Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:36 pm Předmět: |
|
|
Ty NPC na cvicisti magu maji povolena kouzla prvnoh okruhu tusim. tj shazuji staty a strili sipky - loot cca 70gp kdyz zapoctu i regy. Vyplati se jakemukoli magovi, ktery ma summona. Ty npc se parkrat upravovali a snizovala se jejich utocna schopnost. To nic nemeni na tom, ze system treningu zalozeny na dvou mistnostech ve kterych se respawnuji potvory je pro me jako pro hrace absolutne neprijatelny.
Zaklad uceni se a vydelku musi byt proste zalozen na nejakem (byt malem) dungeonu, kde se da alespon minimalne taktizovat a ucit se vseobecne koordinaci a chovani. Tohle je prachobycejny harwest pod strazema (nejen u magu) a to by nemelo byt povoleno. Jediny kdo by mel mit moznost vydelavat bez rizika PK jsou craftove (a magove) - vseobecne povolani, ktera umi vyrabet veci potrebne pro ostatni. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:50 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Zaklad uceni se a vydelku musi byt proste zalozen na nejakem (byt malem) dungeonu, kde se da alespon minimalne taktizovat a ucit se vseobecne koordinaci a chovani. Tohle je prachobycejny harwest pod strazema (nejen u magu) a to by nemelo byt povoleno. Jediny kdo by mel mit moznost vydelavat bez rizika PK jsou craftove (a magove) - vseobecne povolani, ktera umi vyrabet veci potrebne pro ostatni. |
Ano, souhlasím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 05, 2004 2:03 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Ty NPC na cvicisti magu maji povolena kouzla prvnoh okruhu tusim. tj shazuji staty a strili sipky - loot cca 70gp kdyz zapoctu i regy. Vyplati se jakemukoli magovi, ktery ma summona. |
Jen doplním že ideálním případem je Blade Spirit, který dokáže v začátcích opravdu hodně a do cechu by měl bohatě stačit.
citace: |
Zaklad uceni se a vydelku musi byt proste zalozen na nejakem (byt malem) dungeonu, kde se da alespon minimalne taktizovat a ucit se vseobecne koordinaci a chovani. |
O od toho jsou ony dva NB dungeony (Vesper a Nujel'm), o kterých bohužel mnoho nováčků nemá ani tušení. Problém těchto dungeonů je ale v tom že lidé tam choděj harvestit. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: st květen 05, 2004 2:09 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
O od toho jsou ony dva NB dungeony (Vesper a Nujel'm), o kterých bohužel mnoho nováčků nemá ani tušení. |
Zabudol si na Maze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 05, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
Archandel2 napsal: |
O od toho jsou ony dva NB dungeony (Vesper a Nujel'm), o kterých bohužel mnoho nováčků nemá ani tušení. |
Zabudol si na Maze |
Maze není NB dungeon. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: st květen 05, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
Maze není NB dungeon. |
*zamyslel sa a dava za pravdu Hellmasterovi* ,ale je idealny pre Nb hracov. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st květen 05, 2004 3:13 pm Předmět: |
|
|
Archandel2 napsal: |
Maze není NB dungeon. |
*zamyslel sa a dava za pravdu Hellmasterovi* ,ale je idealny pre Nb hracov. |
Magy? Necromanty?
Hrac neni jen paladin  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st květen 05, 2004 3:17 pm Předmět: |
|
|
Jen doplním že ideálním případem je Blade Spirit, který dokáže v začátcích opravdu hodně a do cechu by měl bohatě stačit.
|
K tomu neni co dodat je to kouzlo kteremu vdecim za vsechno ceho jsem dosahl A je uplne srdce rvouci sledovat mlade necromancery co "u An Manuji" Headlessaka a a nasledne pote jdou zebrat o dalsi Ns a Ss
K tomu je prihodno dodat, ze nakonec i Giant Serpent je silou docela podobny Bladu a tak nam Necrum vyhrava v uzitkovosti stale Blade, do doby nez bude k dispozici Mumie. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
Naposledy upravil Sharlon Emir dne st květen 05, 2004 3:29 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 05, 2004 3:28 pm Předmět: |
|
|
(přesunuto z diskuze o patronátech do nového topicu abychom neměli zbytečně moc offtopiců)
Sharlon napsal: |
K tomu neni co dodat je to kouzlo kteremu vdecim za vsechno ceho jsem dosahl A je uplne srdce rvouci sledovat mlade necromancery co "u An Manuji" Headlessaka a a nasledne pote jdou zebrat o dalsi Ns a Ss |
Tuhle chybu dělá ale asi dost lidí. Já si pamatuju na sebe, když jsem se poprvé vykopal z dolu a hned mě zabila kostra, když jsem se jí snažil ušipkovat pomocí Magic Arrow :o))).
Nojo, starej dobrej NB dungeon. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st květen 05, 2004 3:35 pm Předmět: |
|
|
(přesunuto z diskuze o patronátech do nového topicu abychom neměli zbytečně moc offtopiců)
Sharlon napsal: |
K tomu neni co dodat je to kouzlo kteremu vdecim za vsechno ceho jsem dosahl A je uplne srdce rvouci sledovat mlade necromancery co "u An Manuji" Headlessaka a a nasledne pote jdou zebrat o dalsi Ns a Ss |
Tuhle chybu dělá ale asi dost lidí. Já si pamatuju na sebe, když jsem se poprvé vykopal z dolu a hned mě zabila kostra, když jsem se jí snažil ušipkovat pomocí Magic Arrow ))).
Nojo, starej dobrej NB dungeon. |
Napodobne, ale mel jsem malem infarkt ve chvili kdy mi jden upirek s magery 15 vykouzlil Blade na prvni pokus ... nutno dodat ze jsem jeste predtim mel 7 neuspesnych pokusu
Nebo kdyz si vzpomenu ze jsem objevil funkci bandazi az po 2 tydnech hrani  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|