Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Co rikate na vcerejsi navstevu The Firsta ?
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:54 am    Předmět: Co rikate na vcerejsi navstevu The Firsta ? Odpovědět s citátem

Fleku docela me to prekvapilo a chtel bych vedet jk to doopravdy bylo. Docela me to zaskocilo.*Smutne odesel a ztratil se ve tme*

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem propásl Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vcera jsme vyrazili na cyclop valey. Snad se nepletu a je to presny nazev. Kdyztak me opravte. kdyz jsme tam pluli lodi tak se u nas na lodi objevil The First ale to jen na chvilenku a zase zmizel. Potom se nas navstivil u draka a ptal se jestli mu Flek nechce neco objasnit. Udajne mel ukrast plne kegy. Vzal si ho a asi o dvacet minut pozdeji ho vratil zpet a popral nam hodne stesti. Nejak tomu moc nerozumim takze ocekavam ze to Flek vysvetli. Vic o teto situaci nevim ale Flek nam to urcite vysvetli.
Doufam z tomu tak neni, nechci ho nejak obvinovat ale mit v tom jasno by bylo dobre. Je to muj kamarad.

FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mily spolku nechtel bych aby jste si o me mysleli spatne veci a proto to ted objasnim

tak bylo krasne rano a ja prochazel se svou holi vesper toulal sem se a pak me napadlo kouknout se kde prodavaji bandy spis latku ale potom bandy Smile prochazel jsem po vesperu a vesel do domu a nikod tam nebyl a na stole sem si vriml plno sudu s napojme many sily exploue velekeho leceni leceni a tak tak sem si tedy naplnil par lahvicek apozdeji zjistil ze muzu vzit keg a ze ho unesu a tak sem mel radost a rekl sem si ze proc to tam nechavat druhym ? a nevzit si to sam mel sem velikou rados a rikal sem si ze dam necrostanovy mana refresery a ostatnim take neake ty lektvary dokonce jsem premyslel ze to daruji spolku.ale nak sem na to zapomela venoval se priprave na vypravu se spolkem. nastala hodina vypravy a tak jsem plny radosti odesel se spolkem na vypravu a tak sem mel celou dobu dpbru naladu a az do te chvile kdyz jsem spatril na lodi THE SECOND myslel sem si ze budenaky problem s questem a plno mrtvych a tak vas vse bylo ook a do chvile co jsem se citil tak tesky a nemohl mluvit a chodit slysel sem jen skamenel Sad stalo se mi to poprve a nevedle sem co mam delat a pak jsem spatril THE FIRSTA je krasny a obdivuji ho a oslovil me bud zdrav fleku a ja byl rad poprve me pozdravil GM a ja mohl odpovedet.Vsak pozdeji jsem zaslech jestli nechci neco vysvetlit v tu chvil jsem nevedel o co jde a opravdu jsem premyslel ale v me pameti jsem nenasel nake me chyby a tak.pozdeji the first rekl ze jde o obsah veci v bance v me bance.
*odmlcel se*
v tu chvily jsem vspomel na keggy zeptal sem se myslite ty keggy ? a on ano a ja rekl ze vratim vse a ze sem nevedle ze je nemuzu vzit ale on rekl ze jsem se vloupal do domu. *v tu chvily jse mi zastavilo srdce*
Zeptal sem se tedy jestl ja ???? byl sem vydesen opravdu sem se nevloupal nikdy do domu a ani sem nevedle jak na to. rekl ze to pujdeme vratit byl sem rad ze mi nezakze pristup do tohoto sveta a ze budu zapomenut tak sem se spolecne po jeho boku odteleportoval s nim .citil sem se dobre i pres muj zal sklamani a tak kdyz byl vedle me *hlavou mu hucela slova jak first rika bude vam lootit nekdo jiny nebo by jste chteli za lootera ZLODEJE *
*V tu chvily kdyz to slysel byl moc sklaman a tak nevedle co ma rict a branil se jen tim ze neni zlodej a ze nevedel .....*
byly jsme tedy u banky v britu ja sem pobral keggy a rekl ze jsem hotov a on me odteleporotval do toho domu a rekl POSKLADEJ TY KEGGY ZPET
tak sem je vratil a teprve si vsiml ze na tabulce nad domem je napsano Jerry Kondor:( uvedomil sem si ze je problem a tak sem se zagal omlouvat a byl jsem uplne sklaman ze me takto obvinil a moc sem brecel a omlouval sem se ( skoro sme brecel i real mel sem na krajicku a opravdu me to mrzelo.)
pozdeji se tam objevi NYGR byl mag a moji omlvu hned prijmul a rekl ze me zna a ze jsem hodny clovek a jeste me pozval na kafe ted jsem tam a ja cekam jestli neco rekne a on neodpovida a micha lekvtvary.Pozdeji prisel i Jerry a ten rekl ze me zna a ze odpousti a v tu chvily jsem se koukl a otocil na GM
*doufal a modlil se *
GM pravil Vis fleku jsi hodny clovek nejprve sem jsem ti chctel smazat account ale presvedci jsi me.*kdyz first rekl neco o deletu a to vam prisaham (v realu jsem upustil slzu ktere dopadla tise na moji klepajici se ruku ) byl jsem moc smutny a nevedle sem co mam rict bylo mi teplo a klepal jsem se pak GM povedel ze sem ho presvedsil a ze neda vezeni ani delete a ani prudice * v tu chvyli jsem byl tak rad a uter si slyzi *

