Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Něco pro zasmání
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bleda tvar
Headless

PříspěvekZaslal: st září 01, 2004 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sharlon Emir napsal:
blablabla...

Mas stastie, ze mozes ist na bicykli do skoly a nechat si ho tam s tym, ze mas minimalnu sancu ze ti ho ukradnu Crying or Very sad
EDIT: A k topiku, ako vsetci viete, skola sux. Nemam ju rad, nemal som ju rad a pravdepodobne ju rad mat nebudem Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ian Handsmaster
Ettin

PříspěvekZaslal: st září 01, 2004 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá kde bych asi zacal. Muj prvni den prazdnin byl asi takovej jako předešlé dny, protože již nejsem studijní typ ale těžce pracující Smile .

První čtrnáctidenní dovolenou sem měl na konci července a trávil jsem jí mimo čr. Těch 14dní bez UO se nedalo skoro vydržet. Po navratu do prace sem zjistil, ze v praci nikdo nepracuje, protoze vetsina sefu si vzala dovolenou. Jeste ted je znat ze dobyhaji dovolene a v praci vladne uvolnena atmosfera a castecna anarchie. Ale nejhorsi na tom je za do prace to mam 30km a musim tam bejt od 7:00 do 15:30. Prakticky si to tam musim oddrepet. Jednou za 14 prijde nekdo s nejakou rychlovkou, kdy se maka 18hodin denne a za dva dny zase neni do ceho pichnout. Ale za mne aspon UO a forum Vasi guildy udrzuje pri zdravym rozumu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me 1.9. bylo jen sledovani vytizenosti serveru, aneb male deti se dostali na skolni net a tady se ty rucicky zacali nebezpecne tocit Smile jinak klasicky den jako kazdy jiny, budte radi za skolu Smile
Mortaelth
Ettin

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde, nebo neni nekdo na vejsce v Hradci Kralove? (UHK)
Smile Ja ze bych tam treba alespon nekoho trochu znal Confused
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přišel jsem k zápisum a vybafla na mě pani kvadratického vzrůstu v jakymsi županu který nejspíš ukradla v gotickym muzea že potřebuje 50,- na jakýsi brožurky a index, jenže neměla zpátky na tisícovku tak jsem musel běhat po mě naprosto neznámý budově a hledat někoho kdo by mi rozměnil, kvůli čemuž jsem promeškal začátek zápisu. Když jsem tedy poté onu dámu vyrušil v jejím již dávno započetém proslovu dala mi brožury, index a ostatní materiály přičemž když jsem si šel sednou ta hromada kterou mi hodila do náručí se mi celá v tom tichu a očekávání okolo sedících studentů rozsypala na zem. Naštěstí toho jeden pohotový dobrodinec sedící opodál většinu zachytil, nicméně při tom artistickém kousku který mi předvedl a který musím ocenit nrzapomněl pošlapat můj nový krásný index o kterém ta paní ze středověku v zápětí prohlásila že na něj máme dávat dobrý pozor protože bude naší vizitkou po celou dobu studia na fakultě. To to hezky začalo. Pak jsme si pod jejím vedením společně zapsali všechny povinné předměty a několikrát vyslechli důrazné upozornění na to že předměty se do indexu zapisují pouze na levé, tedy sudé stránky. Pravé, tedy liché stránky jsou určeny pro poznámky profesorů. Velmi pečlivě jsem tedy vyplnil první sudou stránku ale potřeboval jsem pokračovat a jak jsem se soustředil na to abych správně opsal údaje o zapisovaných předmětech, frk ho a na lichý stránce pro poznámky profesorů byla zapsána Chemie :o)). Tak jsem si šel s potupou zakoupit nový index. Uklidnilo mě snad jen to že kluk který seděl vedle mě se podepsal do kolonky "Fakulta", nicméně on to suveréně začmáral propiskou :o))).
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes mi to zacalo. Profesor nam vysvetlil ako je ten treti rocnik dolezity, no co naplat,aj tak ho mal kazdy v ...
Po skole som bol naladeny akurat tak do krcmy tak sme s partiou vytiahli s krcmarky 5 piv a sli sme prec. Skola zacala, treba s tym opat zacat zit. No coz - stres, alkohol a zeny. Jedneho dna ten stres zmizne a ostane len to pekne - zeny a alkohol.
*uz sa nevie dockat*
Ochota ucit se je volba;
Mortaelth
Ettin

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helle, s tim indexem se mi stalo uplne to samy, taky sem byl 1.9. u zapisu, taky nam rikali o sudych strankach..mno dopad sem dopismene stejne, akorat ze sem si uz nemoh koupit novej index Laughing
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja sel do skoly s tim, ze tento rok je pro me hotova katastrofa (pro predstavu 4. rocnik stavebni skoly) a ze mi pribudou starosti okolo maturity a jeste predtim maturaku ... hotove peklo v te nasi tride .. je nas jen 22 a stejne se neumi domluvit na jednom ...

Jinac pro me to nebylo nejak extra tezky. V te skole sem uz 4. rokem, tudiz vim co me ceka, a jaky to tam bude. Az na tu maturitu ...

No asi tak Smile

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maturita flaska.

Aspon to rika kazdy, kdo ji ma Smile
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, maturita je společenská záležitost, pokud nechodíš na jednu z těch škol na kterých se na ní ještě hraje jako na zkoušku. Ale těchhle škol je minimum, tak neměj strach. Nesmí se to jen podcenit (a to řikám jen proto aby ses na to úplně nevykašlal :o)) .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: