Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
kam chci odejit? |
rp shard ala manawydan |
|
46% |
[ 18 ] |
pvp shard ala defiance |
|
0% |
[ 0 ] |
nechci jit nikam, libi se mi kde sem |
|
53% |
[ 21 ] |
|
Celkem hlasů : 39 |
|
Autor |
Zpráva |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:08 pm Předmět: odchod na jiny shard? |
|
|
hodne z vas tady vidim mluvit o manawydanu, nebo jinem shardu
takze otazka?
kdo z vas vazne uvazuje o odchodu z dp?
a kam? _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:14 pm Předmět: |
|
|
Zůstanu na DP. Až bude Manawydan, půjdu se tam mrknout ale jak všichni se kterými jsem o tom mluvil vědí, jsem vůči tomu co se tam plánuje relativně skeptický. Pokud to bude takový jaký to vypadá, budu tam, ale pořád zůstanu na DP. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:17 pm Předmět: |
|
|
Zkousel jsem to na Morii, TZ, DP2 a zustanu na DP, sedi mi nejvic, pripada mi to tu vsechno lepe udelane. (DP byl muj shard takze se nedivte,protoze jsem zvykly ze to a to de dela tak a prijde mi to normalni).
K odchodu by me prinutilo akorat to ze by se lidi z DRAKu presunuli VSICHNI na jiny shard a to si myslim nehrozi. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:17 pm Předmět: |
|
|
Pokud bude Manawydan alepson trochu prijatelný, tak jdu tam a na DP uz jen obcas budu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:18 pm Předmět: |
|
|
Odchod? Kam? Ukaz mi na funkcni Shard, na ktery stoji za to prejit.
Endor? hehe
MW, Midkemia, ...? Uzavrene testovani ve velmi pocatecni fazi
TZ? Byl jsem tam hodinu, dik nechci
Moria? Byl jsem tam dve hodiny, dik, ale cisty exphunt neni ma krevni skupina
Ano, urcite zkusim MW, az budu moci. Do te doby neznam nic, kam by se mi prejit vyplatilo/kam bych prejit chtel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:30 pm Předmět: |
|
|
Jsem tu doma a budu tu ve zlem i dobrem.. Sice mam obcas krize, ale ty resi abstinence.. Proste je tohle muj domov, nemohl bych zacit zit jinde, aspon si to myslim. K odchodu by mne donutil mozna tak odchod vsech pratel - coz se nestane - totalni rozprasení sveta, komunity, neunosne pkareni (coz bohuzel docela nastupuje).. Ale vydrzim toho dost, takze i kdyby melo jit Dp smerem do tmy, tak bych tu byl co nejdele a cekal na svetlo...
Upadek uz neni takovy, ale je znatelny, zacal cca skoro presne pred rokem (ne evolucni, ale ten znatelny), mezitim uz bylo mnoho krizi, ale zatim vsechny lepe nebo hur vyreseny, takze moznost lepseni tu je.. Momentalne bych rekl, ze to celkem stagnuje, mozna az na ty vrahy.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:38 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Odchod? Kam? Ukaz mi na funkcni Shard, na ktery stoji za to prejit. |
Jasně žadnej takovej momentálně není pro mě alepsoň. Jen říkám vyhlídky do budoucna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:17 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to slibně, ale stejně odchod z dp je těžký a dokáže to jen málokdo:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
Stejne jako napriklad Hellmaster, az bude Manawydan, pokud bude, pujdu se tam podivat, az pote se rozhodnu, zda odejdu hrat prevazne tam ci nikoli, ale na dp zustanu dokud bude dp fungovat.. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu že znám některé lidičky co na/pro Manawydan dělají, tak se tam těším a určitě ho vyzkouším. Je ovšem pravda, že DP mi dala "neživot" a mám zde plno blízkých. Ale to prasení co vidím v poslední době kolem, i ta hráčská komunita co se tu v poslední době realizuje mě natolik znechucuje že se na DP objevuji minimálně a o to víc se na Manawydan těším, ale zároveň se bojím zklamání... _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|