Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:12 am Předmět: |
|
|
Mám takový neblahý pocit, že na DP to s tím asi nepojede co
A navíc je to celé jakési velké a neohrabané =) _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
Asi nepojede, celé to má jiného klienta a ten se na Spheře nechytne :o(. Vypadá to nezvykle, ale zase tak ošklivé to není, dost by šlo o zvyk. Podle mě "lepší" grafika většinou znamená daleko hezčí prostředí, světla atd., ale když je všechno tak hezký, daleko víc vyniká to, jak špatně jsou udělaný animace postaviček a jak postavičky vypadaj nepřirozeně. Protože udělat dobře postavičky, to je daleko náročnější. Takže ta grafika pak obecně působí tak trochu humpolácky. Je nevyváženě. Současná UO grafika tak nějak ladí, protože ta část kde to bývalo snazší nevyčuhuje.
Každopádně to na DP nepůjde, čímž se to pro vyřešilo :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Athi Mummy
|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
Jako obrázky jsou to hezké, to jo.. Ale i kdyby to fungovalo, tak bych do toho nešla.. Na UO se mi mimo jiné líbí právě i to, jak je to "jednoduše" namalované.. Víc si pak hledím hraní a míň hledím na namalované detaily  _________________ Athi, The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Adelaida, The Rebelka
Kitta, víla všeumělka
Aura, nemehlo ve zbroji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha WC Headless
|
Zaslal: út červen 05, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Athi napsal: |
Jako obrázky jsou to hezké, to jo.. Ale i kdyby to fungovalo, tak bych do toho nešla.. Na UO se mi mimo jiné líbí právě i to, jak je to "jednoduše" namalované.. Víc si pak hledím hraní a míň hledím na namalované detaily  |
jj souhlasím, už by to nebyla ta stará dobrá ultimka  _________________ CI-UA-UA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt červen 07, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
Docela hezké, mimochodem, největší HNUS je podle mě "3D" klient  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|