Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 03, 2004 11:54 am Předmět: Co rikate na vcerejsi navstevu The Firsta ? |
|
|
Fleku docela me to prekvapilo a chtel bych vedet jk to doopravdy bylo. Docela me to zaskocilo.*Smutne odesel a ztratil se ve tme* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po květen 03, 2004 12:24 pm Předmět: |
|
|
Co jsem propásl  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: po květen 03, 2004 1:54 pm Předmět: |
|
|
No vcera jsme vyrazili na cyclop valey. Snad se nepletu a je to presny nazev. Kdyztak me opravte. kdyz jsme tam pluli lodi tak se u nas na lodi objevil The First ale to jen na chvilenku a zase zmizel. Potom se nas navstivil u draka a ptal se jestli mu Flek nechce neco objasnit. Udajne mel ukrast plne kegy. Vzal si ho a asi o dvacet minut pozdeji ho vratil zpet a popral nam hodne stesti. Nejak tomu moc nerozumim takze ocekavam ze to Flek vysvetli. Vic o teto situaci nevim ale Flek nam to urcite vysvetli.
Doufam z tomu tak neni, nechci ho nejak obvinovat ale mit v tom jasno by bylo dobre. Je to muj kamarad. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po květen 03, 2004 4:07 pm Předmět: |
|
|
Tak mily spolku nechtel bych aby jste si o me mysleli spatne veci a proto to ted objasnim
tak bylo krasne rano a ja prochazel se svou holi vesper toulal sem se a pak me napadlo kouknout se kde prodavaji bandy spis latku ale potom bandy prochazel jsem po vesperu a vesel do domu a nikod tam nebyl a na stole sem si vriml plno sudu s napojme many sily exploue velekeho leceni leceni a tak tak sem si tedy naplnil par lahvicek apozdeji zjistil ze muzu vzit keg a ze ho unesu a tak sem mel radost a rekl sem si ze proc to tam nechavat druhym ? a nevzit si to sam mel sem velikou rados a rikal sem si ze dam necrostanovy mana refresery a ostatnim take neake ty lektvary dokonce jsem premyslel ze to daruji spolku.ale nak sem na to zapomela venoval se priprave na vypravu se spolkem. nastala hodina vypravy a tak jsem plny radosti odesel se spolkem na vypravu a tak sem mel celou dobu dpbru naladu a az do te chvile kdyz jsem spatril na lodi THE SECOND myslel sem si ze budenaky problem s questem a plno mrtvych a tak vas vse bylo ook a do chvile co jsem se citil tak tesky a nemohl mluvit a chodit slysel sem jen skamenel stalo se mi to poprve a nevedle sem co mam delat a pak jsem spatril THE FIRSTA je krasny a obdivuji ho a oslovil me bud zdrav fleku a ja byl rad poprve me pozdravil GM a ja mohl odpovedet.Vsak pozdeji jsem zaslech jestli nechci neco vysvetlit v tu chvil jsem nevedel o co jde a opravdu jsem premyslel ale v me pameti jsem nenasel nake me chyby a tak.pozdeji the first rekl ze jde o obsah veci v bance v me bance.
*odmlcel se*
v tu chvily jsem vspomel na keggy zeptal sem se myslite ty keggy ? a on ano a ja rekl ze vratim vse a ze sem nevedle ze je nemuzu vzit ale on rekl ze jsem se vloupal do domu. *v tu chvily jse mi zastavilo srdce*
Zeptal sem se tedy jestl ja ???? byl sem vydesen opravdu sem se nevloupal nikdy do domu a ani sem nevedle jak na to. rekl ze to pujdeme vratit byl sem rad ze mi nezakze pristup do tohoto sveta a ze budu zapomenut tak sem se spolecne po jeho boku odteleportoval s nim .citil sem se dobre i pres muj zal sklamani a tak kdyz byl vedle me *hlavou mu hucela slova jak first rika bude vam lootit nekdo jiny nebo by jste chteli za lootera ZLODEJE *
*V tu chvily kdyz to slysel byl moc sklaman a tak nevedle co ma rict a branil se jen tim ze neni zlodej a ze nevedel .....*
byly jsme tedy u banky v britu ja sem pobral keggy a rekl ze jsem hotov a on me odteleporotval do toho domu a rekl POSKLADEJ TY KEGGY ZPET
tak sem je vratil a teprve si vsiml ze na tabulce nad domem je napsano Jerry Kondor:( uvedomil sem si ze je problem a tak sem se zagal omlouvat a byl jsem uplne sklaman ze me takto obvinil a moc sem brecel a omlouval sem se ( skoro sme brecel i real mel sem na krajicku a opravdu me to mrzelo.)
