Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:30 am Předmět: Co teď hrajete? |
|
|
Čauec. Tak jsem si říkal, že si teď občas zahraju nějakou tu single hru a zajímalo by mě kdo v čem za poslední měsíc ztratil čas Já jsem za poslední dobu rozehrál Red Alerta 3, poté dlouho Kings Bounty, Two Worlds a teď jsem sklouznul ke stařičké Lionheart. Tak se pochlubte, ať načerpám inspiraci  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: so únor 28, 2009 12:15 pm Předmět: |
|
|
bohužel, nic ... jen UO a pár flashovek na netu. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so únor 28, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
asp.net  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
Microsoft Train Simulator.
Proháním se po tratích blízko mého bydliště a nacvičuju jízdu. Přemýšlím totiž, že bych si někdy vzal notebook na cestu do práce a při cestě vlakem bych měl v nb nastavenou přesně tu stejnou trasu, lokomotivu a vagóny. A samozřejmě bych se snažil držet tempo s reálným vlakem. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: so únor 28, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
mna chytili frets on fire a warhammer dow _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so únor 28, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju zkusit nového Prince of Persia, dělaného ve stylu Final Fantasy a na jehož tvorbě se podílel sám tvůrce prvních dvou dílů (jméno si bohužel nepamatuju). Je to krátké (takže to člověka nestačí omrzet), dětsky jednoduché (žádné záseky, pořád to jde kupředu, nemožnost zemřít...) a přitom příběhově hezké a je neuvěřitelně zábavné se koukat na ty akrobacie, co princ provádí (běh po stěnách apod.). Krásná pohádka, škoda jen že není barevnější.
Pokud se to rozhodnete zkusit, důrazně varuji před jakýmkoliv pátráním na webu - spoilery. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 3:22 am Předmět: |
|
|
PoP mi prisel docela steretypni uz pred pulkoi, resp. potom co jsem se naucil (asi) 12-14 tahova komba..
Asi OT, ale bavi me docela Bang! _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:39 am Předmět: |
|
|
sem tam nejake auticka, sem tam AoE2 ale naozaj minimalne v podstate uz len kadejake flashovky  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zanetka Ettin

Založen: 22. 01. 2009 Příspěvky: 55 Bydliště: Pašovice,Zlínský Kraj (Occlo)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
NFS Undercover, Soldat, Counter-Strike 1,6, Vietcong, AoE2 _________________ Žanetka, Spolkovní Ztroskotanec, Bloudící duše, Matka Všeho Rozumu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Momentálně Another Code (adventura pro Nintendo DS). Jinak Half-life 2, Team Fortress 2 a Richard Burns Rally. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|