Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Když už nemůžete dál

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2004 12:40 am    Předmět: Když už nemůžete dál Odpovědět s citátem

"Sakra! Zase PK!"
"Debilní lag!"
"Ježiš...proč tam lezeš? Teď je po nás a všechny věci jsou v háji..."
"Proč jsi do něj mlátil, vždyť měl paru!"
"Láááááááágyyyyyyyy!"
"Že já blbec tak chodil.."
"*mlátí zuřivě do klávesnici a křičí*"

Připadají vám tyto věty povědomé? Ano, každému občas utečnou nervy nebo ho prostě na Ultimě něco dostane a on nemůže dál. Každý má někdy nutkání s tím seknout a říká si že tohle už přece nemá cenu. Každý se někdy ocitne v situaci kdy z něj lítají výše uvedené věty, většinou mnohem horší (nemohl jsem to tu přece napsat naplno...). Pakliže se vám to zrovna stalo a už nevíte jak dál, mám tu pro vás řešení. Tím není konec hraní Ultimy nebo změna Shardu. Je jím odreagování se. Například u jiné hry. J8 k tomuto účelu používám Ragnarok. Online hru absolutně zdarma, volně ke stažení, s úchylně roztomilou grafikou a propracovanými povoláními. Zdaleka ne tak komplexní a dospělou hrou jako je Ultima, což z ní dělá ideální věc k odreagování...tedy v případě že nemáte jinou možnost se od světa Ultimy odpoutat (přítelkyně, pes...jako na procházku nebo tak, bicí, jídlo, spánek...). Proto je tento můj post takouvou malou reklamou na Ragnarok, který stojí za to si vyzkoušet a je ideálním intermezzem nebo spíš doplňkem v hraní Ultimy Online.
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2004 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je taková ta grafika á la manga co? Tu zrovna nemusímSmile.
Jak budu mít chvíli času, mrknu se na to. (božínku to je strašná instalace Very Happy )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2004 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wow kdopak to ma stahovat ? 1,5 Gb. Mazec. Ale stahuju to Very Happy

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2004 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem tuhle hru zkoušel ve velmi raném stádiu BETY a nevím jak teď, ale předtím jsem byl mág, co chodil s nožem v ruce a zabíjel růžový sliz Very Happy . Přišlo mi, že tam kromě boje nic není. Ale jinak roztomiloučká grafika, to je fakt...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Já jsem tuhle hru zkoušel ve velmi raném stádiu BETY a nevím jak teď, ale předtím jsem byl mág, co chodil s nožem v ruce a zabíjel růžový sliz :D . Přišlo mi, že tam kromě boje nic není. Ale jinak roztomiloučká grafika, to je fakt...

Přesně tak. Kromě zabíjení monster, levelování a manga grafiky tam nic neni a proto je to krásnej relax kde se člověk nestresuje a spraví si náladu aby se mohl zase vrhnout na Ultimu :o)).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: