Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: pá duben 16, 2004 8:37 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze tresty jsou mozna trochu nesprimerene, ale pravdou je ze by se hraci meli chovat slusne. Me treba neni prijemne kdyz bezi nekdo kolem me a porvava vulgarismy. Me nejake to hrubsi slovicko take ulitne, ale opravdu vyjimecne, kdyz treba umru po ctvrte za sebou kvuli nerpijemne vychrici ktera mi brani v pohybu, a kdyz neco takoveho reknu nesmruju to proti nekomu konkretnimu jako to uz to mnoho hracu udelalo, ale jen si potrebuju ulevit do eteru _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so duben 17, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že problém je v tom, že se (podle mě) nedá rozlišit, když se člověk byví s kamarádem a jen tak se popichují, nebo když jde ňáký hulvát městem po rušné ulici a pokřikuje sprostá slova do všech stran...také v dungeonu může občas něco ulétnout...ale tohle vše se počítá a je to řekl bych trošku nefér vůči těm, ktéří vás pošlou někam na potkání
Je pravda, že drtivá většina lidí, kteří byli zavřeni, si to zaslouží! Ale GM nejsou neomylní a je fakt, že zavřeli i relativně nevinné (relativně proto, že nemohu na sto procent rici, ze to sproste slovicko jim neujelo, ale na takových 99:)) Příkladem byť třeba můj veliký přítel Nemesis, která je tím celkem zdrcen, a nebo Spinal...vyloženě Rp hráč, ale je pravda, že každý vi, jaký je a já ty lisi nezném tak dobře na to, abych mohl říci, že jim to vážně někde neujelo...
Toť zatím asi vše... ) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so duben 17, 2004 5:49 pm Předmět: |
|
|
(Přesunuto z moderované RP Nástěnky do Diskuze.)
Jo, to jsou jediná dvě jména, která překvapují. S Nemesisem jsem mluvil a znám ho; necromancera Spinala moc nezmám, přestože je to ten, kdo mi poprvé v tomhle světě pomohl ještě za mého mládí.
Jak psali GM, do jailu byl uvrhnut každý, kdo měl na den více než 5 sprostých slov. Tam jsou zahrnuti notoričtí sprosťáci, ale i ti, kteří jsou jinak sluší a jeden den ze sebe vypustěj těch sprostých slov třeba 15. Je to holt smůla a takoví lidé jsou tam rozhodně menším právem než ti notoričtí sprostomluviči, ale berme to tak. Holt když se člověk rozhodne umlít salám z prasat a hodí je do toho mlýnku, někdy se prostě stává že to rozemele i ty myši, který v tom mlínku náhodou spěj. Nehledě na to, že hrát se dá i úplně bez sprostých slov, takže i tady je ten trest opodstatněný. Prostě co se dá dělat.
Zajímavé také je, že člověk, který by tam ani moc být nemusel, protože jinak je slušný vzal sekeru a začal makat, narozdíl od lidí, kteří si to skutečně zasloužej a který tam diskutovali s GM a já nevim co ještě.
Jinak obecně si myslím, že je dobře, že GM začali tvrdě trestat i takovýhle věci. Měli by server utvářet k tomu jaký ho chtějí mít a to i tímto způsobem. Komu se to nelíbí, ať jde pryč. Asi tak... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so duben 17, 2004 5:55 pm Předmět: |
|
|
Ono to bude tím, že hlubší podstata téhle akce je to, aby hráči, které už to nebaví, přestali hrát, protože jestli je to nebaví, tak to prostě nenasekají a ti, kteří mají důvod hrát, to prostě nasekají...(také jsem slyšel o tom, že to vše začalo, když se Balt naštval, ale bůh ví, co je na tom pravdy... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: so duben 17, 2004 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dyť sem to tak myslel
Jestli je pravda to předchozí, tak je možná trošičku nefér, že GM nutí hráče, aby končili sami (kůli přetěžování serveru), namísto toho, aby blokli registrace... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so duben 17, 2004 6:23 pm Předmět: |
|
|
Nefér to není, protože tímhle způsobem nenutí končit všechny hráče, ale nutí jen ty "nepohodlné" (ty kteří mluví sprostě v tomhle případě). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so duben 17, 2004 7:00 pm Předmět: |
|
|
Pájo, kdybys blokl registrace tak tady za chvíli budou jen
samí namaxovaní hráči a jeden nenamaxovanej Wolf .
Hellmaster má pravdu v tom, že je lepší odstranit nepohodlné hráče.
Tím myslím ty CS typy a tak, ty které nebaví hra ale obtěžování ostatních.
Ale netvrdím že každej kdo hraje CS hned musí být hajzl! To fakt ne  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: so duben 17, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Holt když se člověk rozhodne umlít salám z prasat a hodí je do toho mlýnku, někdy se prostě stává že to rozemele i ty myši, který v tom mlínku náhodou spěj. |
To je krasny porekadlo kde si to slysel? Jinak ze to bylo 5 slov na den sem nevetusila, tom pripade s tresty souhlasim. Myslim ze v posledni dobe vladne britanii opravdu nepeknej slovnik. _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 8:19 am Předmět: |
|
|
Mě dosti překvapilo, že mezi sporsťáky se objevili i známí a podle mého názoru slušní hráči. Tak sem se asi spletl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|