Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt duben 22, 2004 12:15 am Předmět: Plýživá výprava do nitra tajemného dungeonu |
|
|
*pohodlně se s blaženým úsměvem usadil do křesla a začal vyprávět*
Dnes jsem se vydal na procházku. Původní záměr byl zajít "pozdravit" kyklopy v Yewu, ale cestou mě potkal paladin Wolf a tak jsme zašli do tajemného dungeonu, jehož vchod se nachází právě poblíž kyklopů a je zamaskován hromadami písku.
Zde jsme se chvíli procházeli, když vtom se na nás vyhrnula monstra neúměrně silná zdejším poměrům. Neváhali jsme však a monstra usmrtili. Když jsme se však podívali, kudy že se to k nám dostali, spatřili jsme malinkouškvírku mezi zdmi, kterou bylo jen tak tak vidět do ukryté místnosti plné ohavných monster. Touto škvírkou monstra byla schopna se teleportovat a na nás pak útočit. Vybrala si však špatné oběti. Nás. To byla chyba. Jaké bylo jejich překvapení, když jsem na ně touto škvírou začal čarovat své nemrtvé pomocníky a po chvilce obhlížení situace tam vyslal i statečného Wolfa, vybaveného jedním teleportačním svitkem na zpáteční cestu. Bohužel jsem neměl dost teleportačních svitků, abych ho mohl následovat, ale to pro mne nebyla žádná překážka a spíš jsme si tak lépe rozumněli. Přemohli jsme obrovské množstvé nepřátelských monster, až najednou v dohledu nebylo ani jedno z nich. V místnosti však byly i dveře. Hlídané dveře, avšak teď již nebyl nikdo kdo by je hlídal. Zatímco jsem strážil celou místnost, Wolf se hrdinně stratil za dveřmi, proplížil se okolo hrůzného Wyrma a zmocnil se jeho vzácného pokladu. Dále už jsme neriskovali a opustili celý dungeon jak nejrychleji to šlo.
*přestal vyprávět a rozhlédl se po posluchačích*
A nyní tu sedíme a vy, přátelé, se můžete podívat co jsme vynesli ven. Vše je v této černé tašce na stole. Chybí tam mocná katana síly, smlouva na zapůjčení dlouhé lodi, kniha ze které se studuje magie, jeden mocný reflex ring a dvě hromady zlaťáků - to jsme si nechali. Zbytek jsme se rozhodli věnovat Spolku - nám všem. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt duben 22, 2004 12:26 am Předmět: |
|
|
*usedl na židli vedle Hellmastera*
Já k tomu mohu dodat jen dvě věci.
První je, že se mi to velice líbilo.
Druhá: *otočil se na Hellmastera* Díky Helle.
*se stejně spokojeným výrazem jako měl Hellmaster nasedl na Pegase a odjel směrem k nejbližší hospůdce, aby ten úspěch řádně oslavil* _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 10:51 am Předmět: |
|
|
zvlastni, ale co ja si pamatuju, tak tam za tema dverma je port do mistostni plne potvor ne ? _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 11:46 am Předmět: |
|
|
Lavaron napsal: |
zvlastni, ale co ja si pamatuju, tak tam za tema dverma je port do mistostni plne potvor ne ? |
Ano vstup dale by byl asebevrazda, ale vedle vstupu se nachazi mala truhlicka. A v te mohl byti poklad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 12:43 pm Předmět: |
|
|
*S udivenym pohledem skoukl nastenku*
No, je videt ze nejste zadne babovky, ale ze jste statecni a velmi silni. Nekdy bych se tam chtel zajit podivat. Nechcete nekdo jiti se mnou ?  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt duben 22, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
Podívat se můžeme, ale už tam není ta škvíra ve skále.
Tedy neexistuje způsob jak se tam znava dostat. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt duben 22, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Podívat se můžeme, ale už tam není ta škvíra ve skále.
Tedy neexistuje způsob jak se tam znava dostat. |
To bych netvrdil tak jistě - Gate určitě ví o čem mluvím. Vím, že existovala i jiná přístupová cesta a věřím, že existuje pořád, i když někde jinde. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 3:14 pm Předmět: |
|
|
Strhol z hlavy tazku Black Rock helmu a vzdal hold odvaznym hrdinom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá duben 23, 2004 7:29 pm Předmět: |
|
|
*odnosil věci do skladu Spolku a jen se letmo podivil, kam se asi poděla hadí kůže...* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|