Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt září 11, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
Hrál sem to celej rok až před závěrečkama sem toho nechal :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 11, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
Ačkoliv jakékoliv nadstavby a hráčské sady nových mašinek, průmyslu atd. jsou vážně fajn, hrál bych úplnou klasiku a nechal na nás dýchat atmosféru prastařičké originální hry.
Navrhuji buď zelené nebo pouštní prostředí. Sněhové je příliš ponuré (i když proč ne) a medvídkové je nechutně strašidelné.
Hrál jsem si nějakou tu hodinku s generátorem, abych věděl jak přesně to funguje a myslím, že mám jistou vizi perfektního prostředí pro hru (co se týče počtu měst/průmyslu, kopečkovatosti, vody atd.).
V závislosti na počtu hráčů (zatím jsem jen já a Leny) bych dal velikost herního plánu. Příliš velké herní plány mají nevýhodu - hráči nestihnou zajistit průmysl a ten začne rychle mizet. Navíc je tam možná až příliš prostoru a hráč není donucen těžit maximum z toho co tam je. Proto bych pro dva hráče navrhoval klasiku 256*256, pro víc hráčů možná 512*512, ale víc rozhodně ne.
Co se týče ostatního nastavení, mé oblíbené je co nejreálnější, tedy vysoké ceny za konstrukci a provoz dopravních prostředků, vysoký úrok z půjčky, reálná akcelerace dopravních prostředků, poruchy samozřejmě ano, kolísající ekonomika atd.
Spíš než na výdělek bych hrál na "společně zajistíme všem maličkým lidičkám dokonalou dopravní infrastrukturu". Pokud je někdo stejný hračička jako já, nebráním se ani rozdělení odvětví do jednotlivých společností, aby každý měl jasné své pole působnosti a nějak už to sladíme. Na druhou stranu, agresivní konkurenční boj má taky něco do sebe...jen je třeba se před začátkem hry dohodnout.
A rozhodně k tomu pojedeme na TS, i když lepší zkušenosti mám s použitím Skypu. Ačkoliv ten program bytostně nesnáším, je prostě jednodušší a kvalita zvuku je o mnoho vyšší. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Tak jsme to s Lenym zkusili, přes hamachi to šlape jako hodinky. Pojďte hrát ). |
To zní docela dobře... tuto hru jsem hrával v originální verzi se ségrou po lance a myslím že nikdy nezapomenu na to jak mi když jsem stavěl železnici postavila políčko své a já se pak divil proč mi po celých kolejích nejede vlak....
jen nainstalovat Hamachi a jedem na to  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá září 12, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
S Lenym už mám rozpařenej scénář, je to paráda.
Klidně rozpařim další s kýmkoliv jiným, případně můžeme rozpařit další ve třech a prostě hrát vždy ten, na který budou lidi :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: st září 17, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
tak som zistil ze par veci ktore ma tam desne vytacali (miznuci priemysel, vlaky odmietajuce vjet do prazdnej stanice...) su "known bugs"....  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yakari Skeleton
Založen: 04. 07. 2008 Příspěvky: 10 Bydliště: The Bountiful Harvest, Occlo
|
Zaslal: st září 17, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
Ja se tim zatim pomalu, ale jiste prokousavam... Ale ty vlacky, mno... Ja pry fandim silnicni doprave  _________________ Nekráčej přede mnou, možná za tebou nepůjdu. Nekráčej za mnou, možná tě nedokážu vést. Kráčej vedle mě a buď můj přítel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st září 17, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
Tak asi se ještě v agonii zahájení semestru můžu přidat  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: st září 17, 2008 11:34 pm Předmět: |
|
|
ja som prave skoro vyhradne vlacikovy, a toto ma dost stve  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt září 18, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
Silnice je ztrátová .. vlaky sou základ ekonomiky!  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 18, 2008 11:54 pm Předmět: |
|
|
V OTTD je to vše trošku vybalancováno, takže už není ztrátová *tolik* (hlavně na dlouhé vzdálenosti je zajímavá, navíc nové zastávky umožňují snadné nabírání surovin, případně multisilniční zastávky). Ale vlaky jsou vlaky :o). Na ty nemá nic :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|