Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 9:18 pm Předmět: |
|
|
kamarad mi rekl ze to takhle delaj skoro vsichni.. a ze kdyby to meli spetne dohledavat tak pulka Dp je v haji  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
kamarad mi rekl ze to takhle delaj skoro vsichni.. a ze kdyby to meli spetne dohledavat tak pulka Dp je v haji  |
Takze to udelam taky, kdyz to delaji vsichni?
Tak by se potrestala pulka DP. Uprimne - pulka DP by mi tu vubec nechybela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tohle je na diskusi, která by se měla odehrávat mimo tento topic.
Po tom, co mi dneska přišlo na fóru jako PM se nad touhle příhodou nebudu vyjadřovat. GM mě pěkně naštvali. Nechci to ale pitvat veřejně, klidně přiblížím osobně (ICQ, PM). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
kamarad mi rekl ze to takhle delaj skoro vsichni.. a ze kdyby to meli spetne dohledavat tak pulka Dp je v haji  |
Takze to udelam taky, kdyz to delaji vsichni?
Tak by se potrestala pulka DP. Uprimne - pulka DP by mi tu vubec nechybela. |
Ja si taky stojim za tim ze to mam delat poctive a taky jsem to jinak nedelal... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 11:17 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, ale vyhmatlo se to zrovna ted, to GM opravdu zjistili, ze se to buguje tak pozde ? Tak proflaknuta vec... _________________ Delarock, The PK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 2:16 am Předmět: |
|
|
To Hell: Chápu to, ale bral sem to ze svého pohledu a souhlasím s tebou...já ten questík znám jen okrajově a bral sem to tak, jako bych tam byl za Sofina, nevěděl bych co mám dělat a když mi řeknou, že se to dělá takhle, tak bych to udělal...ikdyž záleží, co je to za lidi...
A popravdě mě taky mrzí ten trest, což už se tak trošku řešilo i na srázku ty výšky :o( Prostě mě strašně zklame každá nespravedlnost, ikdyž třeba nechtěná...když se o tom ví, tak se to má pozastavit a ne hledat oběti :o( Spolek má v tomhle asi smůlu... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so červenec 30, 2005 8:09 am Předmět: |
|
|
Pozastavit... zase si vem, co to pozastaveni v praxi vetsinou znamena - nez se k tomu nekdo dostane jak dlouho byly zrusene mystiky, nebo ted barveni kuze... takze s tim "nejdriv zkusit durazne varovat" mozna i souhlasim. Pro poctivce je to prijatelnejsi.
Bohuzel skoda omylu ta vysse trestu ma odradit, takze skoda, ze ji vyfasoval i ten, kdo to udelal nezamerne. Jenze kdo by to mel rozlisovat a vysetrovat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 11:12 am Předmět: |
|
|
Prosím o přesun, už je to podle mě delší, než se hodí do přihlášky...
Jinak podĺe mě je ten quest jen takovej luxus a pozastavit by se mohl, oproti mystikům, kteří opravdu k něčemu jsou... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
V dnešní době ti Gm odmítnou cokoli řešit, protože dělají na mapě a o další věci ani nezavadí. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|