tedj jsem u nygera v dome a on my ted rika ze jsem hodny a ze je Jerry nastvany a ze na me nadaval mimo jine sem se dozvedel ze ten dum je soukromi jen tyden a ze tan pan jerry OMYLEM dal do domu pristup vsem ( 2 krat klik na klic a pak na dvere ) tim se pry dum otevre pro vsechny tak to nedelejte dum si pamatuji ze tam byl vendor a prodaval ryby ve vylohah jsou i nadale vystaveny trofeje ryb a tak sme nepoznal i potom ze je to nekoho dum a tak jestli muzete a chcete si to overit tak pry mate najit NYGERA A ZEPTAT SE HO NA TO

DOUFAM ZE TOTO NEPORUSILO NASE KAMARADSTVI A MOC ME TO MRZI BUDU SI PAMATOVAT ZE DOMY MAJI TABULE KTERE SEM Si
NEVSIML tak omluvte zneprijeneni vcerejsi vapravy vas Flek

Dixův otec před smrtí
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily Fleku. Jsem rad ze se to vysvetlilo a chtel bych ti rici ze nase pratelstvi to neporusilo. Ja vim ze jsi dobry clovet ale preci jen jsem chtel vedet jak to doopravdy bylo. Jsi muj kamarad a tak ti verim. Nic si overovat nemusim.[ Jsem rad ze se to nedostalo az k dell acc]. Na te vyprave jsem nevedel co se deje, ale urcite si to nezneprijemnil. Byla to skvela vyprava. Takze hodne zdaru a doufam ze budem kamaradi do nejdelsich smrti.*Oddechl si a zacaroval In Lor a ztratil se v jungli*
*Smeje se*

Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fleku, jestli je pravda co pravíš, pak mám velkou radost,
že tě Bůh nevypověděl z tohoto světa. *srdečně se usmál*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj ja vim nejsem zly clovek bylo to jen nedorozumeni a dekuji ti ze sem te nestratil za kamarada pocitam s tim ze plno ze spolku me nebudou mit radi a klidne me vyhodi a tak ale myslim ze chybama se clovek uci Sad

Dixův otec před smrtí
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FLEK napsal:
nj ja vim nejsem zly clovek bylo to jen nedorozumeni a dekuji ti ze sem te nestratil za kamarada pocitam s tim ze plno ze spolku me nebudou mit radi a klidne me vyhodi a tak ale myslim ze chybama se clovek uci :(

Blbost. Vždyť za nic nemůžeš. Jako by se nic nestalo.
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj ale mam vycitky svedomi moc a moc
a bojim se ze stratim kamarady Sad

Dixův otec před smrtí
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S nějakým vyhazováním nepočítej.

*hledá pouta kterými by ho zamknul ke stolu ve Spolku*
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: