Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 4:24 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Mě ještě nikdo nepřistihl . Ani vrahové, hehe.
Jen mě tak napadlo, pořád jsem nepochopil funkci těch zamčených domečků
v přírodě, které jsou často komplet vybavené. Přitom majitel nikde... |
To jsou skillove domky, nebo domky za sochy - neplati se najem _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 5:33 pm Předmět: |
|
|
To je tada na ....
Ještě nikdy se mi nestalo že bych v něm někoho potkal.
(domky za sošky, já vím, ale skillový? *nechápe*) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Ještě nikdy se mi nestalo že bych v něm někoho potkal. |
No vidiš. A to já si jednou takhle kdysi dááááávno vykračoval přirodou ve svém prvním vytouženém skeleton brnění a najednou vidím domek a v něm červené jména. Ha, říkám si. Asi nějaká potvora. Půjdu se podívat. Udělal jsem ještě pár kroků a ta potvora se slovy Kal Vas Flam vyběhla ven :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 5:50 pm Předmět: |
|
|
Jo, kdyz pujdes do Covetous, tak nalevo od vchodu jsou baracky, tam jsem uz kolikrat videla makrovaci cervenou postavu. Sla jsem tudy jako duch, pred chvili mi totiz 3 vrahove ukazali, ze to nema ani cenu do te jeskyne lezt. Vysekali pry pak cely dung. No, on je lehky, takze tam chodej prevazne zacatecnici, mno nebo Lenicka, kdyz si chtela nabouchat fame. Stal se ale pravy opak Kousek dal za baracku Lenicka potkala Asmodaie a protoze ji zna, resnul ji, vylecil a sel od nich pro ni vyzadat keg s obyc krvi, co ji ti 3 vzali. Nazor necht si udela kazdy sam... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Naposledy upravil Lenka Hrubá dne pá květen 14, 2004 5:51 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
Skillové domky se dávalí dříve, když nekdo dosáhl určité hodnoty skillu, asi 100. Aspon takto mi to bylo sdeleno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 6:51 pm Předmět: |
|
|
Stacil hlavni skill na 80 )) To byvaly casy...ale prosvih jsem je asi o 3 mesice ( s prvnim charem... ) _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so květen 15, 2004 2:26 pm Předmět: |
|
|
Chci dodat, že většina majitelů těchto domků je má jen jako takový "skládek" a žijí v jiných, většinou větších domech:-)
A hlavne je mají jako symbol minulosti..."dětství"... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt květen 20, 2004 8:30 pm Předmět: |
|
|
jo kdyby jste videli ten domecek necrotana to je dum
*premysli*
*otevrel svoji zadost o clenstvi a dukladne vse precetl vcetne kodexu a okolnostich* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá květen 21, 2004 8:57 am Předmět: |
|
|
Kdyby jste nekdo chtel pozvu vas na steaky a provedu po mem palaci.
*Hluboky smich se rozlehal do daleka* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Ja cekam na Manawydan... ne ze by se mi nekde jinde chtelo trenovat od zacatku... |
Zdravím všechny staré i nové členy, jenom k tomu Manawydanu, hraju tam a můžu to vřele doporučit, tohle je ta "pravá ultima" ... čistě rp a všechno tam běží a funguje tak jak má.. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|