Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

WMicky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno když už, tak drak dává dmg :o)) Ale to jentak popichuju, heleď jen se chci zeptat, nemáš náhodou postavu se jménem Vampiric Phantom?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím.. ne ne .. mám jen Necra ..a newbika crafta... Víc nic.. Smile
Miar
Lizardman

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Micky nikto po tebe nechce aby si klamal. Ja som napisal pribeh o tom ako ma fut zabijaju PK. Videl som tu viac zaujimavych pribehov... ale to co je v tejto prihlaske som este nezahliadol Smile

Spolok ma urcite pravidla ktorymi sa hraci riadia. Jedno z mnozstva pravidiel sa tyka prihlasok. A ty to odmietas. Dosledok Arrow tvoja prihlaska nebola prijata s nadsenim. Ale spolkovi ti tu naznacovali o co v prihlaske ide, co sa ocakava, ako na to. Tvoja reakcia Arrow navazanie sa do spolku.

Rad by som vedel o co ti ide.
Ma spolok kvoli tebe zmenit svoj kodex, zvyky a pravidla?

Ked ti robi problem dodrzanie jednoducheho pravidla o napisani jpribehu, vynara sa tu otazka, ako by si reagoval na ine pravidla...
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím... pr pr ...Smile nikdo se do nikoho přeci nenaváží.. jediné špatné slovo jsem o Spolku neřekl.. ba naopak..pokud jsi četl vše.. tak jsem Vás tu vychvaloval a bůh ví co vše a jen jsem se hájil proč nepíšu to co neumím podat tak aby z toho bylo něco kloudného... vaše pravidla a kodexi chápu.. jen mi to činí potíž.. a co s tím když někomu něco činí potíž?.... jasně.. odsoudit ho... to jsme totiž mi .. češi... Smile V pohodě.. já už se nesnažím.. pouze tu odpvídám na Vaše dotazi.. jde jen o to jestli to chcete chápat co tu píšu...Smile
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem že by bylo lepší kdyby jste se normálně ptali co a jak a já odpovídal.. v tom jsem viděl řešení...Smile to jen na okraj
Miar
Lizardman

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj ked sa nad tym clvoek zamysli vlastne si na spolok nevravel ni zle. Clveku z toho vsetkeho uviazne v hlave len veta ze spolek je divnej. Smile Ale to sa da pripisat chybe v komunikacii. Sry za rpehnanu reakciu.

RP je roleplaying. Hranie roli, nato aby mohla postava hrat rolu, musimat charakter. Agness si kvoli tomu stale znizuje karmu a este som ju nevidel na verejnosti v Morfe, ja nosim kilt a kazdu chvilu niekoho sprdnem ze to nie je sukna (mna nebrat vazne som z tych slabsich RP hracov kazdu chvilu mi uleti smajl...), vlea hracov spolku ma urcity sposob vystupovania atp. Skratka ide o to ze aby postava mohla mat rolu, musi mat charakter, minulost, spomienky, motivaciu... Nikto nechce aby si pisal o drakoch, medvedoch, nemrtvych.... Ale tvoja postava nekromancera snad nepadla z hviezd a rovno cez komin do budovy spolku kde povedala "Ahoj chcem sa pridat." Nieco ta postava prezila, ma nejaky dovod preco sa pridat, niekde sa nekromancii naucila... kde nestaci prezite v DP pomoze fantazia, alebo sa da prezite pozmenit...

safra uz fakt neviem ako inac vysvetlit preco je z mojho uhla pohladu pribeh v prihlaske potrebny...
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo tě neodsousil, prostě si nesplnil ani jedinou věc, kterou máme zadanou v kodexu a podmínkách, anio si se nesnažil nám nějak vyjít vstříc, tak nevím, proč si tu příhlášku podával, když sme divní :o) Ale popravdě mě to těší, páč sme banda kámošů, co má stejný zájmy a stejně se spolu dokáže pobavit, proto sme pro některý asi divný :o)
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu o čem píšeš.. mno.. myslím že jsem slabší v RP.. to víš je to změna úplně o 100% ale myslím že se snažím docela dost to hrát i když nikdo učený z nebe nespadl.. po pravdě... vím že pravidla jsou potřeba a plno lidí je dodržuje.. ale věř mi,opravdu mi šlo o to.. jít konečně do nějakého dungu a zažít to .... třeba i bez toho že bych něco dostal.. nechci to kvuli penězům... kvuli pokladum.. i když je to dobrý pocit.. ale šlo mi o to.. vychutnat si UO i z jiného pohledu.. ne jen v lese se sekáčkem... jenže je tu jedno slabé místo..... NAPIŠ PŘIBĚH..!!!! Lidi čím víc mě do toho nutíte tím víc se mi to příčí! Je to blbí ale je to tak... mno..ale jinak ctím vše co máte zažité.. nikdy bch si nedovolil říci že je něco přehnané nebo špatné... jen prostě nejsem z těch co by měli moc psát a moc mluvit i když se divím co tu vždy vyplodím... porušuji své zássady..Smile Vidíš.. asi jako každý někdy.....Smile
Agness
Kyklop

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WMicky napsal:
....Vy?? pořád chcete výmysli...!!!! Bohužel... kodex lží neuznávám...

Kodex:
kód:
Každý člen spolku je povinen hrát v rámci možností roleplaying. Věci mimo roleplaying se píší do závorek. Na speciálních, všeobecně známých místech není roleplaying vyžadováno. Stejně tak není roleplaying vyžadováno ve speciálních situacích.
Každému členu spolku je zakázáno krutě či zbytečně znepříjemňovat hru ostatním hráčům.
Každý člen spolku je povinen chovat se fér v rámci svého charakteru a přesvědčení.
Každý člen spolku by měl v rámci svých možností pomáhat novým hráčům.
Každý člen spolku je povinen dodržovat platná pravidla a ustanovení serveru DarkParadise.
Do spolku může být přijat kdokoliv na základě navržení jiného člena spolku a následného schválení nového člena radou, případně ostatními členy.
Při prohřešení člena Spolku nad zásadami a pravidly Spolku či serveru DarkParadise rozhodnou ostatní členové o potrestání.

Cital si si vobec ten kodex ze sa opovazujes ho vobec hodnotit? Tvoju prihlasku zamietam a Lock.

PS: Ak ti nebude jasne preco kontakt na mna mas.

Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2006 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen dodám, že bych řekl že podstata zamítnutí neni ani tak kvůli obsahu té diskuze o RP, ale spíš o tom, jakym způsobem přistupuješ k diskuzi a ke Spolku jako takovýmu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: