Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

World of Warcraft
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
kamos to hraje, je 59lvl po 2 mesicich snad a chodej v guilde na jakysi draky, ma slibeny, ze se prijdu mrknout, jak valcej...

Trochu blazen ne? Zas tak dobre to neleze, takze u toho musi sedet skoro furt..

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tady našel tenhle topic a chci se zeptat - hrajete ještě někdo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už dlouho ne, přišlo mi to moc jednoduché a jednostranné, mám rád co nejvíce herních možností.
Zizinek
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Už dlouho ne, přišlo mi to moc jednoduché a jednostranné, mám rád co nejvíce herních možností.

co se týče jednoduchosti tak myslím že ofic. dungy jsou hafo těžký.... jednostranost ... nevim příde mi to že ty lidi delaj furt to stejný... ale nemám skoro žádné zkušenosti bo ad 1) ofic si platit nebudu ad2) free jsou naprd ad3) your 3D accelerator is not supported...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já nevím, free se možná za tu dobu, co na ně všichni nadávali pohli. A jednoduché - to je UO vlastně taky, když se to tak vezme. Smile Jenom sonduju, protože já v sobotu začal a zatím se mi to docela líbí.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
No, já nevím, free se možná za tu dobu, co na ně všichni nadávali pohli. A jednoduché - to je UO vlastně taky, když se to tak vezme. Smile Jenom sonduju, protože já v sobotu začal a zatím se mi to docela líbí.

Myslim, že zásadní rozdíl je v tom, že v Ultimě se má člověk i po letech hraní co učit a vždy lze něco zlepšit.
Dobrého hráče ultimy dělají zkušenosti hráče, dobrého hráče WoW dělají zkušenosti postavy, tj. kvanta hodin které u toho strávil aby nahnal úrovně Smile. A sejde tedy jenom na tom, co koho víc baví, zda zlepšovat sebe nebo svého panáka Smile

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amen Wink

Přijde mi to až příliš tupé, radši si pojďte zapařit mašinky, tam se dá vymýšlet takových blbostí jako kruháče pro mašinky, obří křižovatky apod :p
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to tupé, ale je to zábavné. Jako Diablo. Občas na to má člověk prostě chuť. Na něco takového jednoduchého.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se tady ten topik objevil, chytil jsem se toho a začal jsem hrát, ve finále jsem se s nikým ze Sp. ani nestihl dát do kontaktu, protože oni přestali Smile)

Btw. na vyblbnutí byl fajn server wowscape - fun, dřív tam byli cool GM, pamatuji boj s drakem, kterého mi GM naspawnovalo, abych si mohl udělat nejsilnější tier komplet na rogue, který nikdo neměl právě proto, že 2 z částí se nedaly sehnat kvůli neřešitelné věci ve hře :p, GMko nahodilo ubah komplet, co mělo a šlo draka řezat s náma Very Happy, jenom kvůli mému vytrvalému skillah harvestu, fotku možná ještě někde mám zahrabanou Smile

E: ten server pak upgradnuli na BC a nějak extrémně to všechno vylepšili, takže to pak utáhlo šílené množství hráčů

E2: a ještě si pamatuji, že ani toho draka nešlo zabít, protože každou chvíli někoho skopl z terasy a ten donekonečna padal, takže to GMko celou dobu zabíjení se snažilo mlátit a zároveň portovat lidi z propasti zpět k tomu drakovi Very Happy
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidím, jaké to bude v pokročilejší fázi hry. Teď prostě mlátím. Smile
Předpokládám, že dungeony ale budou chtít taky trochu invence ala UO. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: