Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 8:06 pm Předmět: |
|
|
Co tomu rikate pratele?
Docela zajimave,Nemyslite ? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 8:53 pm Předmět: |
|
|
Zajímavé, velmi zajímavé...
Něco mi říká, že s tímhle člověkem se bát nebudu...
*usmál se a šel chrnět...z z z* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 9:35 pm Předmět: |
|
|
*mlčky zamrkal*
No, sice nevím o co tu přesně jde, ale proč nebýt přáteli?
Spolek se jistě spřátelí s každým dobrým člověkem. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 11:17 pm Předmět: |
|
|
Myslite ze mluvi pravdu ? Nesmite byt tolik duverivi. Kazdy nema cistou dusi . . .
Mnoho toho o nem nevim, ale predem rikam ze si jeste rozmyslim nez mu budu duverovat . . . _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po červenec 05, 2004 1:10 am Předmět: |
|
|
Kdo je tu důvěřivý? Já řekl že se klidně spřátelím s dobrým člověkem.
Jasně, neznamená to že mu bude stačit napsat "Ahoj, chci být váš kamarád." _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po červenec 05, 2004 2:51 am Předmět: |
|
|
(Přesunuto z Nástěnky. Připomínám že než se rozhodnete na Nástěnce na něco - zvlášť tak hezkého jako byl tento příspěvek - reagovat, prosím, přečtěte si v Informacích o fóru jaké typy příspěvků jsou na Nástěnce žádány. Nástěnka není diskuze. Je to archiv příběhů, povídek a textů, které mají být pro čtenáře hodnotné jako čtení z knihy. Proto diskuzy týkající se onoho příspěvku prosím rozvíjejte zde.) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po červenec 05, 2004 9:32 am Předmět: |
|
|
Prosil bych tu tajemnou osobu aby na sebe uvedla kontakt. Bude to tak lepší... _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po červenec 05, 2004 8:47 pm Předmět: |
|
|
*Po precteni svitku se mu rozzarily oci*
Aaa, Ghastly! Uz to bude nejaka chvile, kdy jsem ho naposled videl v cechu nekromantu...
Vim, tomuhle clovekovi bych sveril svuj zivot, ani nevim proc.. Uz od prvniho setkani sjem mu nejak rozumel, mel stejny pristup k zivotu (a hrani) jako ja, veselou povahu..
Sice jsem nemel moznost ho poznat lepe, ale to se snad spravi..
Je mym pritelem (hmm, podle avatara pritelkyni? ), ac ho vlastne ani neznam. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: st červenec 07, 2004 8:46 am Předmět: |
|
|
* s hrdostí si přečetl Timeův svitek *
Buď zdráv Timeo i vy ostatní. Jsem rád, že si na mně vzpomínáš, protože právě TY jsi jedním z těch, kvůli kterým je Temný ráj místo, kde stojí zato žít. Věřím, že budeme mít čas se poznat lépe!
* zamyslel se *
Ano, naprosto rozumím tomu, co řekl Necrostan. A to je právě to, co mně velmi mrzí. Člověk nemůže věřit téměř nikomu. Jdeš s někým bok po boku do boje - a on tě okrade, svěříš mu tajemství - a on ho vyzradí, pozveš ho do svého domu - a on ti vrazí dýku do zad... je tu něco shnilého v našem světě. A proto se snažím ukázat lidem kolem sebe, že vůkol není jen svrab a špína, ale i přátelství a čestnost. Jsem asi naivní, ale věřím, že vlastní příklady jsou inspirací pro ostatní - a ti nenapravitelní nechť zhynou !
(k mému avatarovi: je to vlastně symbolika - dívka je vzpomínkou na Luisu, z Ghastlyho je tam jen ta lebka, protože díky Luise jsem tím čím jsem)
( To Wolf: ICQ jsem dosud nepoužíval, takže jsem ho nainstaloval, zažádal o číslo a zprovoznil ho. Musím si na něj ale zvyknout - používám dial-up a zdá se mi, že mně při hře trošku brzdí. Hned jak budu schopen, ozvu se.) _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st červenec 07, 2004 9:44 am Předmět: |
|
|
Rad te poznavam.A pokud jses pritel Timea tak ti mohu rici priteli
(Jestli pouzivas dial up tak icq fakt spomaluje pécéčko,takze si nainstaluj treba triliana,ten nestahuje reklamy a nezbrzduje pc.) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|