Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út duben 27, 2004 7:47 pm Předmět: Hellmaster kandiduje na patrona necromancerů |
|
|
Jsem rád že už jede fórum (díky Vile), protože vám chci všem oznámit, že kandiduji na patrona necromancerů. Chci tedy všechny z vás poprosit, aby jste mi na UO fóru v sekci Patronáty do Cechu necromancerů vyjádřili svou podporu, a nebo případně svou nepodporu - záleží na vás :o)). Každopádně byl bych rád, aby se co nejvíce lidí projevilo, protože je potřeba aby hráči ukázali že tuto funkci budou respektovat a ře jim není úplně ukradená.
Děkuji. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:06 pm Předmět: Re: Hellmaster kandiduje na patrona necromancerů |
|
|
neviem ta tam najst  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:14 pm Předmět: |
|
|
Odkaz mas v klepech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
Dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 10:08 pm Předmět: |
|
|
Jen jsem chtěl napsat, že tady se rozjelo orientační hlasování bez flamu o tom jestli patrony ano nebo ne. Pokud máte svůj názor, prosím abyste ho tam jednoznačně napsali. Moc by to pomohlo.
Stejně tak by pomohlo, pokud byste to rozšířili mezi ostatní hráče, kteří třeba toto fórum normálně nenavštěvují.
Děkuji mnohokráte. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po květen 03, 2004 4:46 pm Předmět: |
|
|
nevidim na tom problem wzdy si byl dobry a take budes  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:08 pm Předmět: |
|
|
Mas plnou mou podporu. Doufam ze to vyhrajes. Uz jsem to vsude napsal ze te chci za patrona. *In Lor zaseptal a odjen na Standovi* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:36 pm Předmět: |
|
|
Teď nejde o mě, ale o oxistenci patronátů jako takových...tudíž jestli byste chtěli patrony, případně zkráceně proč. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:56 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Teď nejde o mě, ale o oxistenci patronátů jako takových...tudíž jestli byste chtěli patrony, případně zkráceně proč. |
Nechce se mi to psat sam tak strucne reknu svuj nazor zde... Ja patronum moc neholduji protoze jsem nevidel moc patronu co neco dokazali.. Samozdrejme je ze dnes uz GM nemaji zadny zajem a patrony podle mne podporovat nebudou .. takze ja rikam na patrony NE ... Ale samozdrejme si rad poslechnu vase argumenty.. _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:23 pm Předmět: |
|
|
Patroni castecne ani GM nepotrebuji. Spousta veci jde delat bez GM. Mozna ta vetsi a dulezitejsi cast... Patron je jakesi.. zvyrazneni te osoby. Kde se zepta nekdo na radu? Prvni na rane je preci patron... jde jen o to, aby patorn byl aktivni a lide ho videli ..
proc rikas na patorny NE? Mohou uskodit? Nebo mohou pouze pomoci?
Podle me mohou pouze pomoci, proto nevidim duvod rikat NE. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|