Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:27 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
* Tento element je rozdělen na tři části a pro jednu z částí se může vydat jen člověk, který se stal psancem - vrah.
|
Je tu este moznost spravit z hrdinov vrahov a nasledne sa vykupit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:39 pm Předmět: |
|
|
Archandel2 napsal: |
* Tento element je rozdělen na tři části a pro jednu z částí se může vydat jen člověk, který se stal psancem - vrah.
|
Je tu este moznost spravit z hrdinov vrahov a nasledne sa vykupit. |
Tato možnost již napadla několik lidí, ale dle mého není moc RP a o to tady jde predevším. Každopádně pokud se nenajdou lidé z řad vrahů, kteří by byli ochotni jít pro část elementu, jsem připraven zaprodat svou duši ďáblu. Jsem si vědom, že není cesty zpět, ale byla by to jediná cesta, jak získat element.
Avšak nechci předbíhat, to je ještě daleko. Nyní se naše myšlenky musí ubírat ke skleněné hoře... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:41 pm Předmět: |
|
|
Pro dobro veci ,som ochotny podstupit riziko v kozi Vraha.*zamyslel sa*"Nie,*skor sa zarazil a odisiel* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:52 pm Předmět: |
|
|
...Tento element je rozdělen na tři části a pro jednu z částí se může vydat jen člověk, který se stal psancem - vrah...
|
Jsem si jist, že se najdou čestní vrazi, kteří ukážou že i za maskou vraha se může skrývat lidská duše. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:59 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
...Tento element je rozdělen na tři části a pro jednu z částí se může vydat jen člověk, který se stal psancem - vrah...
|
Jsem si jist, že se najdou čestní vrazi, kteří ukážou že i za maskou vraha se může skrývat lidská duše. |
Jist si tím nejsem, ale pevně v to doufám.
*vzpomněl si na výpravu za elementem vody.*
Původně se tenkrát mělo jít pro element větru, ale nakonec Harsangorth rozhodl jinak. Každopádně na sraz se dostavil jen jeden jediný vrah.
*svěsil hlavu*
Nakonec se tento vrah choval čestněji než někteří hrdinové.
*vzpomněl na bojovníka řádu*
Ten vrah se jmenoval tuším Johnyone, ale jistý si tím nejsem. Každopádně to byl první člověk se špatnou pověstí, kterého jsem se zastal před jinými lidmi.
*vzpomněl jak vykázal z výpravy Quama, bojovníka řádu*
Snad potkáme víc takových!
To vše je ale ještě budoucnost. Nyní mě nejvíc trápí skleněná hora a... *zašeptal si pro sebe* to, že jsem tak dlouho neviděl Kir-Wan Janinku.
*posmutněl*
Podpis je rozmazaný, snad ukáplou slzou _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st květen 05, 2004 8:01 am Předmět: |
|
|
Pokud nebude vzchodiska, jiste najdu nektere, kteri se nechaji zabit
* sklopil hlavu *
Pote s Vyrytym znamenim Vraha dojdu pro danou cast..
Verim, ze bz mi vetsina odpustila.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st květen 05, 2004 6:29 pm Předmět: |
|
|
Tusim ze nejde jen o vrahy, ale i o "vyvrhely spolecnsoti". ne?
Mozna tedy staci cervena karma? Sondoval to nekdo u GM?
Jinak ja mam nejake postavy, ktere mohu nechat zcervenat, projit quest a s klidnym svedomim je smazat... ale vazne bych se do toho nemontoval a nechal predvest "nase" vrahy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st květen 05, 2004 9:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Tusim ze nejde jen o vrahy, ale i o "vyvrhely spolecnsoti". ne?
Mozna tedy staci cervena karma? Sondoval to nekdo u GM?
Jinak ja mam nejake postavy, ktere mohu nechat zcervenat, projit quest a s klidnym svedomim je smazat... ale vazne bych se do toho nemontoval a nechal predvest "nase" vrahy... |
Spíše to je pokus ze strany GM "přinutit" i zlé PK hrát PvM.
Nevím podrobnosti, takže bych tuto debatu raději dále nerozváděl. Alespoň do té doby, než budu vědět více. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johauna Headless

|
Zaslal: st květen 05, 2004 9:32 pm Předmět: |
|
|
Malinko postouchnu Draka... nejak tedka nestihame, narocny tyden a vubec.  _________________ Johauna The Dash & Kir-Wan Jana
"Fear leads to Anger, Anger leads to Hate, Hate leads to suffering..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 12:53 am Předmět: |
|
|
No, pokud by slo o to, myslim, ze bych dokazal premluvit Darknesse a ten nasledne nejake dalsi cestne vrahy (myslim, ze by se Reiko ucastnil, ten obcas 'fusuje' do PvM (nedavno jsme spolu vybijeli hrbitov u Britu )). Tak dejte jen vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|