Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

O rozšiřování GM týmu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ono.. muze napsat, ze nema cas, ale muze to byt z uplne jinych, osklivejsich duvodu Sad ..
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si budem povidat, beztak dostal sadu na internim foru i na icq. Ja jen doufam ze to neni konec DP a pokud ne, tak je to mozna dobre, aspon dostanou sanci jini....mluvim hlavne o pvp
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přátelé DP NEJDE od desíti k pěti...

...ono jde od desíti ke třem Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Tak Gm tym je chudsi o dalsiho clena (Sagger, novinky)

No, paráda. Jsem zvědava kdo ze "starších" zbyde. Beztak Baltazar Wink

Hellmaster napsal:

Co vím tak GM Sagger stejně nebyl v poslední době vůbec aktivní.

Ano je to možné. Ale podle mě má zkušenosti na rozdávání, což si o některých členech týmu nemyslím - ale protože je neznám, nemůžu je soudit... a navíc toho určitě neumím tolik co oni... uvidíme. Imho je GMek habakuk (aspoň při pohledu do kontaktlistu DP mám ten pocit), tak to snad k něčemu bude...

"Nemo sapiens, nisi patiens"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tady Proste Zustanu!!! Mam tady plno kamaradu,ktere mam rad a mam tady spoustu vzpominek,Ktere nehodlam stratit...

I kdyby Dp slo od 1000000000000000000000 K 0

BUDU TADY NAVZDY!!!

(Teda do konce serveru.) Rolling Eyes

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale no tak, DP není největším serverem jen tak pro nic za nic. Lidé pro něj dělali mnohé, to že odešli je typická evoluce serveru. Je nyní na posledních statečných, aby se vzchopili a nabrali nové lidi, nové GM. Sami to neutáhnou, musí prostě konečně začít věřit lidem, je čas zapomenout a to, že "ta žehlička pálela" a zkusit to znovu, třeba bude tentokrát "studená". (omlouvám se za opravdu stupidní přirovnání).
Já kolem sebe vždy viděl dosti lidí, kteří mají chuť bavit ostatní a byli by dle mého dobrými GMky. Ale na tohle holt musí(te) milí GM přijít sami, to se nedá nic jiného dělat. Je možná pravdou, že mnoho jiných shardu si brousí zuby na vaše hráče (nebo padají do mdlob při představě tolika nováčků), ale to přece nemůžete dopustit. Tohle nejde. Jako GM Manawydanu bych snad nyní měl být potěšen, protože ti nejRP hráči DP asi půjdou k nám potom, co to tady skončí, ale nejsem, protože DP 1 je první shard, kde jsem hrál. A nebýt lidí jako Johauna, Xeen, ale i normálních hráčů jako Garat a Sofin, nebo guild jako Spolek, tak dnes ze mě není to, co jsem. Nemyslím teď ve světě fantasy a na UO, ale v opravdovém světě. Je to tak, tito lidé poznamenali i můj osobní život a já se začal na některé věci dívat trošku jinak a to vše jen díky Dark Paradise. Už jen proto nemůže skončit, nebylo by to správné. Mnoho lidí tady totiž začíná (jako já). A jak řekla Waldorie z DP2: "Vždycky jsem říkala, že Dark Paradise 1, byť nonRP shard, vychovává ty nejlepší hráče RP, co tahle republika má." Je to tak...

Takže, GM s novou chutí do toho, vždyť vaše práce přináší mnoho ovoce i radosti lidem. Tito lidé si Vás váží a děkují vám za to, bohužel jsou až příliš často potichu, takže je slyšet jen řev lidí, jež jsou nespokojeni, ale popravdě, kdo je nutí tady být? Nespokojeným ukažte dveře a dále si hýčkejte tu masu hráčů, co je tady ráda, jen není jaksi zvyklá to dávat veřejně najevo. Věřte, že mnoho lidí by pro tento shard udělalo první poslední...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vzhledem ze uz i gm odchazeji tak nevim nevim. Rolling Eyes

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DP rozhodně nejde od desíti k pěti. Jen kmitá mezi devítkou a šestkou podle toho co se na něm zrovna děje, což je normální. Důležité je že se na něm NĚCO děje. Pokud někdo na základě toho co se stalo v poslední době shard odepisuje, dělá chybu.

Edit: Ale to je OT, tak se vraťme k tématu.
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, zkusim malinke vyjadreni sveho nazoru, Sagg uz "odchazel" asi 2 roky a posledni udalosti jen takzvane "dotukly" jeho odchod. to, ze je z nej ted mucednik je smutne, ale asi s tim nic nenadelame, nebudeme to asi nikomu vymlouvat, at si casem hraci udelaji obrazek sami. Jen bych chtela podotknout, ze od zacatku serveru uz GM teamem proslo nekolik DESITEK lidi kteri prisli a pak odesli, takze to neni ze by pomalinku koncili ti nejlepsi a zustaval jen plevel jak se to dnes snazi nekdo prezentovat. Kdyz se dnes ohlednu za situaci na DP a na vyroky na forech, mohu vas uklidnit, naprosto STEJNE reci se vedou uz cca 3 roky, naprosto stejna slova jak jde DP do haje, jak GM nic nedelaji, jak je GM malo/moc jaka je skoda ze tohle GM odeslo a naopak jakou zkazou pro shard je to, ze ono GM prislo. co se tyce Sagga a jeho zkusenosti, myslim ze svym oficialnim skoncenim pro nej neskoncila komunikace s GM, stejne tak jako to bylo u predchozich letitych GM, jen mu ubydou starosti s tim, ze ho hraci postupne prestanou otravovat a konecne bude mit vic casu na sebe a praci tak, jak to potreboval, coz si po tech letech nepochybne zaslouzi.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen bych se vrátil k tématu. Z toho co tu je napsáno mi vyplynulo že je "málo" GM protože noví GM se špatně nacházejí z hlediska důvěry, protože buď můžou nemít žádnou moc a nebo mít defacto všechno takže je to veliký risk a lepší mít jistotu že se nic nepokazí než riskovat nějaký veliký úlet i zz zlepšení komfortnosti serveru. Navíc je tu nejspíš faktor předchozích zkušeností.
Tak mě jen napadlo, jestli tohle nelze obejít třeba přes předměty. Vymyslim si příklad, možná hloupej, ale jako příklad postačí. Dejme tomu by hráč chtěl pomoct třeba při tvorbě questu. Idea by byla taková že by si ten hráč stoupnul doprostřed nějakýho dungeonu jako drak a hlídal tam a bojoval s dobrodruhama. Na to aby něco takovýho sám udělal by musel mít GM account, tedy jak jsem pochopil by musel mít i pravomoci který by mít v žádnym případě neměl. Není ale možná udělat předmět, který by do jisté míry nahrazoval vždy danou GM schopnost? Například předmět kterej promění hráče do draka jménem Drak a přemístí ho na to dané místo do dungu? Prostě předměty, které by v sobě nesly jednotlivé GM schopnosti kterými by mohl oplývat hráč a GM tím vypomoct...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: