Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st září 01, 2004 8:22 pm Předmět: Něco pro zasmání |
|
|
Napište sem sve rekace na začatek školy nebo práce (po dovolené/dovolených). Jak jste si přes léto oddychli a znovu plni energie nastoupili do ehm starých kolejí
Začnu sám:
Jelikož ještě studuji, tak jsme si říkali, že nam ta škola zase stačila a už by mohli byt prazdniny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st září 01, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
No já byl dneska u zápisu na vešku a jsem z toho tak zmatenej že si připadám že bych se na to jeradši vybodl :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st září 01, 2004 8:28 pm Předmět: |
|
|
No, tak tomu říkam topic... tak tedy, taky přidám trochu dříví do ohně.
Také studuji, tedy pokouším se, ale když vás třídní usadí se slovy:
"Panebože, ani oddychnout člověku nedáte, zase tady otravujete."
tak jde studijum stranou a začne docela zábava.
Nejhorší bylo, že jsem předpokládal jeho oblíbenou frázi:
"Takže školní řád - bod 1 - 15 je bezezměny. Byli jste poučeni."
Ale on ho začal poprvé číst, prý že tam jsou změny a bla bla bla....
Paradoxem bylo, že jsem se na tenhle den těšil jak malý Jarda .
(přivezli mi konečně nové kolo ) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:14 pm Předmět: |
|
|
Názor na moji novou školu? (střední) Můj názor zní asi přibližně takhle,
ve zkrácené podobě:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Hrůza hrůza hrůza prostě, já chci zpátky na základku . Hned jsem se tam dneska musel stavit a pokecat s učitelama.
Nevím jestli tu průmku vůbec přežiju a když jo, kolik času mi zbyde na UO a ostatní činnosti  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st září 01, 2004 9:27 pm Předmět: |
|
|
No ja jeste dneska ve dve rano bojoval se slunecnim svitem. Kdyz jsem ho konecne zahnal vecnou temnotou, zjistil jsem ze se ocitam v naprosto revolucni realtime fantasy strategii
Chvili jsem zkoumal ovladani pak jsem prisel na uzasnou vec . . . ze muzes postavit lucistniky na hradby, takze utocici trolove je nezabiji jako kdyby stali jen tak na planine. Tak jsem obestavil hlavni plac mohutnym valem hradeb. Nasledne pote jsem vybudval prni opevnenim, ale to uz se na me hrdine lucistniky na hrabach hrnuli navali trolu a nemrtvych . . . (mivam takovyhle hreni vize a verte nebo ne vetsinou do dvou let vyjde neco tomu blizce podobneho a ja tomo potom propadnu) zrovna ve chvili kdy jsem musel evakuovat posledni obrany pred utoky trolu jsem se probudil a slysel nejake zvuky, kolem byla tma jak na dne pytle.
Rikal jsem si ze bude asi tak 5 rano podle te tmi. Nacez jsem zjistil ze jsem celej zalezlej pod perinou a ze je smrtizel opravdu 6:30 pricemz se deni svetlo dralo vsude kolem, za dve minuty mi i zazvoni budik. Pomalu jsem se snazil rozproudit krev a zacal jsem strhavat z nosu ty rapouchy, kdo by rekl ze bude takova zima. . .
Pak jsem teda konecne vstal a s vedomim, ze za dve hodiny budu zpatky a zase zalehnu jsem sedl na bicykl a vyrazil. Zda se ze jsem za ty dva prolezene mesice ztratil veskerou techniku a formu a ktomu vsemu jsem si zapomel zabalit zimni rukavice, co v kombinaci s vecmi ktere me jeste cekaji netvorilo moc doborou kompozici.
7:35 hehe jsem tady na cas jako vzdy. Takze ted jen projit par chodeb a zdravit uplne vsechny . . . Zjevne jsem si jako jediny ze tridy myslel ze jsem klicky od skrinek odevzdavali na konci roku, tak jsem se pomalu zacal smirovat s tim, ze ten napechovany batoh budu muset zase vest zpatky jestli mi nedaji nahradni. Po kratke (ale asi nezbytne) besede na necekane tema "Kde jste byli o prazdninach" jsem pomerne hrdine uhajil to ze jsem nebyl nikde na brigade, stejne tak jako ze jsem nebyl prakticky na zadne kulturni zalezitosti a ze jsem se zcela spokojil s popijenim a ladovanim se, tragicky jsem vsem vylicil jak mi bude chybet snidat obed a sel jsem si vyzebrat ty nahradni klicky.
