Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Infidlo Orc

|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 4:00 pm Předmět: |
|
|
Jsem posledním přijmutým členem Spolku, alespoň myslím... *začal vzpomínat*. Ostatně to už je jedno, rozhodně tě rád přivítám mezi námi. Nechť se ti daří  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 12:46 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem zdali pozoroval Tvou cinnost. Jako zkuseny mag Spoku Te musim pochvalit. Tva prace byla prikladna. Snad jen malou kritiku. Zkus se odprostit od boju mezi lidmi, ktere tve jednani ovlivnuji.(Jde videt prezitky z PvP) A jeste jednu radu ti dam. Pokud travis kohokoli scorpionem, nezapomen ho parnout. Pak ti bude bohate stacit jeden, max 2 scorpioni i na Balika.
*uznale pokynul hlavou* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lettlos Ettin
|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 2:13 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Dnes jsem zdali pozoroval Tvou cinnost. Jako zkuseny mag Spoku Te musim pochvalit. Tva prace byla prikladna. Snad jen malou kritiku. Zkus se odprostit od boju mezi lidmi, ktere tve jednani ovlivnuji.(Jde videt prezitky z PvP) A jeste jednu radu ti dam. Pokud travis kohokoli scorpionem, nezapomen ho parnout. Pak ti bude bohate stacit jeden, max 2 scorpioni i na Balika.
Jasne, za maga jsem toho tolik nenachodil, prave proto ho jeste hraju trochu stylem wara a takovy pvmpvp dohromady, proste este maga nemam uplne v ruce ale to se casem snad spravi
Mimochodem s tou parou me to nenapadlo, dobrej napad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quam Headless
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 12:35 pm Předmět: |
|
|
Lettlos napsal: |
Jasne, za maga jsem toho tolik nenachodil, prave proto ho jeste hraju trochu stylem wara a takovy pvmpvp dohromady, proste este maga nemam uplne v ruce ale to se casem snad spravi
Mimochodem s tou parou me to nenapadlo, dobrej napad  |
Protoze si dutej hrnec.Z wara nikdy dobrej mag nevyrostl :p ukazuje na Eldariona :p hahahahaah
Naposledy upravil Quam dne pá listopad 11, 2005 12:52 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
Quam napsal: |
Lettlos napsal: |
Jasne, za maga jsem toho tolik nenachodil, prave proto ho jeste hraju trochu stylem wara a takovy pvmpvp dohromady, proste este maga nemam uplne v ruce ale to se casem snad spravi :wink:
Mimochodem s tou parou me to nenapadlo, dobrej napad :D |
Protoze si guma z wara nikdy dobrej mag nevyrostl :p ukazuje na Eldariona :p hahahahaah |
Vyprošoval bych si takové posty u nás... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lettlos Ettin
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
Vepř napsal: |
Protoze si guma z wara nikdy dobrej mag nevyrostl :p ukazuje na Eldariona :p hahahahaah |
Kdo rikal ze jsem war Toho taky neumim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quam Headless
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 12:51 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Vyprošoval bych si takové posty u nás... |
Pouc mne co je na tom postu spatneho?
Uznvam ze jista pryzova a synteticka latka v teto dobe neexistuje ale jinak zadnou jinou zavadnost nevidim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
Klídek, vždyť to byl vtip :o). Quam s Lettlosem jsou kamarádi :o))). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 1:39 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Klídek, vždyť to byl vtip :o). Quam s Lettlosem jsou kamarádi :o))). |
Jo, už mi to došlo :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
Evil přijat za Adepta. Ať se ti u nás líbí :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|