Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 6:04 pm Předmět: Omezení vstupu do cechů a NB dungeon |
|
|
Takže v novinkách DP jsem se dočetl že bylo zavedeno zamezení vstupu do tréningových prostor cechů pokročilým hráčům a že byl uveden do provozu NB dung.
S těma cechama je to podle mě hodně špatný řešení, protože mě to bere jako pokročilého i když v používání úderných a bodných zbraní a bandování jsem ještě strašný nemehlo a bohové mi takto vzali místo kde bych mohl trénovat .
Jinak NB dung schvaluju na 100% teda teoreticky, ještě jsem ho neviděl, myslím že jdu kopat .
Vyjádřete své názory prosím... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 6:12 pm Předmět: Re: Omezení vstupu do cechů a NB dungeon |
|
|
V novém NB dungu jsem již byl. Prošel jsem začátek, velice jednoduchý, dále byla chodba, ze které na dvou stranách tyčili krátké chodby, kde podle vzdálenosti byla různě obtížná monstra.
No zkrátka to je předělané 2. patro ze starého NB Dungeonu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 6:27 pm Předmět: |
|
|
Škoda... starej se mi zdál moc hezkej. _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 7:17 pm Předmět: |
|
|
Ten novej je moc hezkej na trénink spolupráce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:03 pm Předmět: |
|
|
Ten napad z obmedzenym pristupom na cviciska je podla mna hodne zly. Aj pokrocili hraci, ktorim chybaju niektore dolezite schopnosti to vyuzivali vo velkom. A v celku aj ako slusny harvest(za hodinu skoro rano ked je sam moze stone wamp v cechu naharvit aj 20k). Verim, ze GM tie cviciska skoro uvedu do povodneho stavu. V novom NB dungu som este nebol a obavam sa ze sa tm ani nedostanem. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:05 pm Předmět: |
|
|
20k za hodinu neni harvest... snad to tak nikdo nebere  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:08 pm Předmět: |
|
|
no na to ze ten trening je ,,dlhy" asi 5 obrazoviek to podla mna nie je zle. A momentalna situacia je asi taka, ze pomaly kazdy druhy vamp je stone a je pri tom skusenostami vlastne NB, takze ho tych 20k potesi  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:11 pm Předmět: |
|
|
U nás palů těch 20k za hodinu teda neuděláš ani náhodou. GM by asi neměli soudit všechny cechy a hráče sejně.
E:
Je sice pěkné říkat si doufejme že to GM vrátí do původního stavu ale doufat nestačí. Mělo by se jim to nějak říct, i když předpokládám že už dostali hromadu page s textem jako: TY VY**** KO***** vrať nám cech a podobně... _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
Zruste cechy, nechte NB dungy - jeden urcite s omezenim na 40-60, mozna druhy na 85.
Howgh  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
To že jsou cechy omezené je jedině dobře. Jen nevím jak je to nastaveno. Osobně bych v cechách zakázal jezdítka a například bonusové zbraně, případně AR od XX výše atd. Jenže tohle myslím není v možnostech. Třeba u necrů bych to nastavil velmi přísně. Limit bych dal na necro 50 - aby se tam člověk nedostal s mumí a mohl tam chvíli experimentovat s kostrama se sekyrou. Limit na magery bych dal na 40, protože nad 40ti už se BS a summoni docela daří a lidi by tam chodili harvestit. Cechy nejsou od harvestění. Jsou od toho aby se tam trénovalo.
Co se týče nového NB dungeonu, je bezvadnej. Když tam lidi nespolupracujou, snadno skončej a to je důležitý. Navíc na konci jsou dva skeleton knighti, což hned tak NB nedaj, takže je to i jistý cíl a dostat se ke konci ještě neznamená dostat se k pokladu. Jen bych tomu vytknul to, že monstra v průběhu (v těch úsecích) nejsou vzestupně silnější a silnější. Moc už si to nepamatuju, ale měl jsem pocit že tam jsou dvakrát orkové za sebou, což by se dalo nahradit třeba harpiema atd. Aby zkrátka každej koutek bylo něco jinýho...pokud tedy nebyl záměr aby se to podobalo. Taky mi to přišlo dost sadné v průběho toho průchodu - asi bych dal něco silnějšího do těch mezimístnůstek, takového jakoby minibossíka toho daného úseku. Možná rychlejší respawn. Ale jinak se mi to tam líbí. Hlavně proto že jak tam lidi nespolupracujou (a to se NB musej učit nejvíc), nedaří se jim. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|