ale kdyz uz sem tam byl, videl sem jak se tam chovaj ty, kteri nejdou prehlidnout a je to uz vazne docela sila. Nerikam ze sem nejakej slusnacek apod, ale ceho je moc toho je prilis. A asi ne nahodou se zrovna ty lide ocitli v jailu s mnoha tisici logy.
Jen sem zde napsal svuj nazor, stejne jako ja muzu vyjadrit svuj nazor, tak ho muze nekdo zkritizovat, to je prece normalni ne?  |
Nikomu taky nikdy neslo o ty s mnoha tisici logy - u nich je situlace jasna... Ale spise o ty s par stovkami logu, protoze mezi nimi se par chybicek naslo a to by se stavat nemelo.
BTW - zkus si nekdy natezit pouhych 500 logu v novem jailu... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po září 06, 2004 10:30 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Nikomu taky nikdy neslo o ty s mnoha tisici logy - u nich je situlace jasna... Ale spise o ty s par stovkami logu, protoze mezi nimi se par chybicek naslo a to by se stavat nemelo.
|
Musim opravit tvou informaci. Nenaslo se mezi nimi par chybicek. Alespon tak dopadla revize.
Je fakt, ze ve vezeni skoncilo, nikoliv mnoho, ale presto nekolik lidi, o kterych je znamo, ze obvykle sproste nemluvi a ze jako hraci patri k tem prikladnym, proto, ze meli "svuj den".
Zde pak nastupuje otazka, co s timto aspektem?
Ver mi, ze ta otazka vubec neni tak jednoducha, jak se na prvni pohled zda. Jakmile zapojis subjektivni odnoceni, podle toho, koho znas a vis, jak se chova, tim automaticky znevyhodnujes ty hrace, kteri sice mohou mit podobne kvality, ale nejsou tolik videt a jsou pro toho, kdo hodnoti neznami.
Prave z toho duvodu bylo pri udelovani trestu mereno uplne kazdemu rovnym dilem, bez vyjimek.
Tyto vyjimky, kterym muzeme rikat amnestie, nebo castecna amnestie, se projevily pri revizi Krystofa III, pricemz na teto revizi pracovali ve stejny cas 4 GM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|