Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Moucha WC Headless
|
Zaslal: po duben 16, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
Nejlíp asi clubíkem nebo bs kladívkem.  |
oooooo díky ti !  _________________ CI-UA-UA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
Každý pravý hrdina se neohlíží na trénink a bije všudypřítomné zrůdy největším kladivem které má zrovna po ruce. To nevadí že se nemůže trefit...on se jednou trefí a TO pak bude! ;o) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Každý pravý hrdina se neohlíží na trénink a bije všudypřítomné zrůdy největším kladivem které má zrovna po ruce. To nevadí že se nemůže trefit...on se jednou trefí a TO pak bude! ;o) |
Překlad ironie: sebevrah _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Každý pravý hrdina se neohlíží na trénink a bije všudypřítomné zrůdy největším kladivem které má zrovna po ruce. To nevadí že se nemůže trefit...on se jednou trefí a TO pak bude! ;o) |
tak tak. v NB dungoch to bolo vobec najkrajsie...
ked clovek prvy krat zdola strasneho a smrtiaceho skeleton knighta....  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út duben 17, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
Kelnor Drakobijec! Nejmocnejsi bojovnik v Minockem dungeonu!
Nevim proc, vetsina ostatnich na nej koukala tak nejak divne, dokonce se ho snazili i urazet a rikali mu treba: "remeslniku? Co tu delas?"
Jakoby oni byli kuchari jen proto, ze si na ceste do vedlejsiho mesta ukuchti sami obed!
Jojo, moc jsem se netrefoval, ale kdyz uz.. tak umrela i mocna Wyrma!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha WC Headless
|
Zaslal: út duben 17, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
Vám se to řekne ! Ale co já chudáček warior co se léčí dvacet minut a když se trefí tak otvírá šampaňský !! Musim pylně trénovat abych se mohla přihlásit jako rovnocenný plech do přátelské guildy Spolek !!  _________________ CI-UA-UA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út duben 17, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Pravý válečník ni ran, ni bolesti nehledí a se zuřivostí do každé vřavy válečné se vrhá ;o).
Ale abych jen neprudil...podle mě ačkoliv lze rámcově říci že lehčí zbraň = rychlejší, leze to se všema. A o týden dřív nebo později? Tolik ten skill zase potřeba není, řekl bych. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: st duben 18, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Kelnor Drakobijec! Nejmocnejsi bojovnik v Minockem dungeonu!
Nevim proc, vetsina ostatnich na nej koukala tak nejak divne, dokonce se ho snazili i urazet a rikali mu treba: "remeslniku? Co tu delas?"
Jakoby oni byli kuchari jen proto, ze si na ceste do vedlejsiho mesta ukuchti sami obed!
Jojo, moc jsem se netrefoval, ale kdyz uz.. tak umrela i mocna Wyrma!  |
Co já ? =) _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Narmo Headless
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, jestli budeš chtít pomoci, můžeš se na mě obrátit. Má sestra Naomi je na tom podobně, mohl bych ti stejně jako Naomi pomoci.
Pokud budeš chtít, ozvi se na komunikační krystal 294-167-785 _________________ Narmo Warrior - žadatel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|