Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 12:31 am Předmět: |
|
|
Hele cim casteji ctu neco po slovensky, tak i tak pomalu hovorim. Doma mi rikaji ze sem blazen, pac sem doma rekl takovou blbinu. Kdyz se dozvedeli ze to mam z uo tak na me koukali jako na blazna. Nedokazali pochopit ze se bavim se slovakama. Me se tento jazyk libi. Obcas mi nejake to sluvko ve slovenstine ujede. Tedy me se slovensky jazyk libi a problemy se ctenim slovenskeho textu nemam. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 1:01 am Předmět: |
|
|
Ono záleží asi jak kdy, s těma jazykama.
Mě třeba přijde slovenština hezčí, hlavně když jí používá ženskej hlas. Je taková roztomilejší. Hlavně je na ní hezký že je spisovná daleko přirozenější než čeština. Na druhou stranu si ale dokážu představit i hlasy, u kterých by zněla slovenština dost hrozně a čeština dobře...ale toho je míň. I když se mi tedy slovenština lépe poslouchá, u češtiny se mi mnohem víc líbí psanej projev. Ale jak jsem psal na začátku - záleží na tom jak kdy...
Navíc každému se může líbit něco jinýho... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 1:52 am Předmět: |
|
|
Kdyz si povidam ve skupine slovaku, tak chytam slovensky syndrom .. Slovaci mi nikdy nevadili, slovenstina take ne. Jen jsem zjistil, ze Slovenky jsou vetsi potvory, nebo jsem mel dost smulu. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 10:13 am Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Kdyz si povidam ve skupine slovaku, tak chytam slovensky syndrom .. Slovaci mi nikdy nevadili, slovenstina take ne. Jen jsem zjistil, ze Slovenky jsou vetsi potvory, nebo jsem mel dost smulu. |
Slovenky možná sou hezký potvory, ale sou "hezký"
Jinak mě slovenština někdy vadí a někdy ne...záleží, jestli tomu rozumím, nebo ne:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 12:00 pm Předmět: |
|
|
Slovenstinu miluju mluvenou od holek.
Ale hrozne spatne se mi cte musim se na to dost soustredit, neni to jako cestina, kde jsem schopen cist obradek. Takze rad posloucham, nerad ctu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 4:17 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Kdyz si povidam ve skupine slovaku, tak chytam slovensky syndrom .. Slovaci mi nikdy nevadili, slovenstina take ne. Jen jsem zjistil, ze Slovenky jsou vetsi potvory, nebo jsem mel dost smulu. |
Timeo ty stary lisiak,nechaj nam baby na pokoji"potom ze nemame koho balit,ked nam obtazujes zenske"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 8:16 pm Předmět: |
|
|
Uz ne, uz je nechci ani videt  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 8:45 am Předmět: |
|
|
Plně souhlasím s Vilem. Slovenština je kouzelný, silně nakažlivý jazyk.
Nějaký čas jsem to táhl s východňárkou z Prešova. Češky jsou studené rybí čumáky proti té temperamentní východňárské upovídané smršti. Bylo to jako voda a žhavé magma. Pokud bych měl jet někam stanovat, tak jedině tam někam k vodě.... _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 9:17 am Předmět: |
|
|
To je pravda...mě příde, že Češky si o sobě dost myslí, ale slovenky jsou úplně v pohodě a jsou strašně důvěřivý, možná až moc
ale samozřejmě se najdou výjimky:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 10:30 am Předmět: |
|
|
A nemky ... , a italky ... , a spanelsky ...
blbost
jedine co je pravda je to, ze italove sili po blondynkach jinak bych moc nepausalizoval.
Znam skvele cesky, debilni cesky, skvele slovenky, debilni slovenky.
Edit: Tu posledni vetu jsem odmazal, jeste by to nekdo nemusel vzit jako vtip a buhvi co si o me pomyslet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|