Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: ne září 18, 2005 8:10 pm Předmět: Ztracený Serpin (must) |
|
|
Hledám Svého Mustanga (Panamino Serpin),
Přijel jsem na něm do Spolku na Serpinovu oslavu narozenin...poté jsem ho tam zapomněl přes víkend ,asi mi zdivočel kdyby jste ho někdo tamnuli nebo o něm něco ví tak prosím pište na toto Fórum...
Diky,váš věrný Bohdy _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne září 18, 2005 8:22 pm Předmět: Re: Ztracený Serpin (must) |
|
|
Bohdy napsal: |
Hledám Svého Mustanga (Panamino Serpin),
Přijel jsem na něm do Spolku na Serpinovu oslavu narozenin...poté jsem ho tam zapomněl přes víkend ,asi mi zdivočel kdyby jste ho někdo tamnuli nebo o něm něco ví tak prosím pište na toto Fórum...
Diky,váš věrný Bohdy |
Supr, tak to jsi byl ty !! Psal jsem ohledne toho Serpinovi a ten mi jenom rekl, ze ho nekomu dal.. takze jsem se majitele nedopatral. Must byl splasenej, takze jsem za nim pul hodiny lital po Spolku, ale nakonec jsem ho tou holi udolal ) Ba ne, je vporadku a je ustajenej v severnim Minocu. Hned ted ti pro nej dojdu a dovedu. Ale priste ho radeji nenech vyhladovet. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

|
Zaslal: ne září 18, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
Juuuuuuuuu Supeeeeeeerrrrrrr ,ty jsi pašáááák!!!!!  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne září 18, 2005 9:21 pm Předmět: |
|
|
Na Bohdyho obhajobu musim říct že si byl vědom toho že má must na krajíčku, nečekal totiž že se ty Serpinovy narozky tak protáhnou a z akce musel odejít v jejím proudu. Varoval mě že se mustík asi splaší, tak jsem ho ujistil že to nakonec dopadne dobře. A dopadlo :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po září 19, 2005 6:10 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Na Bohdyho obhajobu musim říct že si byl vědom toho že má must na krajíčku, nečekal totiž že se ty Serpinovy narozky tak protáhnou a z akce musel odejít v jejím proudu. Varoval mě že se mustík asi splaší, tak jsem ho ujistil že to nakonec dopadne dobře. A dopadlo ). |
Já myslel, že to je celý náhoda.. a ono to bylo domluvený  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

|
Zaslal: po září 19, 2005 12:51 pm Předmět: |
|
|
Diky Helle, náhoda je blbec  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|