Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 9:26 pm Předmět: Charita |
|
|
Chcel by som poziadat clenov,adeptov ako aj cakatelov ,ktory by boli ochotny pomoct Nb hracom (konkretne Paladinom) nech prispeju vecima,satami a inymi drobnostami.Truhla sa nachadza pri cechu Paladinov.Veci nebudu zneuzite,ale rozdane medzi Nb hracov.
Dakujem
Archandel2,The BlackKnight,The Paladin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 12:54 pm Předmět: |
|
|
no, vzhledem k tomu, jake individua mezi nb palama vidim, tak nevim nevim
jen prvni co me napada napr Fenix - looter, guardi pri treninku a podobne
a jsou i dalsi, byt ne vsichn i palove _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Včera jsme do truhly přispěl ňákými +1 zbraněmi a brněními a doufám, že to v budoucnu proti mě nebude použito...
Chtělo by to rozdat za nějaké zásluhy a ne na potkání...třeba NB quest... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 2:58 pm Předmět: |
|
|
Vyborny napad...Ak mas cas a chut mohol by si to zorganizovat a potom mi nadiktovat mena. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
No to bude horší, jelikož teď už tam moc nepobívám a mladí palové mě neznají...ale uvidíme...kdo se vlastně o tu truhličku stará? Bohové? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
Takže sem se dnes rano díval, jak nám Bohové truhlu pěkně předělali. Včera sem tam náhazel nějaké harampaádí v podobě +1 zbraní, nějaké mixy brnění atd. doufám že poslouží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 4:08 pm Předmět: |
|
|
Mohu do bedny odnest vetsi mnozstvi vlny. Alkespon se novacci nauci, jak delat latku z vlny.
+1 veci jsem vsak jiz rozdal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 6:43 pm Předmět: |
|
|
Zodpovedny za bednu som ja .Veci nebudu zneuzite.Priebezne ich rozdavam Nb hracom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá duben 23, 2004 7:04 pm Předmět: |
|
|
Archandel2 napsal: |
Zodpovedny za bednu som ja .Veci nebudu zneuzite.Priebezne ich rozdavam Nb hracom. |
Jsem rád že se také tak hezky staráš o "své" NBíky. Jen bych chtěl říci, že by možná bylo dobré, abychom sjednotili strategii rozdávání těch věcí. Chci říci - nejde jen o vzetí věcí a jejich rozdání. Měly by být odměnou pro slušné hráče, symbolickým darek ukazující, že svět není tak zlý jak si mnozí myslí, myslím, že to musí být pojato komplexně. Nebo alespoň takové mám já plány u necromancerů. Až se to rozjede a každé povolání bude mít svou sbírku, mohli bychom uskutečnit poradu, na které bychom tyto věci projednali, bude-li zájem. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:35 pm Předmět: |
|
|
No, posledni dobou jsem chodil trosku trenovat do cechu enkromanceru. Je tam klid a jde si hezky popovidat. A taky tam jde krasne pomahat 'nasim' novackum, kterych je tam snad vic nez dost:). To byste neverili, jakou nekdo dokaze mit radst z nekolika blade süpiritu na hb, kteri mu neco vydelaji, nebo z bone kompletu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|