Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 12:06 am Předmět: Poctivý nálezce |
|
|
Jen jsem tu chtěl upozornit na jistého šedáka kvůli karmě jménem Xerxes. Dnes mi poctivě navrátil pouzdro se svitky, které mi u banky upadlo na zem. Přestože na něj naléhal i jistý Tyrael a dělal si na svitky nárok, zachoval si Xerxes klidnou hlavu a pomocí chytře položených otázek zjistil komu svitky opravdu patří. Z nepotvrzených zdrojů pak byl Tyrael viděn jak se dívá nálezci svitků do batohu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 12:29 pm Předmět: |
|
|
Skill kradeni na DP nefunguje, do ciziho batohu se proste podivat nelze a ani nelze nic ukrast. Samozrejme jde tennto skill pouzit, ale nikdy nebudete uspesni a kazdym pouzitim tohoto skillu e vam karma snizi o par bodiku (odhadem 10).
Tento skill byl zrusen paradoxne kvuli ruznym NPC, kterym sel batoh vykradat take (pokud ho meli na paperdolu)
(v dungu jste prisli k NPC, hidnuli, a vybrali v klidu NPC batuzek)  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Warlord Headless

|
Zaslal: so prosinec 27, 2003 11:47 am Předmět: |
|
|
to neni pravda, snooping funguje, muzes se podivat, co kdo v batuzku ma, ale nic neukradnes. to ze se snizuje karma je pravda a navic treti, nezucastnena, osoba vidi, ze se nekdo nekomu snazi nabourat do bagliku  _________________ já Warlord a moji bratři Miralis Welfare a Foksík [Conquerors] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so prosinec 27, 2003 2:22 pm Předmět: |
|
|
Jojo. Tam šlo o to že se Tyrael chtěl podívat, co tam bylo, aby mohl prohlašovat že to patřilo jemu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Warlord Headless

|
Zaslal: so prosinec 27, 2003 3:11 pm Předmět: |
|
|
jasny, pochopil sem. muj post byl smerovan spise retromancerovi. krast nejde, cmuchat ano. _________________ já Warlord a moji bratři Miralis Welfare a Foksík [Conquerors] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 12:26 pm Předmět: |
|
|
Ouki, asi zacnu trenit - dik za info.. Je videt, ze ani mag neni neomylny  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|