pozdeji se tam objevi NYGR byl mag a moji omlvu hned prijmul a rekl ze me zna a ze jsem hodny clovek a jeste me pozval na kafe ted jsem tam a ja cekam jestli neco rekne a on neodpovida a micha lekvtvary.Pozdeji prisel i Jerry a ten rekl ze me zna a ze odpousti a v tu chvily jsem se koukl a otocil na GM
*doufal a modlil se *
GM pravil Vis fleku jsi hodny clovek nejprve sem jsem ti chctel smazat account ale presvedci jsi me.*kdyz first rekl neco o deletu a to vam prisaham (v realu jsem upustil slzu ktere dopadla tise na moji klepajici se ruku ) byl jsem moc smutny a nevedle sem co mam rict bylo mi teplo a klepal jsem se pak GM povedel ze sem ho presvedsil a ze neda vezeni ani delete a ani prudice * v tu chvyli jsem byl tak rad a uter si slyzi *
tedj jsem u nygera v dome a on my ted rika ze jsem hodny a ze je Jerry nastvany a ze na me nadaval mimo jine sem se dozvedel ze ten dum je soukromi jen tyden a ze tan pan jerry OMYLEM dal do domu pristup vsem ( 2 krat klik na klic a pak na dvere ) tim se pry dum otevre pro vsechny tak to nedelejte dum si pamatuji ze tam byl vendor a prodaval ryby ve vylohah jsou i nadale vystaveny trofeje ryb a tak sme nepoznal i potom ze je to nekoho dum a tak jestli muzete a chcete si to overit tak pry mate najit NYGERA A ZEPTAT SE HO NA TO
DOUFAM ZE TOTO NEPORUSILO NASE KAMARADSTVI A MOC ME TO MRZI BUDU SI PAMATOVAT ZE DOMY MAJI TABULE KTERE SEM Si
NEVSIML tak omluvte zneprijeneni vcerejsi vapravy vas Flek
_________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:06 pm Předmět: |
|
|
Mily Fleku. Jsem rad ze se to vysvetlilo a chtel bych ti rici ze nase pratelstvi to neporusilo. Ja vim ze jsi dobry clovet ale preci jen jsem chtel vedet jak to doopravdy bylo. Jsi muj kamarad a tak ti verim. Nic si overovat nemusim.[ Jsem rad ze se to nedostalo az k dell acc]. Na te vyprave jsem nevedel co se deje, ale urcite si to nezneprijemnil. Byla to skvela vyprava. Takze hodne zdaru a doufam ze budem kamaradi do nejdelsich smrti.*Oddechl si a zacaroval In Lor a ztratil se v jungli*
*Smeje se* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:32 pm Předmět: |
|
|
Fleku, jestli je pravda co pravíš, pak mám velkou radost,
že tě Bůh nevypověděl z tohoto světa. *srdečně se usmál* _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:33 pm Předmět: |
|
|
nj ja vim nejsem zly clovek bylo to jen nedorozumeni a dekuji ti ze sem te nestratil za kamarada pocitam s tim ze plno ze spolku me nebudou mit radi a klidne me vyhodi a tak ale myslim ze chybama se clovek uci  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:37 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
nj ja vim nejsem zly clovek bylo to jen nedorozumeni a dekuji ti ze sem te nestratil za kamarada pocitam s tim ze plno ze spolku me nebudou mit radi a klidne me vyhodi a tak ale myslim ze chybama se clovek uci :( |
Blbost. Vždyť za nic nemůžeš. Jako by se nic nestalo. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
nj ale mam vycitky svedomi moc a moc
a bojim se ze stratim kamarady  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
S nějakým vyhazováním nepočítej.
*hledá pouta kterými by ho zamknul ke stolu ve Spolku* _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|