Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem jen řícrt, že patron by měl být příkladem slušného člověka a chovat se proto slušně i k lidem, kteří se tak nechovají (v rámci možností). Jedině tak si toho člověka začnou vážit všichni...
Wolfíku, prosím Tě...nehádej se s nima:o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
To je dobrá poznámka, a hodně k zamyšlení, pomáhat a být fér i k těm slabým povahám, na to jsou potřeba nervy a nadhled, ne každý ho má a občas na něj spousta lidí zapomíná - viz nadávky, následný jail, tzv. prasení atd atd.
Já souhlasím s ArchemII, že jak dlouho hraje, nemá zas takový vliv. Jde o to, jak často, jestli se vyzná atd. Důležitá je aktivita a chápání hry a problémů tady na DP obecně. Není to asi zas tak lehké. Charita je, hm a co dál... - tohle je myšlenka, nekritizuji charitu.
Ale souhlasím také s Gatem, na co patronství. Beru to podle patrona svého - patrona vampírů, co nového se děje? Ví o tom někdo, že tam je? Hraje vůbec, dělá něco, řeší něco, stará se o něco? Jestli se něco děje, tak se stydím, já nic nepozoruji...
Ale to už je otázka smyslu této funkce. Oni se však aktivně rozhodli, a tak to budu a chci jen podporovat. Tohle se netýká jen Wolfa, ale i Hella. A taky si myslím, že není hanbou to vzdát - ArchII. Spíš poděkovat, že to chtěl zkusit s nadšením a setkal se jen s kritikou.
Mně se líbila ta Aerial. Nevím, kdo všechno to organizoval, asi Hell hlavně, bylo to super a asi ne jednoduché, když se takhle aktivní člověk pustí do patronství a i kdyby se nic v jeho úřadu nedělo, pořád tam patří - když se něco někde vyvrbí nebo se rozhodne něco prosadit, uspořádat...
Fandím všem patronům a zájemcům o patronství.
*vyčerpaná si jde sehnat něco k pití*
*potkává mladého mladíka beze zbroje...*
*už nemá žízeň, je spokojená* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 3:52 pm Předmět: |
|
|
Forum.imperium neprospieva dusevnemu zdraviu
EDIT: lepsia stylizacia vety _________________ Angels, they fell first but I'm still here
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
Tp Dargor: To tedy máš pravdu....
A nejvíc škodí nám co se tam musíme bránit všem těm obviněním  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
*přečetl příspěvek od Dargora*
Hmm...
*Nechápe*
( )) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 4:40 pm Předmět: |
|
|
Přečti si fórum Imperium topic Volba patrona. uvidíš sám. Pochopíš velmi rychle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 4:44 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jaké máte zkušenosti s výše zmiňovaným fórem vy, ale moje jsou takové, že se z každého dobrého nápadu stane žumpa egoistických brouků Pytlíků... _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 4:58 pm Předmět: |
|
|
Viconia napsal: |
Nevím, jaké máte zkušenosti s výše zmiňovaným fórem vy, ale moje jsou takové, že se z každého dobrého nápadu stane žumpa egoistických brouků Pytlíků... |
Chyba je podle mě v tom že tam přispívá stále těch samých 50 lidí, z toho polovina už na DP aktivně (skutečně aktivně) nehrajících a tím je to spíš jen takové "fórum" než "fórum vztahujícíc se k dění ve světě serveru Dark Paradise" :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 11:14 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel mam ty same zkusenosti lide tam spis pisou blbosti aby nahrabali posty a nic poranyho tam nedaj nekdy i premyslim o jejich labilnosti  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 11:21 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Chyba je podle mě v tom že tam přispívá stále těch samých 50 lidí, z toho polovina už na DP aktivně (skutečně aktivně) nehrajících a tím je to spíš jen takové "fórum" než "fórum vztahujícíc se k dění ve světě serveru Dark Paradise" ((. |
Toto nechapu. Oni dlouho hrali, meli hromadu zkusenosti.. byli nejlepsimi.. a stale i kdyz jiz nehraji maji nutkani nam stale dokazovat, ze maji stale hromadu zkusenosti a stale jsou nejlepsi... a stale dokolecka vsechny ubezpecuji, jak jsou ti ostatni blbi, nezkuseni, neschopni...
...ze je to bavi. Joooo, znal jsem lidi, ktere treba bavilo dat nekomu jen tak pres drzku, znal jsem lidi, ktere bavilo dvanact hodin denne hazet kostkou a hybat figurkami, znal jsem lidi kteri nonstop neco cetli, dalsi co chodili 14x tydne do kina.. a tak holt uz znam i liidi, kteri si musi stale honit sve ego. Aneb jak nam DP rozsiruje rozhled co se osobnosti lidi tyka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|