Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scarlos Skeleton
|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 6:02 pm Předmět: Vendor s koňma, a co vy na to ? |
|
|
již ten název vám vlastně říká vše. Co by jste říkali na to, kdyby GM šoupli do jednoho z měst Vendora, co by prodával výhradně jen jezdítka krmení pro ně ? možná by sice rangeři přišli o kšefty ale ..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 6:09 pm Předmět: |
|
|
Myslím že ne. To by pak jezdítka ztratily hodnotu úplně. Už takhle má koně každej, nemyslíš? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 6:16 pm Předmět: |
|
|
Kone nebo lamu ma kdokoliv, kdo chce. Dat to vendorum? Akorat ochudis rangery...
...leda pokud by tam treba lama stala 5k a kun 8k - ale to pak ten vendor zase nema smysl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 7:28 pm Předmět: |
|
|
Vendor prodavajici lamy v soucasne dobe existuje - je jim bacharka v jailu. Prodava lamy za 5K kus.
Tolik k informacim - osobne mam tuseni, ze ceny obycejnych koni vzhledem k uprave respawnu pujdou za nejaky cas nahoru...
Az se doprodaji obrovske zasoby z chybne udelaneho respawnu v dungeonu Fire, odkud si sveho casu rangeri odnaseli priserne mnozstvi koni - pro informaci byly v tomto dungy 4 respawny koni s respawnem cca hodina a pul. Znam rangery kteri odnaseli i 500 koniku a to jeste za dob helproomu, takze bez rizika. V soucasnosti je respawn omezen (tusim) a tak uz takovyto harwest neni. Coz je jiste dobre. Priznavam se ze jsem Fire od navstevy kdy jsem v pokladu nasel 6 prasatek nesel, takze neznam vsechny novinky. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 7:54 pm Předmět: |
|
|
Zaslechl jsem neco o nightmare, co tam ted snad beha...
Jinak ve Fire jsem take tak... od ledna nebyl? A ani me to tam netahne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: so srpen 14, 2004 12:59 am Předmět: Re: Vendor s koňma, a co vy na to ? |
|
|
Scarlos napsal: |
již ten název vám vlastně říká vše. Co by jste říkali na to, kdyby GM šoupli do jednoho z měst Vendora, co by prodával výhradně jen jezdítka krmení pro ně ? možná by sice rangeři přišli o kšefty ale ..... |
Takovy vendor existuje, je v jailu (Bacharka), ma umyslne premrstene ceny (5k za llamu, tusim 250 za otep slamy, ale zato ma vseho neomezene), to ze od ni jde kupovat i z ochozu je naprosto umyslne, pro pripad ze nekdo nutne schani jezditko kdyz neni zadny ranger k sehnani a je ochoten za nej dat dvojnasovek mozne ceny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: so srpen 14, 2004 1:00 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Zaslechl jsem neco o nightmare, co tam ted snad beha...
|
Nyni se zver vyskytuje ruznoroda, nekdy zmutuje a misto krasneho jezditka se zrodi zla Nightmara. Ale pokud ji nekdo zabije, priste se jiz pravdepodobne zrodi normalni zviratko. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so srpen 14, 2004 1:49 am Předmět: |
|
|
Heheh od Bacharky jde kupovat zvenku? To je prima, casto se mi stava, ze neni k sehnani jezditko. Az na to, ze na lamach nejezdim
U zostu je zas Animal guard (nebo jak se jmenuje).. Ten uz je tvrdsi, ale take zadna slava:) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 9:40 am Předmět: |
|
|
jj zosty hlida guardian.. s Berem jsem jich par vycistili, takze mi zbylo par cervenejch zostu.. Jedinej problem je u jednoho respawnu, ktery je na kopecku a neda se tam dostat ... tedy guardiana je potreba zabit sumama a docela je to problem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 12:34 am Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Heheh od Bacharky jde kupovat zvenku? To je prima, casto se mi stava, ze neni k sehnani jezditko. Az na to, ze na lamach nejezdim
U zostu je zas Animal guard (nebo jak se jmenuje).. Ten uz je tvrdsi, ale take zadna slava:) |
Lamy len pre Order  _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|