Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slovoslep Smysl Ettin
Založen: 22. 03. 2005 Příspěvky: 33 Bydliště: Časův bývalých ,otců mých domov i obživa, skriptorimu.
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 5:35 pm Předmět: |
|
|
V děkování vzácným a ctěným pánům Hellmasterovi, Adoshovi, Llewelynovi a Harbovi, se dávámú, že příležitosti té k obohacení předně na duchu a pak i na majeteu nemálém, maličkosti mojí umožnili, skrze tu výpravu pro poměry jejich nevelkou, pro poměry mé nevídanou do míst zrakem mím neotřelých. Předně pak skrze péči jejich, to jest, v potemnělých koutech zapadlých umrlou mne neopomněli.
A v příležitostí jež jen čas dále přinese, na shledání opět výtečně se těším. _________________ Velké věci pánův, v meči a cti tak výtečných, víc než čini nejsou-li
Jestli ruka, v slovech a písmu tak výtečná, činův v legendy utvořiti dá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slovoslep Smysl Ettin
Založen: 22. 03. 2005 Příspěvky: 33 Bydliště: Časův bývalých ,otců mých domov i obživa, skriptorimu.
|
Zaslal: so srpen 13, 2005 1:23 am Předmět: |
|
|
Dnu dnešního, který pečlivě, pro vzlášností ho všech různorodých, si znamenám.
Bohům jakož přátel všech mích, sic nepočetných neb o to více znamenitých, navýsost nakloněno mi býti muselo.
Neb prvně hada přeludného jakkosti nejvyšší, skrze studia má umění slov mocných intitut Moonglovského, povolati jsa mi svedlo, kterých mágů všech nejmocnějších v služeb různorodých užívá, čehož v nadšením velikém nebývalém pátraje pamětí mojí, co světem věku našeho živ jsem byl a bohů milosrdenství, kteří dnes nebezpečenstvími mnohými bez ouhony jediné mne pronesli, dá dálej zdráv budu.
Díků všech předně panu Lenymu hraničáři střelby najpřesnější, co oko mé zřelo jakož i ucha, kterej spolu se slovy mími velebiti tej štědrosti jeho, v podobě množství rób v cenách pro ouspory moje závratné, budou, by dobře všudej věděli v mecenáštví jakej se zjeviti umí.
Nejen těch nábytků vědomostí a množství havěti, všeho co po lesích lidům mírného životů dráhů křiví, padlo, neb i trofejí mnohých nových, jakož i zlata a stříbra množství pro mne závratné, v těch doupatech jejich k nelezení bylo, že ze dne tohoto na hojonosti požehnanejho nadbytku všeho dvakrátke oproti ránu držím, čehož zapravdu bohům konečnou i za výstrahu před hamižností nedobrou děkuji, když mi vražedkyni nějákou v pouť moji bohatou seslali, vidouc, že bych tím majtkem a předně mocí, píchy nějáké si strojil.
Neb na škodu ničeho jsem nepřišel jsouc bohů milosrdných a k lidem malým druhu mého velmi schovívavých, ničeho mi škodno nebylo, než jen róby, jednej od pana Lenyho věnované, co stupně druhého jakostního byla a je, rukávu natrženého v tom ouprku, kterého prvně, k protivenství, lapků těch hamižným se mi zdařilo.
V čemž všem vám díkům díla dnešního patří.
uctivý služebník pánům kterým v dobrotě znalý jsouc, Slovoslep Smysl _________________ Velké věci pánův, v meči a cti tak výtečných, víc než čini nejsou-li
Jestli ruka, v slovech a písmu tak výtečná, činův v legendy utvořiti dá
Naposledy upravil Slovoslep Smysl dne so srpen 13, 2005 1:32 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slovoslep Smysl Ettin
|
Zaslal: so srpen 13, 2005 1:28 am Předmět: |
|
|
V čemž rozpomněn nyní zpožděně jsem, bych se u všech pánů našich těhle rób magických, stupně druhého, of Guarding zvané, v ceně jim přívětivé, na obměnu nějákou za pěněz, naturálií či službu nějákou , které by v mích silách bylo, jich optal. _________________ Velké věci pánův, v meči a cti tak výtečných, víc než čini nejsou-li
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slovoslep Smysl Ettin
|
Zaslal: so srpen 13, 2005 12:01 pm Předmět: |
|
|
Poděkování ctěnému pánu jména Ujo Imro, za cenu převýhodnou v róby mnou ceněných, písemně utvrzuji.
V čemž pánůch dalších do budoucna, prosím by již zbytečně oulev nějákách velkých, při obchodech s maličkostí mojí, nečinili, neb nuzný v majetku od nyní nikterak nejsem, by se mnou, místo obchodů solidních, spíše darů a mecenášství činiti měli. _________________ Velké věci pánův, v meči a cti tak výtečných, víc než čini nejsou-li
|
Návrat nahoru |
|
 |
« Dratekk » Lizardman
Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 211 Bydliště: Venku na paloucku u lesa (Czech_Paradise)
|
Zaslal: so srpen 13, 2005 11:19 pm Předmět: |
|
|
Take rad bych ti popral hodne stesti a vítam te do tak hezkeho spolku pratel jako je zde ve Spolku jiz vytvoren a nadale tvoren . Ocividne tvoji zbrani jsou slova . Takove Lidi obdivuji kteří vědí na co je ta věc která drži na krku. ))) Hodne stesti  _________________ -- Lovec pokladu --
-- Clen Spolku -- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 17, 2005 1:39 pm Předmět: |
|
|
Slovoslep je v mých očích naprosto bezproblémový Adept, navíc pouhá jeho existence Spolek v jistém smyslu obohacuje :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slovoslep Smysl Ettin
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
Toho k vědomím obecným a předně pak Spolkovním, na paměť uvaliti hodlám, že dnem dnešním význačným etap jistých studijních v oborech slov mocných, jinak též magie zvaných, studií mých dlouhých přerušeno bylo.
Tomu jest v dosaženém kruhu devátém z desíti všech možných dle stanov z oumluv fakulty Moonglovské. Tedy gradací skromnou pro oslav výdobytků slovmocnýchzpytcnů dekády naší dosažených doprovázeno bylo. Při kteréž listinou pro lid obecnou povolávající, písmem práva mého, v užití slov mocných stupňů od prvého k devátému náležejícím pro užití vlastní v rámcích oumluv o pořádku obecném, stvrzíno a udělíno je.
Skrzeš co ponyní k vědám hmotnězpytným vědomího nabývání mého ubírati skrze obor alchemistický na fakultách přírodozpytných Moonglovských se bude, bych služebníkem Aethanovým zářnějším časům bývalých dostáti mohl. _________________ Velké věci pánův, v meči a cti tak výtečných, víc než čini nejsou-li
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so říjen 21, 2006 9:41 am Předmět: |
|
|
Slovoslep zdá se opustil svět, proto jeho přihlášku zamítám.
locked _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|