Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

NB Dung
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jste pro obnoveni NB dungu?
A do tmy se nese výkřik hnaný větrem... (Ano!)
81%
 81%  [ 13 ]
Ano, ale uz by to pro mne nebylo ono.
12%
 12%  [ 2 ]
Ne, uz by to nebylo ono.
0%
 0%  [ 0 ]
Ne, jen at si ti nbici uziji realny zivot.
6%
 6%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 16

Autor Zpráva
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale vzdit tak tologicky bylo. Samozrejme ze ten, kdo si pouze zakladal novou postavu si ji sel trenovat ven - nepotreboval se preci toulat NB dungem a seznamovat se tak se samotnymi zaklady hry, venku mel penize, regy, manarefy, duala na trening a podobne vymozenosti - tam nebylo pro zkuseneho hrace nic. Ale i presto se tam nekolik takovych naslo - pomahali ostatnim, naprosto nezistne radami a zkusenostmi.

Proto nebyl NB dung nikdy "precpany" i kdyz novych postav se dene kope nekolik... Vsechno fungovalo naprosto prirozene. Jiste - nejaky novacek mozna nepochopil funkci NB dungu a odesel ven pomoci RB nebo helpu - ale ten vetsinou zemrel a vratil se tam, kde mu to alespon trochu slo - s novou postavou, tentokrat nacisto, do NB dungu.

A tam se seznamil treba s jednim jedinym clovickem ale uz byli dva - a hra ve dvou je mnohem zabavnejsi ne? Proc hrat on-line singl? No, jak rikam, NB dung ubhajuji desitky hracu a presto byl zrusen. Mozna nebyl idealnim mistem kvuli izolaci, ale zase mel fci ochrannou a take jak uz jsem psal - na DP ted neni misto, ktere by plnilo alespon to, co plnil NB dung! (a za tim si stojim...)
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby to bylo na mě, NB dung bych rozhodně vrátil a i dnes bych neváhal ani vteřinku, abych si založil jakoukoliv novou postavu a skocil tam s ni a zahrál si pravé RP, kde bych se snazil, aby mě nikdo neznal. Prostě bych začal jak tenkrát. Občas přemýšlím, jaký bych byl, kdyby nebylo tehdejšího NB Dungu a byl jsem jako mág vyplivnut do světa. Vždy dojdu ke stejnému závěru.... Byl bych jiný a možná bych tu už také dávno nebyl. Venku je svět neskutečně krutý a v NB dungu se opravdu každá postavička, především prskavky trénovaly v boji. I mě tehdá docházely regy a neměl jsem peníze... a tak jsem vzal nožík a šel jsem na lehká monstra oděn v otrhaných šatech pod záminkou získat pár zlaťáčků a regy.... potom je znovu vystřílet a hurá zase do ručního boje.
Jak již napsal Hellmastr... když si pustím ultimáckou Midi hudbu.... tak se mi na tváři oběví spokojený výraz, promítající v paměti krásné pobíhání a umírání na tomto krásném místě....

E: Souhlasím s Retromancerem.... v NB dungu se navazovaly vztahy mezi postavami, které později zakládaly Guildy... stejně tak jako našemu Spolku byly postaveny základní kameny právě v NB dungu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, v NB dungu totiz byl cas poznavat ostatni Smile

a] pokud jsi chtel dal, musel jsi jit v parte
b] kazdy mohl pomoci
c] byla tam mensi komunita, takze se neprasilo, protze dotycny byl hned vystouchan pryc...

Chtel jsem si jednou zalozit nb postavu, jen kvuli nb dungu... a tak nezalozil Sad ale tesne pred jeho zavrenim jsem si tahal vampika a samozrejme jsem tam poctive byl, nez me to vyhodilo - a skvele si to uzil Smile
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc ten dungeon vlastne vubec zrusili, ja zacinal taky tam a taky jenom vzpominam a hlavne mam nejlepsi vzpominky na tu hudbu v ultime, u toho baru byla takova klidna a kdyz uz jsem ji mel plne zuby tak jsem vyrazil bojovat a hned jak jsem zapl war mod tak to byla lahudka. Jeste obcas si to poustim v dungeonu kdyz chci ze sebe vydat to nejlepsi, docela me to motivuje a uklidnuje, jen to prostredi mi moc nesedi Crying or Very sad to co je ted v Minocu nedosahuje ani 1/5 kvality stareho nb Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, poté co mě v newbie dungeou po objevení se ve světě několikrát zabil nějaký člověk, co mi tvrdil že potřebuje fame či co (a já mu to snědla i s navijákem), tak jsem před ním utekla do města... když mě tam zabily stráže mnou přivolané... utekla jsem do lesů... děkuji, nechci. I když pro lidi je imho newbie dung lepší než to co je ve Vesperu i když pravda - ve Vesperu mi to přišlo poněkud tužší než NB dung.
A proč se zrušil ? No protože se tam prasilo a to tak že velmi.

"Nemo sapiens, nisi patiens"
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viconia napsal:
A proč se zrušil ? No protože se tam prasilo a to tak že velmi.

Zrusime DP? Smile
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
Zrusime DP? Smile

No, jeden nikdy neví. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: