Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 6:05 pm Předmět: Konečně stopa v pátrání po odkazu komety |
|
|
Konečně!
*téměř posvátně položil těžkou knihu na dřevěný stůl*
Po tolika hodinách a dnech hledání! Konečně stopa!
*opatrně, nervózně otevírá starou knihu a čte*
"V nocích temnějších než duše démonů, upraven byl plášť tak, aby do svých záhybů ukryl c"......část textu chybí......"a ten směl se přiblížit k místu skrytému, kde hlavy hromu hlídají. Zapotřebí jsou k tomu devatery přísady:
1. Krev člověka
2. Hadí šupina
3.
4.
5.
6.
7. Křídla tvora noci
8.
9. Oko démona"
Má to nějaký význam, nebo je to jen další z mnoha svitků?
*povzdychl si a podíval se s pátravým pohledem do nebe* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 8:09 pm Předmět: |
|
|
Mam pocit, ze jsem te noci slysel v hlave bozi hlas.. jak jen znel?
"Demoni utoci na Nujelm! Vydejte se do boje! ... jakoby je neco posilovalo! Ze by kometa?"
Pokud to nebyl sen... a kometa je opravdu posilovala... nesnazili by se demoni zabranit nasi snaze najit zachranu? Kam utocili? Jhelom a Nujelm? Nemuze reseni souviset s temito mesty?
A kdyz jsme u toho... je kometa kometou? Prece by kus kamene (coz pry kometa je) neposilovala demony.. co kdyz je to NECO jineho? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 8:15 pm Předmět: |
|
|
A co drowové? Jak Ti do toho zapadají? Možná s tím nijak nesouvisí...třeba jsou jen "obětmi", stejně jako lidé.
Co pak mají ale démoni v plánu? Zajdete-li se podívat do Starozemí, zjistíte, že jsou snad všude. Jen stojí a čekají. Ano...jako by čekali. Na co? Na "kometu"? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 8:21 pm Předmět: |
|
|
Drowove? Mozna nijak...
..premyslel jsem, co maji obe mesta spolecneho ci zvlastniho... napadlo me jedine - ani v jednom neni cech, ale do obou je pristup pres mistnost cechu v horske soutesce. Asi jen shoda nahod... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 8:22 pm Předmět: |
|
|
Obě města leží na ostrovech, každý ostrov z různých stran pevniny...možná zajímavé strategické body pro případný útok na lidská území...možná... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 3:19 pm Předmět: |
|
|
Nebo kometa vubec neexistuje a je to jen iluze vytvorena jednou z ras ve svuj prospech... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 3:41 pm Předmět: |
|
|
Ale jaký je pak ten prospěch? Zatím kometa nic neudělala...pouze "řítí se na nás!". _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 3:46 pm Předmět: |
|
|
Treba ma vyvest lidi z jejich klidu, ukazat jim 'vetsi' nebezpeci a tim jejich pozornost odklonit jinam...Poslednich par dnu zadna z ras neudelala dalsi krok, treba to vesti neco vetsiho. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 4:18 pm Předmět: |
|
|
Kometa by také mohla být poselstvím od bohů. Může být šancí sjednostit lid. Vymítit zlo mezi námi...ne zlo které symbolizují vrahové, ale skutečné zlo... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 6:09 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem navstivil vehlasny dalekohled, lec nevidel jsem opet nic asi nemam ten spravny uhle pohledu jako Nas dvorni hvezdar  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|