Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 7:59 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
Odměnu zvyšuji o dalších 5 tisíc. I já jsem již slyšel o jejich síle, ale osobně jsem se s nimi nesetkal, ale prý jsou "podobní" silou bastetům, ale narozdíl basteti jsou boží stvoření, kteří nezabíjí na potkání. I přes hrůzu, která z nich čiší, mě nezastaví se postavit mezi ně a bastetí potomky nebo matky a bojovat do posledních sil. Za Aethana. |
My jsme ho jendou zabijeli s Hellem, kdyz me honil a za chvili lehl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:08 pm Předmět: |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
Odměnu zvyšuji o dalších 5 tisíc. I já jsem již slyšel o jejich síle, ale osobně jsem se s nimi nesetkal, ale prý jsou "podobní" silou bastetům, ale narozdíl basteti jsou boží stvoření, kteří nezabíjí na potkání. I přes hrůzu, která z nich čiší, mě nezastaví se postavit mezi ně a bastetí potomky nebo matky a bojovat do posledních sil. Za Aethana. |
Nebyl náhodou slepý, nekulhal a neslintal? To se mi nechce věřit.. toho panthera, co jsem viděl včera nedostalo ani 7 lidí, sice nesehraní, ale nedali ho. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
No, určitě to byl TEN panter, ale byl takovej laxní, jakoby unavenej :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:26 pm Předmět: |
|
|
[joke]po návratu z hospody lognul a šel se jen tak projít ne? [/joke
] v plnejch smyslech nebo zakladni vybavou by asi neumřel... leda, že v té době nebyl ještě namaxovanej... to je taky možný _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Bereg Sunrise napsal: |
Nebyl náhodou slepý, nekulhal a neslintal? To se mi nechce věřit.. toho panthera, co jsem viděl včera nedostalo ani 7 lidí, sice nesehraní, ale nedali ho. |
Nene fakt to byl on, kouzlil na me zdi a Water elementály a mel u sebe pak i IVM svitky, nachytal me ve starym Despise kdyz sem harvil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:44 pm Předmět: |
|
|
me jednou jeden takovej prohanel v Maze (: ale ani ta jeho hezka rare barvicka mu nepomohla, holt moje lamka byla rychlejsi  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 8:47 pm Předmět: |
|
|
no my "modraci" mame vyhodu, cerni panteri jdou po kazdym, ale basteti jen po tech zlych... tudiz je mozna i spoluprace s bastety a tim získat převahu  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
Jako mi na něj naskákali v 7-mi, jeden pořád paroval, druhej kvf, já pogy + des sanct, další přicmrndávali harmama a vamp s palem mlátili a stejně to přežil, přišlo mi, že má kratší timery na ijs. Fakt ale děs, 150hp, ijs, ivm, kvf, pogy, zdi, elemy.. to je nesmrtelný skoro. Natož když přiběhli ve dvou.. neřikám, že neměl na mále, ale dycky se z toho vpoho dostal.
E: 2 me skládali stylem para + pog nebo para + kousanec, tak bacha na to.. dá se tomu utéct, jenom nezazmatkovat _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|