Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 6:53 pm Předmět: Trhane hranie |
|
|
Mam veliky problem: ked sputim UO tak v clientovi mi DESNE ale fakt velmi moc seka mys...take tie priskoky.Nie su to lagy,urcite je v UO resp. v compe.Skusal som del desktopu,reinstall UO, ine postavy (desktopy) a taktiez v options vsetko co ma napadlo.
Nikdy predtym som s tym problem nemal.Pokial ma niekto predstavu,v com by mohol byt problem budem vdacny za kazdu radu. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 7:03 pm Předmět: Re: Trhane hranie |
|
|
Nosferatu napsal: |
Mam veliky problem: ked sputim UO tak v clientovi mi DESNE ale fakt velmi moc seka mys...take tie priskoky.Nie su to lagy,urcite je v UO resp. v compe.Skusal som del desktopu,reinstall UO, ine postavy (desktopy) a taktiez v options vsetko co ma napadlo.
Nikdy predtym som s tym problem nemal.Pokial ma niekto predstavu,v com by mohol byt problem budem vdacny za kazdu radu. |
To se mi stává.
Když mi PC dělávíc operací ( nabíhá Mozzila, spuštím mapu, apod.. ).
Vyřeším to tam, že UO na chvilku vypnu než se dokončí všechny předchozí operace.
P.S.: Možná jsi chytil vir, který ti spomaluje Pc.  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 7:20 pm Předmět: |
|
|
taky se mi to deje ale je to kompem, to nezvlada.... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st říjen 26, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ještě zkuste ovladače na myš, pokud máte nějaký výjmečnější druh, často to může být způsobeno právě jima. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|
Nebo pokud mate bezdratovou mys/klavesnici nekdy vznikne problem (vzhledem k vybitym baterkam) mezi komunikaci Pc a myse/popripade klavesnici _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:02 pm Předmět: |
|
|
Tak som to prehnal antispywarom,stiahol najnovsie ovladacwe k mysi (btw mam klasicku s kolieckom a kablom) a stale nic nove...nejake dalsie navrhy? _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
nemas spinavu gulicku? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:11 pm Předmět: |
|
|
vycistit mys, zkusit vypnout vsechny ostatni bezici programy.... atd _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:12 pm Předmět: |
|
|
Urcite nie,pretoze to trhanie sa vyśkytuje,len ked idem mysou ceh UO okno...akonahle prejdem mysom nad taskbar tak je to uz v pohode. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|