Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 2:07 pm Předmět: Tohle už mě fakt štve - chování některých "hráčů" |
|
|
Právě mi někdo napsal na ICQ, člověk, kterej mě nějakym způsobem znal z Ultimy nebo co, kdysi jsem mu asi jako NB pomohl:
citace: |
wolverine (14:55) :
pocuj asi zacnu hrat na DP za max vylepseneho vampa ako snim mohu nekoho zabit? |
Hellmaster (14:55) :
?? |
wolverine (14:56) :
ako niejakeho maga nebo nejaku picu killnu za vampa? |
Prý acc vymění za acc na Kelevaru. Něco takovýho mě dokáže rozzuřit k nepříčetnosti a když jsem mu vysvětloval, že mu s tím nepomůžu, protože:
...o tom Ultima neni. Neni o tom vyměnit acc a dělat bordel fragováním. Nejde jen o zabíjení a jestli si to myslíš, padej hrát CS a neznepříjemňuj hru ostatním. Zároveň jsem zásadním odpůrcem výměny accountů. To nejhorší je někdo, kdo má namaxovanou postavu a nemuí za ní hrát, protože si jí sám nevytrénoval a protože to jaksi není podle jeho představ a neni s namaxovanou postavou úplnej boss, přestane ho to bavit a začne prasit. |
ani mě pořádně nepochopil.
Pardon že to sem píšu, ale musel jsem si vylejt vztek. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
[účty se vyměnují dnes a denně, mnohdy i odkupují za peníze, také s tím nesouhlasím, ale nezabrání tomu nikdo, bohužel, taky z toho asi plyne spousta trestů... a smazání účtů]
[dotazy a názory takových lidí ignoruj, nenech si zhnusit den, já to tak dělám] _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
Nechcete vymenit ACC? :DDDDD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
Vubec nechapu jak muzou hrat. Nedokazu si predstavit ze si sednu k pc a zapnu ultimu s namaxovanou postavou. Ani nevim co bych ve svete delal. Proste by me to nebavilo. Moje heslo je nehraj pro zabijeni, hraj pro zabavu a zij. Chtel bych ho videt kdyby si sedl k nejake hre a ona byla dohrana, chtel bych ho videt co by delal. Takovyhle lidi nesnasim  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|