Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 11:00 am Předmět: |
|
|
Dnes se bude konat porada Spiklencu, na ktere se musi dohodnout dalsi plan. Timto zvu vsechny, kteri chteji bojovat za svet a neboji se Temnemu postavit. Sraz je v 18:30 u hradu Lorda Britishe.
Vrrrrrrauuuuuuuuuuuuu! _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 11:11 am Předmět: |
|
|
To Arkon: Nepodcenujem nepriatela. Len som naznacil, ze ten prvy utok bol sice viac menej necakany, ae ak tak slaby.
To Lauriel: Na dnesnej porade Spiklencov sa zucastni ak Spolek. Teda aspon tak to vyzera *odisiel zhanat ludi na vecernu schodzu*  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jááááááááááááá Lauriel Ahooojj rad te vidim tady na foru.
Jsem Flek ten lovec na Britainsekem Hrbitove...
Znam 2 Cici. Jedna Dela skvelou vec. *Lize si tlapicky* a Zacne se protahovat..
Nebo Vykouzli 2 Elementali (Vodni) a da si je kolem sebe a rika. *Chladi si cumacek..
Nebo vykouzli vzdusny elementy a Rika *Me kolem sebe vetracky...*
Te cice sem delal Bodyguarda,jednou ,spis me tak nazvala...
Doufam ze ses to ty kterou myslim.. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 1:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Fleku,
ano to jsem ja. Chapu, ze jsem roztomila kdyz si cistim tlapicky a kozisek, ci se chladim o vyvolaneho pomocnika nebo, ve velkych vedrech, kouzlim si na pomoc vetrani. Co me vsak prekvapuje je to, ze si me podle toho dvounozci pamatuji... *vrni*
Take si na tebe pamatuji, na meho statecneho ochrance mezi vrahy, co po hrbitove litaji.. Ted uz se honicek neucastnim, nebot jsem na stope Temnemu, dokonce jsem se jiz setkala osobne s vudcem draku, Ahleazarionem *do oci se ji vkradl bolestny vyraz plny strachu* Inu, nebylo to prijemne setkani... _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wotan Headless

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 1:37 pm Předmět: |
|
|
Kocky... vyvolavat elementaly pro sve pohodli...
*vrrrrrrrr raf* _________________ Werewolf Wotan, bratr Vilgeria |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 1:39 pm Předmět: |
|
|
Wotan napsal: |
*vrrrrrrrr raf* |
Bratre, uklidni se. At mas proti kockam cokoliv, ted neni cas vyvolavat zbytecne svary. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 2:31 pm Předmět: |
|
|
*vrrrrrrrr raf* |
Hehe - take vyvolavam elemantaly pro sve pohodli. A kocka nejsem Pro co jineho by pak magie byla? Neni na svete jen boj - i kdyz je ho cim dal vic *zasmusil se* a musime myslet i na jine veci nez boj, zabijeni a temnotu... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
Poslední odkaz kdysi slavných a moudrých draků?
Jaké to černé chmury zatemnily jejich kdysi tak bystrý úsudek?
Poslední z draků se chystají na veliké tažení?
Snad navrátit sobě zašlou slávu?
Snad získat kdysi území svá?
Toliko otázek ve vzduchu poletuje, jako pavučina větrem unášená, a není nikoho, kdo by je dokázal zodpovědět.
Však nejmocnější z draků to není, toho se, přátelé moji, neobávejte. Vždyť ten nejmocnější je našim spojencem...
Rád bych dorazil na vaši poradu, zda však stihnu to opravdu nevím.
Svět opět v dalším ohrožení,
a pomalu, kdo by ho zachránil tu není.
Jen pár odvážných já znám,
však obavy, jestli stačit na to budou mám. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 3:21 pm Předmět: |
|
|
*vrrrrrrrr raf* |
Wotane.. jiz drive v Magnicii jsme meli, pokud se nepletu, rozmesku. A bylo to z casti proto, ze jsi me slovne napadl a ja reagovala. Mempfis mi slibil pomoc jeho Smecky. Pokud ma pomoc z tve strany vypadat jako neustale napadani me podstaty, pak o tvou pomoc nestojim.
S Mempfisem vychazim vicemene dobre, i kdyz se prilis nemilujeme.
Zadam te tedy, abys potlacil svou nenavist ke mne, ackoliv je nesmysl nenavidet nekoho, koho vubec neznas, at vypada jakkoliv.
I ja musim sve pocity potlacovat. Pokus se tedy spolupracovat, v zajmu nas vsech.
Setkala jsem se s Ahleazarionem, abych se pokusila jej presvedcit, at s Temnym nespolupracuje. Vsak co mne tam cekalo.. Povim vam to, abyste z casti pochopili, ze jeho mysl je zatemnena.
Kdyz jsem zjistila, ze Temny trochu polevil ve svem usili, ihned jsem se sebrala a odesla ze spolecnosti vsech. Putovala jsem po celem svete a hledala stvoreni. At stvoreni temna ci vznesena. Varovala jsem je pred Temnym; ackoliv me nechteli obcas poslouchat, presto jsem poselstvi vyridila.
Kdyz jsem dorazila k drakum, prijmul me Ahleazarion - nynejsi, kdoviproc, vudce draku. Chtela jsem promluvit, ale on me usmrtil. Ozivil me a znovu usmrtil. Nekonecne hodiny palil me ve svych plamenech, znovu a znovu.
Z jeho mysli jsem vycetla toto: s Temnym se spojil, vsak spojeni neni pevne. Draci nemaji vampiry v lasce a dohoda trva zrejme proto, ze Temny ma neco, co draci chteji. Se mnou Ahleazarion mluvit nechce, vi o mne veci, ktere nikdo jiny nevi a nenavidi mne. Ale nema cistou mysl - jeho mysl je otravena a zkazena.
Kdyz jsem uprchla, vedela jsem jiste jen jednu vec. Musime zabranit tomu, aby draci zautocili. _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 02, 2004 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tak tedy kdo má ze Spolku a jeho přátel čas a snahu pomoci, dáme si sraz v 18:25 před domkem ať se tam alespoň dostavíme jako nějaký uspořádaný útvar. V tento čas před domkem vztyčím magickou bránu přímo na místo. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|