Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

O/Ch a PK
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by pak bylo 'GM jsou hrozni srabi, ani odpovedet nedokazou, nebo se boji..' timhle stylem, ja uz to nectu, je to vetsinou snuska blbosti.
Chaosaci to maji lehci jak O, protoze vetsina z nich to sve Pk ma.. U O je jich dost min. Dost O/Ch taky uz zcervenalo, nebo i proste dost lidi, co jeli pvp mimo OCH, pak sli tam, nebo rovnou za Pk..
..Osobne mne hrozne toci ta skupina lidi, co jsou zesedli kvuli prudeni a naslednym bojum.. Z tech je mi nanic. Takovi 'modri' tim, ze jim nikdo nic nemuze, zato chovanim horsi jak vrazi.. Tem bych to jejich 'ziti' nejak zneprijemnil.
Jinak moc restrikci vuci Pk opravdu nevidim, pomalu zacinam mit strachy vytahnout nejake lidi do dungu, pac je DOST velika sance, ze budeme pojeti. (nekteri vrazi stihnou denne 3 a vice vyprav).. V Ice to take bezpecne neni, pomalu mi ani neprijde, ze ti pk, co tam obcas jsou, jezdi lodí na Ledove plane. To by bylo dost neefektivni.
Takze brzy to bude tak, ze na vypravy v bezpeci budou chodit jen modri, co maji sva zajeta Pk (Treba Acheron se svou frekvenci chozeni Pride - ze by ty nekdo pojel?).. Kdyz jsem slysel o pripadu, jak pojeli pkacka velkou vypravu v Pride tim, ze jich bylo hafo prsku a dva z magu jeste ve wyrme. To uz je opravdu na ...
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

timeo: co vidis na sedacich tak spatneho?

muzes je kdykoliv zabit, nemohou volat straze
a jedina vyhoda je, ze mohou chodit na pvp na obou stranach, ale jakmile dostanou kill budou cerveny -> pk

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me PK nepojeli... urcite tak pulroku? CV, TK, Pride, Shame - nikdy jsem je tam nepotkal. Sad

Jinak ano - o/ch je ciste ztratove PvP, za PK pokud nejsi lama jsi ziskovy. Takze tam asi neni moc co resit (cele to jen odhaduji, ani jedno jsem nezkousel, ale znam vic PK se skladackou, nez modraku se zkladackou Smile)

Helle, prosim, trhni to do samostatneho topicu o/ch/pvp nebo tak neco...
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(odtrženo z topicu o K3)
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odtrhnout...

Lave, je to o tom, ze prudi, prudi do tebe, do ostatnich. Vis, ze kdybys zautocil, tak i kdybys vyhral, tak dalsi minuty jsi zranitelny, muze te zabit kdekoliv a v jakekoliv situaci - A o tom to take je, muze probehnout mestem, zaprudit do vsech, pak se nechat zabit deseti lidma a pak je dalsich deset minut pojizdet po jednom (A to nesmis utok opetovat, abys ten limit neprodlouzil)..

Vile, tak to jsi mel na dungy stesti, zkus se zeptat treba Bera, kolik vyprav bylo uspesnych..

Cyclops pkacka nechodi, nikdy, TK - kdyz uz jedno pkacko probehne Starozemim za den a nahodou te potka pred TK, tak ams smulu, jinak vevnitr (u mne ani venku) jsem je nikdy nepotkal..
Shame je dost frekventovane, az po titana...
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenze uplne stejne prudi i modri, co si u hb nahodej crim flag ...
a i modri co si nenahodej nic

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z posledních asi cca 6 výprav (tím myslím výpravy typu Hytloh v 5 lidech apod, ne jen nějaká obchduzka ve dvou nebo sólo) uspořádaných nas pojezdili PK asi 2x a to tak že važne pojezdili a me už to přestává bavit, nemam moc penez s takovouhle na nákup brněnní nových atd. a ty 3 upsesný výpravy mi urcite ty ztráty nepokryjí. Kdbyy nas zabili 1-2 z 10 výprav tak to bych jeste bral ale tohle uz me nudí a hlavne otravuje.
Ano Vile, měl si set sakra štěstí jak říkal Timeo.

Naposledy upravil Bereg Sunrise dne út srpen 24, 2004 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, ale crim je neco jinyho.. treba guardi
Timhle samozrejme myslim ty, co prudi jen kvuli bojum, ne nejake vampiky treba, nebo zabijaky pri treningu..
Zajimave je (nebo az tak moc mozna ani ne), ze vetsinu (ne-li vsechny) tehle sedych maji pkacka.. Tim muzou zabijet kde chteji, koho chteji (nastesti ne dohromady)..
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pamatujes time Dolni banka britain...Pribehl tam nakej negra a zacal do me prudit a sit.. naky Was ort Flam nebo co a ja tam jenom tak stal a rikam mu co deals ty lamo??? a on rekl : No ses crim ne ? a ja mu rekl kua tak tade presta machrovat naky mwas port wis nebo co a vypadni
(To sme sly na PvP a takze sme to uhelil za clera..ale bezduvodne Do me sel Chaosak.. Videl jenom sedyho tak me chtel usmazit.. ale Cleric je super vec..(Spis postava)

Hdone lidi drive hralo Ch/O a odeslo na Pk...

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen poznamka ktomu Acheronu, byla jsem svedkem, jak je pri jedne vyprave pojezdili dokonce 2x a kdyz jsem sla jednou s nimi, tak nam pojeli jednu postavu, co se moc loudala vzadu. Jen tak pro zajimavost, ta postava se jmenovala Maya... Pk nejsou uzavrena skupina, jsou rozdeleni na nekolik ruznych skupin navzajem se vice ci mene nesnajecich. Ze je udrzeni stavu PK na rfozumne vysi je hodne dulezita vec je myslim kazdemu jasne, nikdo prece nebudechtit hrat nekde, kde, jak rekl kouba, "nebude moct vystrcit nos z guardzony". a shard uplne bez PK? priznejme si to, take by to nebylo ono
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

Přejdi na: