Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po červen 07, 2004 11:53 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Vždyť se z toho nedělá žádná věda )). |
Je to vysvetleni... Abys tu pro priste nemusel zurit a nechat zurit i Shadowa
(a taky mne bavilo to napsat) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po červen 07, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Fleku, jsi genialni
rozhovor s The Second Lady Najou zacit slovy "pane, mohu mit dotaz" jen tak nekdo nesvede! Obdivuji tvou odvahu ) |
Už dlouho jsem se tak nesmál ))))) Fleku ty si bagr:-)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po červen 07, 2004 3:00 pm Předmět: |
|
|
Pajo ja vim,ale ona mela robu s kapuci a v Nuljemu zachazelo slunce a me svitilo primo do oci........
Nevedel sem....
Time prosim te my nedelame zadnou vedu......
Ses uz takovy...Ja taky takze se tesim na tvoje Kaficko
Byla to blba moje moudrost....
Nejsem ani Adept takze nemam co kecat do clenu
Gratuluji......
tak co kdy sejmes Ty svym krasnym bleskem a ohnivou kouli,po mem boku s Pazi ktera drzi Katanu ( helle tu od tebe )
Nakeho Vraha ?
Time nedelej si s tim velkou (Zadnou) hlavu Jsem jiz takovy :DDD
TVUJ VELKY PRITEL FLEK........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po červen 07, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
Hah, Fleku, zadny stres, jen nejsem poddajny:)
Vim, ze to neni veda, ale mam rad vse vyresene. Chci, abyste meli i muj pohled. Z vlastniho, jedineho pohledu nemuze byt ten pohled objektivni...
A taky mne bavilo napsat ten pribezek:) (to je hrozne slovo:)) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po červen 07, 2004 4:38 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Kazdopadne, co bych chtel dodat.. Necekejte ode mne, ze s mym clenstvim se ze mne stane moudry pan s vousem, holi v ruce, davajici na obdiv svou vazenost..
|
* přemýšlí nad tím *
Co bych k tomu chtěl dodat .... "Moc je moc dobrá když jí není moc" _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: po červen 07, 2004 4:40 pm Předmět: |
|
|
Hezke - a je to pravda, moc je zradna.. .. musi byt sila ji udrzet na uzde.. Uz hodnekrat jsem videl situace, kdy to ten dotycny nezvladl, i mne se to stalo.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clerik de Nagga Headless

|
Zaslal: po červen 07, 2004 4:49 pm Předmět: |
|
|
Kedrigern napsal: |
Timoooooooooooo
Skoda ze ten topic s clerem de nagga byl locked nez sem stacil dipit sve pivecka a neco napsat....
.............hrat umi, ale u me je to vul.....
BTW: Clerdo de nagga dik za tvuj afk kill  |
Kedrigerne, prosimtě mohl by jsi mi ojastnit tu situaci s afk killem??? Já hledal v paměti jak blázen, ale fakt nevim, že bych nekoho zabíjel v afk. S klerem nikdy!  _________________ Přej a bude Ti přáno! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po červen 07, 2004 5:02 pm Předmět: |
|
|
Hele Naggo...Docela me stve ze lezes na nase forum...
Ja vim mas na to Pravo ale moc te nemusim od te chvile co jsem te videl udelat tu Spatnou Vec.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po červen 07, 2004 5:07 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
Hele Naggo...Docela me stve ze lezes na nase forum...
Ja vim mas na to Pravo ale moc te nemusim od te chvile co jsem te videl udelat tu Spatnou Vec.... |
Fleku, ulidni se prosím. Neměl bys nikoho tak krutě soudit a navíc mu nedat šanci to co provedl odčinit. Zlášť pokud mu pořád o hlavu otloukáš pořád jednu a tu samou věc, za kterou se již omluvil, přestože byla špatná. Tím že někoho napadáš nic nevyřešíš. Navíc pokud se mluví o něm, je velmi nesprávné nedat mu možnost se vyjádřit. Prosím Tě, uzavři už tuhle situaci. Nezapomeň na ní, ale nevracej se k ní při každém možném okamžiku. Každý by měl mít právo odčinit to co udělal špatně, pokud toho lituje. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po červen 07, 2004 5:16 pm Předmět: |
|
|
Clerik de Nagga napsal: |
Kedrigern napsal: |
Timoooooooooooo
Skoda ze ten topic s clerem de nagga byl locked nez sem stacil dipit sve pivecka a neco napsat....
.............hrat umi, ale u me je to vul.....
BTW: Clerdo de nagga dik za tvuj afk kill  |
Kedrigerne, prosimtě mohl by jsi mi ojastnit tu situaci s afk killem??? Já hledal v paměti jak blázen, ale fakt nevim, že bych nekoho zabíjel v afk. S klerem nikdy!  |
Ja zabil tebe ne ty me, jeste jak se trenovalo v cechu paladinu, hodil jsem tam newbasum fire field jenze tak blbe ze jsi byl na jeho konci a uhorels a ja dostal kill  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|