Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro obnoveni NB dungu? |
A do tmy se nese výkřik hnaný větrem... (Ano!) |
|
81% |
[ 13 ] |
Ano, ale uz by to pro mne nebylo ono. |
|
12% |
[ 2 ] |
Ne, uz by to nebylo ono. |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne, jen at si ti nbici uziji realny zivot. |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 12:47 pm Předmět: |
|
|
Ale vzdit tak tologicky bylo. Samozrejme ze ten, kdo si pouze zakladal novou postavu si ji sel trenovat ven - nepotreboval se preci toulat NB dungem a seznamovat se tak se samotnymi zaklady hry, venku mel penize, regy, manarefy, duala na trening a podobne vymozenosti - tam nebylo pro zkuseneho hrace nic. Ale i presto se tam nekolik takovych naslo - pomahali ostatnim, naprosto nezistne radami a zkusenostmi.
Proto nebyl NB dung nikdy "precpany" i kdyz novych postav se dene kope nekolik... Vsechno fungovalo naprosto prirozene. Jiste - nejaky novacek mozna nepochopil funkci NB dungu a odesel ven pomoci RB nebo helpu - ale ten vetsinou zemrel a vratil se tam, kde mu to alespon trochu slo - s novou postavou, tentokrat nacisto, do NB dungu.
A tam se seznamil treba s jednim jedinym clovickem ale uz byli dva - a hra ve dvou je mnohem zabavnejsi ne? Proc hrat on-line singl? No, jak rikam, NB dung ubhajuji desitky hracu a presto byl zrusen. Mozna nebyl idealnim mistem kvuli izolaci, ale zase mel fci ochrannou a take jak uz jsem psal - na DP ted neni misto, ktere by plnilo alespon to, co plnil NB dung! (a za tim si stojim...) _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
Kdyby to bylo na mě, NB dung bych rozhodně vrátil a i dnes bych neváhal ani vteřinku, abych si založil jakoukoliv novou postavu a skocil tam s ni a zahrál si pravé RP, kde bych se snazil, aby mě nikdo neznal. Prostě bych začal jak tenkrát. Občas přemýšlím, jaký bych byl, kdyby nebylo tehdejšího NB Dungu a byl jsem jako mág vyplivnut do světa. Vždy dojdu ke stejnému závěru.... Byl bych jiný a možná bych tu už také dávno nebyl. Venku je svět neskutečně krutý a v NB dungu se opravdu každá postavička, především prskavky trénovaly v boji. I mě tehdá docházely regy a neměl jsem peníze... a tak jsem vzal nožík a šel jsem na lehká monstra oděn v otrhaných šatech pod záminkou získat pár zlaťáčků a regy.... potom je znovu vystřílet a hurá zase do ručního boje.
Jak již napsal Hellmastr... když si pustím ultimáckou Midi hudbu.... tak se mi na tváři oběví spokojený výraz, promítající v paměti krásné pobíhání a umírání na tomto krásném místě....
E: Souhlasím s Retromancerem.... v NB dungu se navazovaly vztahy mezi postavami, které později zakládaly Guildy... stejně tak jako našemu Spolku byly postaveny základní kameny právě v NB dungu. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 23, 2004 4:59 pm Předmět: |
|
|
Ano, v NB dungu totiz byl cas poznavat ostatni
a] pokud jsi chtel dal, musel jsi jit v parte
b] kazdy mohl pomoci
c] byla tam mensi komunita, takze se neprasilo, protze dotycny byl hned vystouchan pryc...
Chtel jsem si jednou zalozit nb postavu, jen kvuli nb dungu... a tak nezalozil ale tesne pred jeho zavrenim jsem si tahal vampika a samozrejme jsem tam poctive byl, nez me to vyhodilo - a skvele si to uzil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po srpen 23, 2004 5:36 pm Předmět: |
|
|
Proc ten dungeon vlastne vubec zrusili, ja zacinal taky tam a taky jenom vzpominam a hlavne mam nejlepsi vzpominky na tu hudbu v ultime, u toho baru byla takova klidna a kdyz uz jsem ji mel plne zuby tak jsem vyrazil bojovat a hned jak jsem zapl war mod tak to byla lahudka. Jeste obcas si to poustim v dungeonu kdyz chci ze sebe vydat to nejlepsi, docela me to motivuje a uklidnuje, jen to prostredi mi moc nesedi to co je ted v Minocu nedosahuje ani 1/5 kvality stareho nb  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: po srpen 23, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
No, poté co mě v newbie dungeou po objevení se ve světě několikrát zabil nějaký člověk, co mi tvrdil že potřebuje fame či co (a já mu to snědla i s navijákem), tak jsem před ním utekla do města... když mě tam zabily stráže mnou přivolané... utekla jsem do lesů... děkuji, nechci. I když pro lidi je imho newbie dung lepší než to co je ve Vesperu i když pravda - ve Vesperu mi to přišlo poněkud tužší než NB dung.
A proč se zrušil ? No protože se tam prasilo a to tak že velmi. _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:32 am Předmět: |
|
|
Viconia napsal: |
A proč se zrušil ? No protože se tam prasilo a to tak že velmi. |
Zrusime DP?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:55 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Zrusime DP?  |
No, jeden nikdy neví.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|