Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 7:01 pm Předmět: |
|
|
Vortex nema proti moirrorum zadnej vyznam stejne jako elemental.. na Mirrora platej 3 hadi. Daj ho s prehledem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 7:16 pm Předmět: |
|
|
Takže, myslim že bych měl co k téhle diskuzi říci. Zaprvé. Pokud se jedná o výpravu kde jsou plechové, jak napsal Vil, je nejideálnější možností aby prskové hidnuli a poškali až to vymlátí ti kteří nejsou Mirrory smrtelně ohroženi. Horší případ nastává když je tam ještě něco jiného na co je potřeba podpora prsků. V takovém případě by měl na řadu přijít parafiel který by měl před mirrory mágy ochránit, případně zeď. Jednou jsem byl na výpravě s několika vampy a zatímco všichni zabíjeli originály, jeden vamp a plech obíhali kopie a chránili mágy. Vzhledem k tomu že stone vamp dá kopii shruba na tři rány jestli jsem si dobře všimnul, je takový upír daleko lepší obrana než nějaký summon nebo postupné parování.
Jiná taktika je pokud jdete jako prsk proti mirrorům sám. Někdo použivá parafield - je to jistější, ale já myslim že je to potřeba jen když je mirrorů víc než dva. Pokud jsou dva, neni problém je postupně normálně parnout a teď přichází řada na summony. Nevím jak u mágů, ale u necra stačí na zabití jednoho mirrora dva seleton warrioři. Jde totiž o to, že pokud summona nic nemate (pobíhající hráči, vy, nebo jiný summon), zachvá si summon cíl který dostal, to jest zabíjení originálního mirrora. Pokud ty dva (ale raději tři) summony skamarádíte takže se nebudou navzájem pouštět do sebe, schováte se a pošlete je na parnutého mirrora, obrazy se sice objeví ale summoni svůj cíl nezmění a stále budou sekat do originálu. Proto se na mirrory také používají energy vortové, protože ti si jak známo svůj cíl drží docela dobře. Zkrátka pro prska platí aby v přítomnosti mirrorů byl co možná nejvíce v hidu a šel do nich nějakou nepřímou útočnou silou (například blesky ho z nějakýho důvody přilákávaj stejně jako třeba silver serpentu).
Nebo alespoň to jsou moje strategie. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 7:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud je tam jeste neco jineho, tak se mirror samozrejme parne. Nevim kdo by chtel rezat elder demona a chameleon birdy s mirrorem a jeho obrazy pod zadkem (co me tak napadlo treba v Pride )
Jinak obraz je slaboucky, plech (vamp) by ho meli dat na dve rany. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
Plech ho dá na dvě rány, obraz i podtstaně méně zranuje. (Myslim nás plechy) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 8:55 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi je :Vykouzli prsk Takzvane Kriz Pf proste Para fieldy udelaji kriz a pokud je ranger tak ten beha,mag se hidne a pavoucek beha vesele v Pf a kdyz bezi za rangerem tak ten obehne zed zase z druhe strany a zase zacne strilet...
A povocek se nemuze ani hnout....
Neco podobneho kdyz chysta Pavouk pavuciny na bojovniky
tak ted prichystaji lide na pavoucka..
Teda aspon myslim ze tohle je dobra moznost ale napadlo me to samo od sebe. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 9:59 pm Předmět: |
|
|
Nekro to ma jednoduche, summoni to jisti.. mag, kdyz si s nimi da tu praci (a ne jen jednu viper:)), tak take
Ale upozornuju, Earth elemental je nesmysl, protoze, stejne jako u Lordu (v Ice), mirror se rozmnozi az po uspesnem kousnuti, do eartha se trefi vzdy (a stejne tak pije lord, po trefe), takze nejlepsi summoni jsou vipery, wrajty, sw (ty jsou lehceji trefitelnejsi, ale davaji vic)..
Pro jistotu by mely stacit dve pf, kousek od sebe, aby se mely kam zachytit i obrazy, co se objevi na druhe strane (to mne jen ted napadlo, nevim, na kolik je to dobry napad)..
pokud mate vybijece, je dobre si nekam stoupnout, kde na vas mohou jen max ty dva obrazy, coz prezijete, za nimi se kumuluji dalsi, takze tim je zamestnate...
Jinak, pod utokem obrazu temer nejde zakouzlit port (coz jako nekro svitkar ani nepouzivam :p) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: po červenec 12, 2004 8:23 am Předmět: Re: Mirror Spider |
|
|
Moje taktika ze solovani stareho prvniho patra Pride je nasledujici: Zpoza rohu hodis sipku (neni videt - nezakouzli se, ale targetnes ho)
vybehnes a soucasne mackas makro na para last target. pak na mirrora hodis skorpiona, zdrhas za zed, all kill a jeste za behu pro jistotu nahodis hid. mirror se rozmirrori, pockas tu minutu, zopakujes si parnuti, a pak ho dorazis kombinaci eartha a hadice.
Kdyz je k dispozici vampik, neni co resit, vampovi v high horizitu (Ar 67) neudela skoro nic, takze bohate staci sosnout GB (170HP), na mirrora za behu Clumsy (jednak targetnes, k tomu navic mu sundas dexteritu coz pomaha hodne) attack-last a proste ho umlatis.
Pokud je nahodou ve vyprave klerda, tak vamp s reaktivem a VUSem se muze dloubat v nose a mirrora umlati i AFK i bez leceni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: po červenec 12, 2004 9:20 am Předmět: |
|
|
Mám vampa v high grade horizite morfu.. umlátil jsem ho snadno přesně tak jak Balta říká. MS je v podstatě jednoduché monstrum u kterého se umírá nejčastěji na paniku. _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po červenec 12, 2004 9:57 am Předmět: |
|
|
Baltiku taktika zajimava, akorat mi prijde, ze jako kouzlici postava, mozny summoner (ac mag), je to docela slozite. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po červenec 12, 2004 10:36 am Předmět: |
|
|
Tak nevím, asi jsem to blbě řekl, ale moje taktika vypadá docela podobně jako ta Baltova  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|