Na konec za puoziti duslednejsi diplomacie se mi podarilo zapujcit si klicek pro mou skrinku. Tak slava uz se konecne spakuju a budu doma prakticky v moementy kdy bych jinak vstaval . . . coz me uklidnilo. Dojdu ke kolu a rozmaru si rikam ze bych so mohl treba prifouknout galusky. No dopadlo to torchu jinak, nez jsem zamyslel podarilo se mi zlomit jak vnetilek tak i pumpicku. A se smrticim vyrazem jsem popadl to co zbylo z toho kola a sel do nejblizsiho "bike & hike" shopu ze to tam sand daji za mrzky peniz dohromady. V nejblizsim "bike & hike" shopu meli saozjremne zavreno tak jse se vydal do vzladalenejsiho "hike & bike" shopu pres pulku mesta. Tam jsem se svym prirozenym charmem snazil presvedcit prodvacku ze nemam nejmensi tuseni jak jsem mohl zlomit ten pitmej ventilek i s pumpickou. Nakonec nezbylo jinak nez kvuli blbemu ventilku koupit novou dusi a kdyz uz jsem u toho tak rovnou novou pumpicku. Vzhledem k otmu ze jsem nastesti palnoval koupit rukavice mel jsem aspon nejake finance u sebe. Nacez jsem kvuli splatce prezuti a duse musel zakoupit pouze detskou velikost . Nebot vetsi mi byli proste velke a jine byli proste moc drahe.
Dojel jsem psychicky zdrcen ( ono neni divu zkuste byt v takovy den "jenom" dve hodiny byt zavrenej ve tride se 28 slecnama nabusenyma jiste silnymi zazitky, ktere k me smule museli ven ) No ale jsem tam druhym rokem tak jsem pritim i celkem podrimnul.
Proc to vlastne rikam .... no to je jedno kdyz uz jsem to napsal tak je blbost to brat zpet kdyz me to stalo 30 minut casu, ktera je ted tak drahoceny.
Jo hele kdybste prisli na to ze jsem nejaky divny radsi mi to reknete rovnou . . . nejsem si jisty jestli jsem nezmagoril . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:29 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Názor na moji novou školu? (střední) Můj názor zní asi přibližně takhle,
ve zkrácené podobě:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Hrůza hrůza hrůza prostě, já chci zpátky na základku . Hned jsem se tam dneska musel stavit a pokecat s učitelama.
Nevím jestli tu průmku vůbec přežiju a když jo, kolik času mi zbyde na UO a ostatní činnosti  |
Reknu ti to na rovinu UO byla jedina vec co mi minuly rok zabranila se z toho zblaznit A nejsim si smrtilez jist jeslti se ji to povede i letos. . .
Kdyz jse v UO docvicil Evla int. rapidne klesl muj studijni vykon Nebot jsem se z ucty ucil s nim pak me to preslo ... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:33 pm Předmět: |
|
|
Z rána 1.září musí zmagořit každej, řekl bych že i možná kantoři  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:35 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Z rána 1.září musí zmagořit každej, řekl bych že i možná kantoři  |
No jo ale ja magoril uz celej den predtim
Vzdyt komu jinymu by se zdalo o trolech velkych zdech a lucistnich. Snad v tom neni skryty nejaky podvedomi pochod . . . _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:37 pm Předmět: |
|
|
Máte ve škole zdi a umíš držet luk? _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st září 01, 2004 9:39 pm Předmět: |
|
|
U nas na vychode zaciname so skolskym rokom az 2.9. tak mna to caka az zajtra. No bude to ako vzdy. Taham to na tej skole uz treti rok, tak viem co ma caka.
2Sharlon: podobna vec s klucami sa mi stala v 1.rocniku.Prisiel som za skolnikom a pytam sa ho ci by mi neotvoril.Jeho odpoved bola jednoducho uzasna,z tolkej ochoty by jeden umrel.Povedal:,,Aaaaaa, ja idem prec" a odisiel.Mal som chut prehrycznut mu krcnu tepnu  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|