Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 11:38 am Předmět: Artefakty |
|
|
Kterak vytvořit na DP artefakty? Tady je můj nápad...
Problém se silnými nonNB věcmi je v tom že je nikdo nenosí protože se bojí že by o ně přišel a můžeme debatovat o tom jestli je to hloupé a krátkozraké jednání, nicméně je to fakt a v drtivé většině případů se to dělá. Problém se silnými NB věcmi je zase v tom že to znamená ultimátní předmět a to je vždycky špatně. Proč tedy nevytvořit artefakty, například silnou zbraň, třeba "Meč Odvahy" který je silný jako +9 meč (třeba i silnější, slabší...to je jedno) a při zásahu ještě udělá nějaký efekt, třeba boost na nositele, může mít třeba i omezení na karmu, fame a já nevim co ještě. Důležité je že by byl NB a člověk by o něj nemohl přijít. Ten meč by byl ve světě jen jeden a nezničitelný. A pozor, teď to přijde! Ten kdo by meč nějakým způsobem získal by získal spíš jen něco jako "úpis", který by musel ihned použít, tzn. napsat page a přišel by GM a meč mu dal. Vtip je v tom že by každý mohl ten meč mít jen určitnou dobu, například 14 dní. Mohl by si ho užít, nebál by se o něj protože by byl NB a nedostala by se mu do rukou "ultimátní zbraň" protože by ho měl jen na relativně krátkou dobu. Po této době by mu totiž byl odebrán a použit například do jiného pokladu nebo jako odměna za jiný quest. Pak by samozřejmě mohl být někde průběžně aktualizovaný seznam těch kdo tyto artefakty má a info o tom že už je někdo nemá atd. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 11:50 am Předmět: |
|
|
Dobrý nápad... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 11:51 am Předmět: |
|
|
Podle me to neni spatny napad az na tu dobu. Podle me je blbost mit ten predmet 14 dni a pak by zmizel ? To je podle me blbost. Predmet by mel byt takovy jaky je, ale misto doby pouzivani bych udelal to ze se neda opravit. Tim by se zacal rozbil a zmizel by sam. toto by bylo podle meho nazoru lepci, nez mit predmet 14 dni z kterych nekdo muze odjet na dovolenou a prakticky si ho neuzije. Tot muj nazor. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:11 pm Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
Podle me to neni spatny napad az na tu dobu. Podle me je blbost mit ten predmet 14 dni a pak by zmizel ? To je podle me blbost. Predmet by mel byt takovy jaky je, ale misto doby pouzivani bych udelal to ze se neda opravit. Tim by se zacal rozbil a zmizel by sam. toto by bylo podle meho nazoru lepci, nez mit predmet 14 dni z kterych nekdo muze odjet na dovolenou a prakticky si ho neuzije. Tot muj nazor. |
Ten časový limit je jediný důvod jak donutit lidi aby ho používali a nenechávali si ho v bance, protože budou vědět že o něj stejně přijdou. Kdyby se ničil, každej by si ho šetřil jen na speciální příležitosti a dopadlo by to tak že by ho skoro nepoužívali. Když budeš vědět že o něj za 14 dní přijdeš, budeš ho neohroženě používat jak jen budeš moct a to je to o co jde. No a když bys někam odjížděl, můžeš "úpis" někomu přenechat a věc dostane někdo jiný. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ale ne každej chodí dungeony denně aby to využil.
Treba se mi to dostane do rukou ten Meč a pak tejden nikam nejdu, z toho a toho duvodu.
ja bych se spíse priklánel k poničení a neopravitelnosti techto věcí. myslím že by drtivá větsina lidí do dugnu tohle nosila. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:34 pm Předmět: |
|
|
To uz je kazdeho vec, jestli to bude nebo nebude nosit, ja kdybych mel Flamesku nb tak ji nosim kamkoli. Protoze bych veel ze mi ji nikdo nelootne. A to ze se rozbije a zmizi uz je druha vec, ale to k tomu patri. Veci se robijeji. Kdyz ma nekdo +9 mec taky se rozbije. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak bys to nevyužil, no. Člověk kterej by takovou věc získal by si ten čas rozhodně udělat dokázal (navíc to nemusí bejt 14 dní, to jsem jen tak plácnul, může to být třeba měsíc) a když ne, tak holt by měl smůlu.
Kdyby se věc ničila, lidi by si jí syslili v bance na ty těžší dungeonu a tak...zůstala by u jednoho majitele třeba půl roku a to je moc. Taková zbraň by musela být v oběhu. A čím rychleji by se ničila, tím více by si jí lidi šetřili. Nehledě na to že tímž se se zbraň ničí klesá i její účinnost, ne? Takže by se strašně rychle stala méně použitelnou. Kdyby byla nezničitelná, zaručila by se její perfektní kvalita do poslední chvilky. A tyhle omezení by mohly být naprosto libovolné, například dokud karma nepřekročí určitou hranici, aby si taky užily šedý postavy, nebo třeba počet smrtí a já nevim co všechno. To by byla jen otázka kontrolovatelnosti... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
Smrti by to asi neslo protoze v PvP se umira casto. To by nekdo mohl mit Fs na jeden den a nebo taky na rok. Fs muzes nasadit kdyz mas vic jak 5k famy takze to by taky asi dost dobre neslo. A ten cas se mi taky nelibi. Ja nevim no podle meho nazoru by bylo nejlepci nb ale rozbitelna a neopravitelna. I kdyz opravitelna by mohla byt taky, protoze vec opravite max 3x a potom uz se znici. A navic Fs kdyz se rozbije, tak jako dava min do necromancy jo ? To je blbost ne ? _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:49 pm Předmět: |
|
|
Ale já tady nemluvím o mystikách ale o úplně nových artefaktech, jeden artefakt svého druhu na celý svět. Mystiky by samozřejmě takhle být nemohli...ale o tom je jiný topic. Proto jsem to rozdělil. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 12:59 pm Předmět: |
|
|
Jo takhle no tak to jo ale stejne se mi tam ten cas nelibi  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
|